- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #5.661
Hic icimden gelmedi canim ilkindede tarama testim temizdi dunya mutlusuyduk bir anda hersey tersine döndü olacagi varsa da oluyor olmayacagi varsa da olmuyor en iyisi mi Allaha sığınmak tevekkül etmek. Hem kesin degilki tahmini sonuclar yok yere üzülen cok var kesin olsa kesin yaptirirdimneden vaz geçtin canım
Hic icimden gelmedi canim kesin degilki tahmini sonuclar yok yere uzülen cok var kesin olsa kesin yaptirirdim
2li tarama gercekten tahmini sonuclarin yuksek ciksa mesela amniyosentez veya nifty falan oneriyorlar kesinlestirmek icin tekrar tekrar stres üzüntü yani sigara icip icmediginden kan degerlerinden ölcüm yapilarak cikariliyor 2li tarama ve gereksiz bana doktorum illa israr etti hatta yanindan yaptiracagim diye ciktim bakalim ne diyecegim sordugundaaaa tahminiyse nie yaptırıyoz ki gerçekten gerek yok
Okudum allah kabul etsin inşallahBismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. K kedi medi
2. @Ravzamm
3.begonvil1985
4.MelodiminEsi
5.Ocalh
6.Uraniaaflora
7. O Orkidem
8.nursevdi
9.minik kalp0753
10. @Beto2012
11.fabatuhan
12. A Ayla 64 Aylin Duam: Elhamdülillahirrabbilalemin Allahım Aylin kardeşimize tez zamanda sağlıklı güzel huylu güzel yüzlü hayırlı evlatlar nasip etsin borçlarından tez zamanda kurtulsun duasına amin diyenlerinde dualarını kabul etsin amin
13. 5 528mucizemmm
14. B Bademmm388
15.Tavuk_suyu_
16.rus ruleti
17.canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20. @adel8893
21. @brkycn
22. @_dnz_52
23. @Sealand
24. @holy_pnk
25. B Beklenen2
Paylastim canimAylin için okudum
Tavuk-suyu arkadaşımızın annesine acil şifalar diliyorum duasını paylaşıcam demişsin ama paylaşmamışsın canım paylaşırsan okuruz seve seve
Sagol canim allah razi olsun. Sirasini aldigim arkadaslar hakkinizi helal edin.Paylastim canim
Pakize için okudum anneciğine şifa versin RabbimKizlarTavuk_suyu_ PAKIZE 'nin annesi icin okuyoruz.
Allahim pakize kulunun annesine şafi isminle şifa nasip eyle yarabbim ailesine bağışla hastaneden sag salim çıkmasinı sagligina kavusmasini nasip eyle amin amin ecmain
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?