- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.521
Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim Allah yolunda beraberiz rabbim ayirmasin insallahCanım asıl Allah senden razı olsun onca işinin gücünün arasında o kadar güzel şeylere vesile oldun ki bu kadar insanın bir araya getirip takip etmek kolay şey değil . Ve hiçbirimizi mağdur edip yari yolda bırakmadın sorumluklarımıza rağmen bile hep idare edip destek oldun asıl biz sana duacıyıZ. Rabbim kalbimden geçen her hayırlı ve güzel dileğini sana nasip etsin . Hayırlısıyla evladını kucağına alasın inşallah
1000 aldım1000 aldım kalan 7000
1000 tane okudumElif icin bitirenler kaç adet okuduysa şu kadar okudum bitirdim yazabilir mi tesekkurler :)
begonvil1985 @adel8893 @Ravzamm Ocalh @Ayla 64 M Maviruya30 5 528mucizemmm B Bademmm388
Deniz arkadaşıma okumak için 1000 tane aldım kalan 50001000 aldım
Kalan :6000
Kalan 4 binDeniz için 1000 aldım
2. 000 aldımKalan 4 bin
Busra icin sayi alanlar şu kadar sayi aldim bitirdim yazabilirmi
5 528mucizemmmbegonvil1985 @_dnz_52
Allah senden de razı olsun canım rabbim seninde muradını yaşamayı nasip etsin canım ben bugün çok fazla okudum yarın devam etsem olur mu bana verin sayıyı okurumAllah razi olsun canim cok tesekkur ederim Allah yolunda beraberiz rabbim ayirmasin insallah
Amin insallah canim cok sagol sizlerede tez zamanda saglikli hayirli bebisler nasip eylesin insallah rabbim
Tabiki canim bizden cok okudun sagolAllah senden de razı olsun canım rabbim seninde muradını yaşamayı nasip etsin canım ben bugün çok fazla okudum yarın devam etsem olur mu bana verin sayıyı okurum
Okunmayanmi kisileri mi soruyorsun canimKimler kaldı canım
Evet canımOk
Okunmayanmi kisileri mi soruyorsun canim
.Kızlar dua edin İstanbul inanılmaz derece depremler meydana geliyor saat 14.00 de 5.8 büyüklüğünde deprem oldu şimdi yine oldu 4.3 büyüklüğünde dua edin daha büyüğü olmasın
Bugün kaç kere deprem olmuştur bilinmiyor bile şuan herkes dışarda çadır kurmuş yatıyor duanızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?