- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.501
6000 adet aldımBusra icin sayi alanlar şu kadar sayi aldim bitirdim yazabilirmi
5 528mucizemmmbegonvil1985 D Durgunnn
Allah razı olsun canım
1000 aldım5000 aldım
Kalan : 10000
Kızalar bi kaç gündür giremedim siteye şuan ne okunuyor ? Kime okunuyor1000 aldım
9000 kalan
Evet canimYine aynı şekilde ya latif kun fe yekun mu?
Asıl Allah senden razı olsun canım vesile olduğun içinkizlar yarim kalan dualarimiza yardim eden arkadaslarimin Allah ne muradi varsa versin insallah cok icimden gelerek dua etmek istedim bu cuma gecesinde
Yari yolda birakmadiniz cok tesekkur ederim sizlere okuyanlaraAsıl Allah senden razı olsun canım vesile olduğun içinRabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder
Canım asıl Allah senden razı olsun onca işinin gücünün arasında o kadar güzel şeylere vesile oldun ki bu kadar insanın bir araya getirip takip etmek kolay şey değil . Ve hiçbirimizi mağdur edip yari yolda bırakmadın sorumluklarımıza rağmen bile hep idare edip destek oldun asıl biz sana duacıyıZ. Rabbim kalbimden geçen her hayırlı ve güzel dileğini sana nasip etsin . Hayırlısıyla evladını kucağına alasın inşallahkizlar yarim kalan dualarimiza yardim eden arkadaslarimin Allah ne muradi varsa versin insallah cok icimden gelerek dua etmek istedim bu cuma gecesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?