- 6 Eylül 2015
- 5.738
- 4.515
- 173
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.961
Ya latif mi okuyacağız ne kadar günlük Ben de katilmak isterimFatiha degil canim ya latif :) fatiha da istiyorsan paylasarak okurum ben seninle ve okumak isteyen arkadas olursa
Evet canımBebis icin mi canim senin duan?
600 800 arasi olacak gunluk okuurz canmYa latif mi okuyacağız ne kadar günlük Ben de katilmak isterim
3bin fatiha okuruz senle yardimci olurum :)Evet canım
Sağ ol kuzum, din kültürü öğretmeniyim. Kışın da buralardayım ama çok uzun oldu mu katılamıyorumNe guzel ne ogretmenisin canim :)
O zaman sen kışın yoksun
Olur canım okuyalım sırayla bi sana bi bana nasıl yapalım ?3bin fatiha okuruz senle yardimci olurum :)
Meral:Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü iyi huylu evlatlar diliyorum Rabbimden tez zamanda.Amin
Tamam canim 2ye seni koyarim :)Canım haftaya randevum var denk gelseydi iyi olurdu aslında
Bana okunmustu canim sana okuruzOlur canım okuyalım sırayla bi sana bi bana nasıl yapalım ?
Tamam canim 2ye seni koyarim :)
Allah sendende razi olsun canmAllahu teala razı olsun canım ♥
Evet canim 693kisi basi.Sayı belli oldumu
Duani paylasir misin simdiden isminle canimAllahu teala razı olsun canım ♥
Canım ben okudum bile keşke liste başında belirtseydin.Napıyon bircan alı okuyayım.Ya lâtif kûn fe yekûn şeklinde okuyalım kızlar
Napıyım birdahamı okuyayımCanım ben okudum bile keşke liste başında belirtseydin.Napıyon bircan alı okuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?