- 26 Nisan 2019
- 4.609
- 6.883
- 158
- 40
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.701
Amin aminnn ecmainYonca için ve senin için okudum canım Rabbim okunan tüm dualarımızı kabul etsin inşallah Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun kimseye imrendirmesininşallah okuyan herkesin ağzına yüreğine sağlık sende hakkını helal et kuzum o kadar emeğin geçti
Kizlar bayramınız mübarek olsun... Canım arkadaşımda bende senin için okuduk Allah kabul etsinYonca icin okumayanlar
Duası,
Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle.Tüp bebek tedavimde herşey olumlu gitsin tez vakitte bebeğimi kucağıma alayım...Amiin
@minik kalp0753
Minnoskafa
Özlem icin okumayanlar
Duasi,
İsmim Özlem duam “Rabbim sana layık kul olabilen peygamber efendimize layık ümmet olabilen vatanına milletine hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez vakitte emeklerimizi boşa çıkarma anneliği babalığı bize ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla yaşat” aminn
Milyaay
Minnoskafa
Benim icin okumayanlar
Betül ,
Allahim bebegimi saglikli sıhhatli bir şekilde kucağıma alabilmeyi nasip eyle
Milyaay
Aomine Daiki
rus ruleti
Minnoskafa
memurhanim
Amin canim insallahyonca arkadaşımızada okudum.
herkese teşşekür ederim. birbirimize dua arkadaşı olduk tartışmadan güzel ilerleyerek.
dua takibi olsun sayısı olsun takibini yapan arkadaşlarımada teşekkür ederi. gerçekten
takibi çok zor ne kadar dışardan kolay görünsede hakkınızı helal edin. herkesin inşallah bebişleri
sağlık sıhatli doğar. anne olmayı bekleyenler tüp bebek yapacaklar inşallah dualarımızın karşılığını alırız.
bizlerde anne oluruz. üzüldüğümüz günler inşallah mutluluk göz yaşları unutturur. bayramdan sonraki dua listesinde ben tekar varım.
Aklımda canım merak etmeKizlar bayram bayram yazmak ismiyorum ama benim icin okumayan
Minnoskafa
memurhanim
Sizler kaldiniz
Hatirlatayim istedim
Ben okudum beto giremedim kusura bakmaKizlar bayram bayram yazmak ismiyorum ama benim icin okumayan
Minnoskafa
memurhanim
Sizler kaldiniz
Hatirlatayim istedim
Iyiyim canim sen nasilsin? Cok sukur iyi gidiyor
Hamdolsun canımIyiyim canim sen nasilsin? Cok sukur iyi gidiyor
Canim yeni duadan oncerus ruleti arkadasimiza 3bin fatiha okusak sayidan duserek okuruz kim ne kadar okumak isterse sonra geceriz yeni duaya
Iyiyim canim sen nasilsin? Cok sukur iyi gidiyor
Canim yeni duadan oncerus ruleti arkadasimiza 3bin fatiha okusak sayidan duserek okuruz kim ne kadar okumak isterse sonra geceriz yeni duaya
canım saglıklı bır cocuk ıstıyorum hayırlısıyla tez zamanfa hamıle kalmayı..bunun ıcın okursanız cok sevınırım allah razı olsun şimdidenOkuyalım canım, arkadaşımız duâsını paylaşmış mıydı? Ben kaçırmış olabilirim
canım saglıklı bır cocuk ıstıyorum hayırlısıyla tez zamanfa hamıle kalmayı..bunun ıcın okursanız cok sevınırım allah razı olsun şimdiden
haticeİsmi de söyler misin canım niyetlenebileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?