- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.401
Şimdi kaç tane okunacak canım ona göre okuyup yazarım
Tamam canim son 5 kisiye tekrar okuyoruz kalan usulu okumk istersen
Listede bildirim gelmese bile ben okumayanlari tek tek etiket yapiyorum ki takip edilebilir etiket gelmedende.Arkadaşlar bildirim gelmiyor . Şimdi okudum mesajları gün içinde @Beklenen2 arkadaşımın duasını okuyacağım . Lütfen hakkınızı helal edin .
B Beto2012 arkadaşım lütfen canını sıkma. Maalesef her grupta oluyormuş böyle şeyler . Emeğine, takibine sağlık.
Ben bir sonraki grupta olamayacağım . Herşey için teşekkürler
Canim duasi tamamlanmayanlara okuyoruz ya tekrar ya latif kun fe yekun
Haa ay ben ya Fettah sandım da tamam canım benimCanim duasi tamamlanmayanlara okuyoruz ya tekrar ya latif kun fe yekun
Herkes bi sayı mi aliyo canm anlamadım şimdi-Adel- den baslayalim canim 16.641 ya latif kun fe ye kun 1.641 aldim.
Kalan 15.000
M mec zupbegonvil1985 okuyoruz kizlar
Duasi = ELİF Allah'ım anneme babama eşime sağlık sıhhat ver basımdan eksik etme onları. Evimden huzuru mutluluğu bereketi eksik bırakma. Eşim kendini bi an önce düzene soksun. Ve bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip et rabbim duama icabet amin diyen herkesin duasını da kabul eyle
Evet canim sana okuyoruzHerkes bi sayı mi aliyo canm anlamadım şimdi
Yeni arkadaşlar alabilir miyiz gruba canm gelmek isteyen ik arkadaş vardıEvet canim sana okuyoruz
Aliriz canim liste baslayinca etiket yaparsinYeni arkadaşlar alabilir miyiz gruba canm gelmek isteyen ik arkadaş vardı
Tam canmAliriz canim liste baslayinca etiket yaparsin
6000 aldım1000 aldım
Kalan:14.000
Hepsini alırdım da akşama kadar bitiremem diye korktumWaaooowww 6.000 okuyabilecekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?