- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #5.641
Gecmedik canim duasi bekleniyorYeni kisiye gecmedik dimi kzlar
Aynen canim kacirmadin :))Sadece dün bildirim yapamadım ama birşey kaçırmamışım iyi bari :)
Fatma arkadaşım için okudum
Fatma için okudumFatma icin okumayanlar
begonvil1985
minik kalp0753
F FairyTale89
D Durgunnn
mucizeistiyorumm
B Beklenen2
çok sevindim canım rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar inşallah amin saolun. Allahım hepinize nasip etsin. Saglıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.burdaki yapılan dualar yerini buluo eminim.allah razı olsun hepinizden Bide ben zilhicce ayında enbiya suresinden Bi kaç ayet okumustum. Yer gök dua die bosuna demiyorlar. Ha bide ben macunhaneden macun aldım demiştim topkteki arkadslar bilir. Onun da etkisi olmustur belki. Faydası olur die sölim dedim.bide muharrem ayında Bi dua var 4774 kere okunması gerekio mus. Ondan onu netten bakın okuyun ailenizle de eş dostla da burda da okunabilir miş. Muharrem ayı bugün girdi aklınızda bulunsun.. Allahım tez zamanda hayırlı saglıklı Salih saliha evlatlar nasip etsin herkese inşallah amin amin amin
benim için dua okuyan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallahBismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. @kedi medi❤
2. @Ravzamm❤
3.begonvil1985
4. @MelodiminEsi❤
5. @Ocalh❤
6.Uraniaaflora ❤
7. @Orkidem❤
8. @nursevdi❤
9.minik kalp0753
10. @Beto2012❤
11.fabatuhan Fatma:‘Mucizeler ancak Allah katındadır’ Allahım ,benim için mucizelerinden mucize yarat , ikinci kez hayırlı anne olmayı evlatlarımı vatana millete hayırlı bireyler yetiştirmeyi nasip et,imkansızı imkanlı kıl, ve bana daha önce tattırdığın bu güzel duyguyu tekrar yaşat anne olmayı nasip et ,benim için dua okuyan herkesin dualarını kabulet kucaklarımızı boş bırakma yarabbim Amin❤
12. A Ayla 64 ❤
13. @Tospaagtd❤
14. B Bademmm388 ❤
15. @Tavuk_suyu_❤
16. @rus ruleti❤
17. @canparcamugurum❤
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik❤
20. @adel8893❤
21. @brkycn❤
22. D Durgunnn
23. @Sealand❤
24.mucizeistiyorumm
25. B Beklenen2
Cok sukur guzel gecti canim ama tarama testini yaptirmadim vazgectim
İyi çok şükür canım çok sevindim senin adına sağ salim kucaklarımıza alalım inşallahCok sukur guzel gecti canim ama tarama testini yaptirmadim vazgectim
Okudum cnmBismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. @kedi medi❤
2. @Ravzamm❤
3.begonvil1985
4. @MelodiminEsi❤
5. @Ocalh❤
6.Uraniaaflora ❤
7. @Orkidem❤
8. @nursevdi❤
9.minik kalp0753
10. @Beto2012❤
11.fabatuhan Fatma:‘Mucizeler ancak Allah katındadır’ Allahım ,benim için mucizelerinden mucize yarat , ikinci kez hayırlı anne olmayı evlatlarımı vatana millete hayırlı bireyler yetiştirmeyi nasip et,imkansızı imkanlı kıl, ve bana daha önce tattırdığın bu güzel duyguyu tekrar yaşat anne olmayı nasip et ,benim için dua okuyan herkesin dualarını kabulet kucaklarımızı boş bırakma yarabbim Amin❤
12. A Ayla 64 ❤
13. @Tospaagtd❤
14. B Bademmm388 ❤
15. @Tavuk_suyu_❤
16. @rus ruleti❤
17. @canparcamugurum❤
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik❤
20. @adel8893❤
21. @brkycn❤
22. D Durgunnn
23. @Sealand❤
24.mucizeistiyorumm
25. B Beklenen2
Duan tamamlandi canim Allah kabul eylesin toplayabilirsin duanibenim için dua okuyan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah
Cok sukur guzel gecti canim ama tarama testini yaptirmadim vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?