- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.441
yarın fsrklı özel hastaneye gidicem..Bekle bakalim sabret canim sakin ol biraz bebeginide üzme :) baska doktorlara git
Tatlım sen şuan bebeğini çok istediğin için doktorlar ne dese hoşuna gitmiycek ama eğer kalp atışını duymadıysan belki boş yada dış gebelik de olabilir benim tup bebekte öyle olmuştu... Ama inşallah doktorlar yanılır sen ihmal etme yinede sağlığına bir zarar gelmesinCanım ileri geri deil haşa. Allahın gücüne gitmesin inşallah. Ama bugün asistan deli etti ya. Bebeği salı gün gördüler dedim salıyı bırak geçen hafta çarşamba görüldü dedim. Kirs varmış belki onu bebk sanmışlardır uyuz Bi tip daha 20 yaşında var yok. Allahım yemin ederim delircem
Bencede canim icini ferah tutyarın fsrklı özel hastaneye gidicem..
Ben okudum allah kabul etsin1000 de ben alıyım kalan 1000
Evet ben demek istemedim cunku baya gergin ama gercekler acidir malesefTatlım sen şuan bebeğini çok istediğin için doktorlar ne dese hoşuna gitmiycek ama eğer kalp atışını duymadıysan belki boş yada dış gebelik de olabilir benim tup bebekte öyle olmuştu... Ama inşallah doktorlar yanılır sen ihmal etme yinede sağlığına bir zarar gelmesin
Gerçekler acıdır ama boşa ümit vermek inan daha acı ben yaşadım biliyorum bana herkes dış gebelik değildir bekle kanın yükselir diyip ümit vermeye de çalıştılar ama sonu hüsran olduğu için boşa ümit etmek daha acıEvet ben demek istemedim cunku baya gergin ama gercekler acidir malesef
1000 tane aldım kalan 14.000Arkadaslar Elifden sonra sira M Maviruya30 de.
Duasi = İsmim büşra duam : hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek. Eşimle ailemle mutlu huzurlu zamanlar geçirmek
1.641 aldim
Kalan 15.000
Boş yada dış olması için kesenin hiç olmaması yada rahim dışında Bi yerde olması gerek. Ben salı günü dahil yolk kesesine kadar herşeyi gördük. Bebeği de gördük yani. Ama bugün Kü asistan bilmio bşy doğru düzgün açıklama bile yapamadı.Tatlım sen şuan bebeğini çok istediğin için doktorlar ne dese hoşuna gitmiycek ama eğer kalp atışını duymadıysan belki boş yada dış gebelik de olabilir benim tup bebekte öyle olmuştu... Ama inşallah doktorlar yanılır sen ihmal etme yinede sağlığına bir zarar gelmesin
Canım çok geçmiş olsun oturduğun şehirde araştır en iyi kadın doğum uzmanı diye onlara git hadi karından neyse de alttan muayenede görmesi gerekiyo nası göremedi şaşırdım. Ne söyleyim bilemedim ama inşallah bebeğin seninledir biraz sakin kalmaya çalış (en azından dene) bol bol dua et vardır Allah ın Bi bildiği inşallah güzel haberlerini alırızBoş yada dış olması için kesenin hiç olmaması yada rahim dışında Bi yerde olması gerek. Ben salı günü dahil yolk kesesine kadar herşeyi gördük. Bebeği de gördük yani. Ama bugün Kü asistan bilmio bşy doğru düzgün açıklama bile yapamadı.
2000 aldım1000 tane aldım kalan 14.000
12.000 kalan kimin duaıs canım2000 aldım
Kalan :12.000
Bitti canım Allah kabul etsinWaaooowww 6.000 okuyabilecekmisin
Diğer arkadaşın da duasını paylaşır mısın canım onu da okuyalım@adel8893 den baslayalim canim 16.641 ya latif kun fe ye kun 1.641 aldim.
Kalan 15.000
@Ravzammbegonvil1985 okuyoruz kizlar
Duasi = ELİF Allah'ım anneme babama eşime sağlık sıhhat ver basımdan eksik etme onları. Evimden huzuru mutluluğu bereketi eksik bırakma. Eşim kendini bi an önce düzene soksun. Ve bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip et rabbim duama icabet amin diyen herkesin duasını da kabul eyle
Amin inşallah canım. Duamı eksik etmiom zaten. Sadece sinir olmam salı günü görülen bebeği bugün nasıl göremez. Bebek küçülüp kayıp mı oldu anlamdım sordum kaybolmuş olabılır mı die. Gebelik şuan var beklememiz gerek olumlu gebelikte olur olumsuz gebelikte dedi. Gönderdi.. Sakin olmaya çalışıom ama şaşırdım stres oldum ve şuan daraldım yani. Allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Canım çok geçmiş olsun oturduğun şehirde araştır en iyi kadın doğum uzmanı diye onlara git hadi karından neyse de alttan muayenede görmesi gerekiyo nası göremedi şaşırdım. Ne söyleyim bilemedim ama inşallah bebeğin seninledir biraz sakin kalmaya çalış (en azından dene) bol bol dua et vardır Allah ın Bi bildiği inşallah güzel haberlerini alırız
12.000 kalan kimin duaıs canım
Paylastim canim bir onceki sayfadaDiğer arkadaşın da duasını paylaşır mısın canım onu da okuyalım
Ben yine 6.000 alayımArkadaslar Elifden sonra sira M Maviruya30 de.
Duasi = İsmim büşra duam : hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek. Eşimle ailemle mutlu huzurlu zamanlar geçirmek
1.641 aldim
Kalan 12.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?