- 28 Mayıs 2019
- 766
- 1.097
- 113
- 31
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.421
1000 de ben alıyım kalan 10001000 aldım
Kalan 2000
Ya fettahi kisi basi sayi boluserek okuyacagiz kalan usulu degilArkadaşlar son 5 arkadaşın hepsinde katılamayabilirim köy okulunda öğretmenim serviste okuyorum duaları genellikle ya fettah hatmine katılmak istiyorum aslında sayı düşülerek okunacaksa göremeyebilir yada az okuyabilirim kimseninde hakkına girmek istemiyorum elimden geldiğince hergün girmeye çalışıyorum beni idare ederseniz devam edeceğim
Evet canim bitirelim sonucta senin duan aa daha ne istiyon yawwBugün mü bitirecez
Aa tabi sen alacagini aldin tabi göbişindeBugün mü bitirecez
Yok cnim bitirelim tabi sormak istedimEvet canim bitirelim sonucta senin duan aa daha ne istiyon yaww
Yok kız olur mu öyle şeyAa tabi sen alacagini aldin tabi göbişinde
Tabiki rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin insallahYok kız olur mu öyle şeyaldım alacağımı ama yinede birilerine vesile olmak birilerinin bana vesile olmasını isterim
Amin amin inşallahTabiki rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin insallahsaglikla...
Benim 641i alirmisin canimBana birşey kalmamış paylaşmışsınız bile.. 200 sayısından düşmek isteyen var mı?
Canım bu araştırma yada ordaki asistan Dr tam anlamıyla beceriksiz bilgisiz daha salı günü görülen bebeği göremedi alttan da baktı göremedi deli olcam ya.Amin insallah guzel haberlerini bekliyoruz canim
Allah Allah 9 haftalik olmussun nasil gormez yaCanım bu araştırma yada ordaki asistan Dr tam anlamıyla beceriksiz bilgisiz daha salı günü görülen bebeği göremedi alttan da baktı göremedi deli olcam ya.
Salı günü görülen bebeği görmedi ne beceriksiz Dr asistanı ya. Sinirden ölmek üzereyim. Anladım bu bebek bana nasip olmıcakAllah Allah 9 haftalik olmussun nasil gormez ya
Aaa oyle deme tovbe de tovbe et hemen canim bebekle ilgili ileri geri konusma sakın cok dikkat et konusmalarina ve sadece dua et doktorlarada guvenme zatenSalı günü görülen bebeği görmedi ne beceriksiz Dr asistanı ya. Sinirden ölmek üzereyim. Anladım bu bebek bana nasip olmıcak
Canım ileri geri deil haşa. Allahın gücüne gitmesin inşallah. Ama bugün asistan deli etti ya. Bebeği salı gün gördüler dedim salıyı bırak geçen hafta çarşamba görüldü dedim. Kirs varmış belki onu bebk sanmışlardır uyuz Bi tip daha 20 yaşında var yok. Allahım yemin ederim delircemAaa oyle deme tovbe de tovbe et hemen canim bebekle ilgili ileri geri konusma sakın cok dikkat et konusmalarina ve sadece dua et doktorlarada guvenme zaten
Bekle bakalim sabret canim sakin ol biraz bebeginide üzme :) baska doktorlara gitCanım ileri geri deil haşa. Allahın gücüne gitmesin inşallah. Ama bugün asistan deli etti ya. Bebeği salı gün gördüler dedim salıyı bırak geçen hafta çarşamba görüldü dedim. Kirs varmış belki onu bebk sanmışlardır uyuz Bi tip daha 20 yaşında var yok. Allahım yemin ederim delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?