- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.941
Fatiha degil canim ya latif :) fatiha da istiyorsan paylasarak okurum ben seninle ve okumak isteyen arkadas olursaŞuan 21 kişi var bir kişiye 3000 Fatiha okunuyor 3000/21 ( kişi sayısı kaç olursa bölüm o ) 142 falan kişi başı her kişi için
Ya latif okuyoruz sirayla degisik dualara gececegiz
Simdik 650 800 arasi olacak sayi kisiler cogalirsa azalabilir gun sayisi da sayiya gore belirleriz
Aaaaa ben öyle zannettim o yüzden . Ama sorun değil ya latif kısa okurum bendeFatiha degil canim ya latif :) fatiha da istiyorsan paylasarak okurum ben seninle ve okumak isteyen arkadas olursa
Nasil yani listede mi sona kalamazsinBen varım o halde canım ama sona kalmam şimdiden söyleyeyim
Bebis icin mi canim senin duan?Aaaaa ben öyle zannettim o yüzden . Ama sorun değil ya latif kısa okurum bende
Nasil yani listede mi sona kalamazsin
Verdim canım beni ekleme şimdilik. On güne okul başlayacak, o zaman hiç fırsat bulamam 20-25 kişiyi bitirecek kadar vaktim olmayacak. Daha kısa okumalar olursa beni etiketlersinKarar verdin mi canim?
Canim senin duan ne icin bebis icinse cok sukur zaten var acele bir duan var ise ayarlariz ama 20. Siradasin gibi gozukuyor mesaj yazma sirasina gore siraya koyuyorumEvet malum dona kalıyorum
Ogretmen misin :)Verdim canım beni ekleme şimdilik. On güne okul başlayacak, o zaman hiç fırsat bulamam 20-25 kişiyi bitirecek kadar vaktim olmayacak. Daha kısa okumalar olursa beni etiketlersin
Evet kuzumOgretmen misin :)
Canim senin duan ne icin bebis icinse cok sukur zaten var acele bir duan var ise ayarlariz ama 20. Siradasin gibi gozukuyor mesaj yazma sirasina gore siraya koyuyorum
Canim 20. Siradasin uygunsa ekleyeyimEvet canım çok şükür Rabbim nasip eyledi bebeğimin hayırlı sağlıklı Salih bir erkek evladı olması niyetlene dualıycam
Ne guzel ne ogretmenisin canim :)Evet kuzum
Canim 20. Siradasin uygunsa ekleyeyim
EvetGünlük mü okuycaz
Ney bu kadar ihtiyacin canim acil miKızlar hadi başlayalım artıkkkk nolurrrbenim çok ihtiyacım varrr Katılım arttıkça listeye eklesek, sayıyı tekrar bölüşsek olmaz mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?