3bin fatiha

Bismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...

Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.

1. @kedi medi
2. M mec zup
3. begonvil1985
4. MelodiminEsi
5. Ocalh
6. Uraniaaflora
7. O Orkidem
8. nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012
11. fabatuhan
12. @Ayla 64
13. Tavuk_suyu_
14. 5 528mucizemmm
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
Hatice duam;Allahım bana tez zamanda hayırlısıyla hamile kalabılmeyı nasip et.Saglıklı bir cocuk dünyaya getıreyım daha fazla boynumu bükük,eksik bırakma allahım.Bir an önce evime yakın işyerine geleyim tayinim çıksın huzurlu bir iş ortamı,stressiz iyi insanlarla çalışabileceğim bir yer olsun.Ailemle, eşimle huzurlu saglıklı mutlu bir ömrüm olsun.Babam maddi sıkıntılarından kurtulsun.Bana dua edenlerin duasını kabul eyle.İsteyen tüm arkadaslarıma hepımıze annelıgı nasıp et yarabbim amin
17. canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20. @adel8893
21. @brkycn
22. D Durgunnn
23. Sealand
24. mucizeistiyorumm
25. B Beklenen2

Hatice için okudum Allah kabul etsin

Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.

1. @kedi medi
2. M mec zup
3. begonvil1985
4. MelodiminEsi
5. Ocalh
6. Uraniaaflora
7. O Orkidem
8. nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012
11. fabatuhan
12. @Ayla 64
13. Tavuk_suyu_
14. 5 528mucizemmm
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
Hatice duam;Allahım bana tez zamanda hayırlısıyla hamile kalabılmeyı nasip et.Saglıklı bir cocuk dünyaya getıreyım daha fazla boynumu bükük,eksik bırakma allahım.Bir an önce evime yakın işyerine geleyim tayinim çıksın huzurlu bir iş ortamı,stressiz iyi insanlarla çalışabileceğim bir yer olsun.Ailemle, eşimle huzurlu saglıklı mutlu bir ömrüm olsun.Babam maddi sıkıntılarından kurtulsun.Bana dua edenlerin duasını kabul eyle.İsteyen tüm arkadaslarıma hepımıze annelıgı nasıp et yarabbim amin
17. canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20. @adel8893
21. @brkycn
22. D Durgunnn
23. Sealand
24. mucizeistiyorumm
25. B Beklenen2

okudum

Amin canım.inşallah sağlıklı uzun ömürlü olur.birlikte mutlu yıllar yaşarsınız.

Okudum Rabbim kabul etsin inşallah

1. @kedi medi
2. M mec zup
3. begonvil1985
4. MelodiminEsi
5. Ocalh
6. Uraniaaflora
7. O Orkidem
8. nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012
11. fabatuhan
12. @Ayla 64
13. Tavuk_suyu_
14. 5 528mucizemmm
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
17. canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20. @adel8893
21. @brkycn
22. D Durgunnn
23. Sealand
24. @mucizeistiyorumm
25. B Beklenen2

@MaviKuplik duani paylasir misin canim
Ismim esra
Duam Allahım beni ve eşimi İslam ahlakıyla ahlaklandir kızımı ve bize nasip edeceğin evlatlarimida öyle yetiştirmeyi nasip et inşallah
Güzel Rabbim içimdeki bu sıkıntıyı ve korkuyu al
Burdaki kardeşleriminde duasını kabul eyle inşallah Amin

1. @kedi medi
2. M mec zup
3. begonvil1985
4. MelodiminEsi
5. Ocalh
6. Uraniaaflora
7. O Orkidem
8. nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012
11. fabatuhan
12. @Ayla 64
13. Tavuk_suyu_
14. 5 528mucizemmm
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
17. canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
Esra
Duam Allahım beni ve eşimi İslam ahlakıyla ahlaklandir kızımı ve bize nasip edeceğin evlatlarimida öyle yetiştirmeyi nasip et inşallah
Güzel Rabbim içimdeki bu sıkıntıyı ve korkuyu al
Burdaki kardeşleriminde duasını kabul eyle inşallah Amin
20. @adel8893
21. @brkycn
22. D Durgunnn
23. Sealand
24. @mucizeistiyorumm
25. B Beklenen2

okudum canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…