3bin fatiha

Tatlım sen şuan bebeğini çok istediğin için doktorlar ne dese hoşuna gitmiycek ama eğer kalp atışını duymadıysan belki boş yada dış gebelik de olabilir benim tup bebekte öyle olmuştu... Ama inşallah doktorlar yanılır sen ihmal etme yinede sağlığına bir zarar gelmesin

Evet ben demek istemedim cunku baya gergin ama gercekler acidir malesef

Arkadaslar Elifden sonra sira M Maviruya30 de.
Duasi = İsmim büşra duam : hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek. Eşimle ailemle mutlu huzurlu zamanlar geçirmek
1.641 aldim
Kalan 15.000

Evet ben demek istemedim cunku baya gergin ama gercekler acidir malesef
Gerçekler acıdır ama boşa ümit vermek inan daha acı ben yaşadım biliyorum bana herkes dış gebelik değildir bekle kanın yükselir diyip ümit vermeye de çalıştılar ama sonu hüsran olduğu için boşa ümit etmek daha acı

Boş yada dış olması için kesenin hiç olmaması yada rahim dışında Bi yerde olması gerek. Ben salı günü dahil yolk kesesine kadar herşeyi gördük. Bebeği de gördük yani. Ama bugün Kü asistan bilmio bşy doğru düzgün açıklama bile yapamadı.

Canım çok geçmiş olsun oturduğun şehirde araştır en iyi kadın doğum uzmanı diye onlara git hadi karından neyse de alttan muayenede görmesi gerekiyo nası göremedi şaşırdım. Ne söyleyim bilemedim ama inşallah bebeğin seninledir biraz sakin kalmaya çalış (en azından dene) bol bol dua et vardır Allah ın Bi bildiği inşallah güzel haberlerini alırız

Diğer arkadaşın da duasını paylaşır mısın canım onu da okuyalım

Amin inşallah canım. Duamı eksik etmiom zaten. Sadece sinir olmam salı günü görülen bebeği bugün nasıl göremez. Bebek küçülüp kayıp mı oldu anlamdım sordum kaybolmuş olabılır mı die. Gebelik şuan var beklememiz gerek olumlu gebelikte olur olumsuz gebelikte dedi. Gönderdi.. Sakin olmaya çalışıom ama şaşırdım stres oldum ve şuan daraldım yani. Allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Ben yine 6.000 alayım
Kalan : 6000

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…