3bin fatiha

Amin inşallah cano inşallah en kısa zamanda sen, ablam ve tüm isteyenlere nasip olsun amin amin amin.

Okudum Allah kabul etsin inşallah canım

Bismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...

Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.

1. @kedi medi
2. @Ravzamm
3. begonvil1985
4. MelodiminEsi
5. Ocalh
6. Uraniaaflora
7. O Orkidem
8. nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012
11. fabatuhan
12. @Ayla 64
13. Tavuk_suyu_
14. @Tospaagtd
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
Hatice duam;Allahım bana tez zamanda hayırlısıyla hamile kalabılmeyı nasip et.Saglıklı bir cocuk dünyaya getıreyım daha fazla boynumu bükük,eksik bırakma allahım.Bir an önce evime yakın işyerine geleyim tayinim çıksın huzurlu bir iş ortamı,stressiz iyi insanlarla çalışabileceğim bir yer olsun.Ailemle, eşimle huzurlu saglıklı mutlu bir ömrüm olsun.Babam maddi sıkıntılarından kurtulsun.Bana dua edenlerin duasını kabul eyle.İsteyen tüm arkadaslarıma hepımıze annelıgı nasıp et yarabbim amin
17. canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20. -Adel-
21. M Maviruya30
22. @_dnz_52
23. Sealand
24. @holy_pnk
25. B Beklenen2

Okudum canım, Hatice Kardeşimiz için

Inşallah en yakın zamanda senden de güzel haberler alırız canım benim

Hatice kardeşime okudum

Arkadaşlar bende hiç beklemiyordum ama sanırım hamileyim . Sanırım diyorum çünkü salı günü değerim 141 çıktı doktor Pazartesi tekrar kan testi yapacak gideceğim . Daha önce yaşadığım 22 haftalık erken Doğumdan sonra açıkçası korkuyorum sadece hamile kalabilmek yetmiyor . O kadar ilaçlar ve iğnelerle hamile kalabilmiştim sonra herşey yolunda giderken birden bire erken Doğumla kaybetmek gerçekten çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın . Burada bulunan ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin ve hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla kucağımıza alırız inşallah . Amin . Lütfen dualarınızda beni de unutmayın

Inşallah kesindir ve seninle kalir saglikli bir şekilde kucağına alirsin canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimize tattirsin bu duyguyu

Hatice için okudum Allahım kabul etsin

Insallah hamilesindir guzel haberlerini bekliyoruz insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…