- 24 Eylül 2017
- 752
- 730
- 103
- 32
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #5.321
Yok canım belli değil daha yeniyiz ama dr öyle dedi kalp atışını duyarizİnşaallah yarın güzel haberlerini alırız kız mı bebeğinizin cinsiyeti
Sanki kız gibi hissettim rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinYok canım belli değil daha yeniyiz ama dr öyle dedi kalp atışını duyariz
Hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin canimmmArkadaşlar yarın doktor kontrolüm var geçen hafta dr gel kalp atışını duyabiliriz demişti dua edin güzel haberler alayım minigim benle olsun❤
Hatice icin okudum Allah kabul etsin inşaallahHatice icin okumayanlar.
Uraniaaflora
O Orkidem
minik kalp0753
rus ruleti
M Maviruya30
Sealand
mucizeistiyorumm
Gülsüm için okudum canımIrem icin okumayan
Uraniaaflora
Gulsum icin okumayanlar
Uraniaaflora
rus ruleti
mucizeistiyorumm
Hadi ama kizlar dua sahipleri dualarini toplayacak
Sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallahArkadaşlar yarın doktor kontrolüm var geçen hafta dr gel kalp atışını duyabiliriz demişti dua edin güzel haberler alayım minigim benle olsun❤
Oluyor okuyabilirsinkızlar bunları adet gününde okumak da oluyor mu?
Rabbim sizlere de nasip etsin insallahSağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah
Canim sormayi unuttum senin kardesin nisanli degilmiydi ya ??Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.. içinde bulunduğumuz sıkıntıları atlatmayı huzurlu mutlu bir aile olmayı nasip etsin... Bir tanecik kardeşim kaldı bekar onun hayırlısıyla yuvasını kurmasını ve güzel yollarda ilerlemesini nasip etsin en çok istediğim de bu.. Rabbim hepimizin gonlundekini hayırlıya çevirip versin
Tamam canım teşekkürler, 27adet günüm o yüzden önceden sorayım dedim, tabi umudum yok ama inşallah adet gelmez ☺Oluyor okuyabilirsin
Canim benn okudum yazmstm ya gece yapacagm diye ikisi icinde haticedeym su andaIrem icin okumayan
Uraniaaflora
Gulsum icin okumayanlar
Uraniaaflora
rus ruleti
mucizeistiyorumm
Hadi ama kizlar dua sahipleri dualarini toplayacak
Adını ve duanı yazarmısın uyku tutmadı seninkini okuyum.Canim benn okudum yazmstm ya gece yapacagm diye ikisi icinde haticedeym su anda
Benim duam ismim GulsumAdını ve duanı yazarmısın uyku tutmadı seninkini okuyum.
Okudum Allah kabul etsin inşallahBenim duam ismim Gulsum
Tez zamanda hayirli saglikli guzel yuzlu guzel huylu evlatlar sahibi olmak ve var olan evladimin saglikli mutlu huzurlu uzun bir omur gecirmesi evlatlarimin ailemizin her turlu kazadan beladan musibetten gunahlarimizin serrinden serli insanlardan onlarin itaatindeki insan ve mahlukatin serrinden korunmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?