3bin fatiha

Dua toplama -Adel- M Maviruya30
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.

Busradan sonra D Durgunnn de sira
Duasi=
Deniz.
Duam: Eşimin hayırlısıyla sağ sağlim tez zamanda görevden dönmesini istiyor. Ve tez vakitte Rabbime hayırlı kul, peygamber efendimize (s.a.v) hayırlı ümmet vatana millete hayırlı sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar diliyorum. Benim gibi çocuk hasreti çeken isteyen tedavi gören herkese Rabbim nasip etsin inşallah. Duam ortak olan siz arkadaşlarımın da duasına muvaffak olmasını diliyorum .
1.641 aldim
Kalan 15.000

kizlar yarim kalan dualarimiza yardim eden arkadaslarimin Allah ne muradi varsa versin insallah cok icimden gelerek dua etmek istedim bu cuma gecesinde
Canım asıl Allah senden razı olsun onca işinin gücünün arasında o kadar güzel şeylere vesile oldun ki bu kadar insanın bir araya getirip takip etmek kolay şey değil . Ve hiçbirimizi mağdur edip yari yolda bırakmadın sorumluklarımıza rağmen bile hep idare edip destek oldun asıl biz sana duacıyıZ. Rabbim kalbimden geçen her hayırlı ve güzel dileğini sana nasip etsin . Hayırlısıyla evladını kucağına alasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…