3bin fatiha

555 tane okudum cabım

mucizeistiyorumm
Elvira
Duam: Allahım hayırlısıyla tez vakitte hamile kala bileyim, Bana sağlıklı, sıhatli, salih evlatlar nasip eyle . Hiç bir kadının kucağını boş koyma Ya Rabbim , Benim için dua edecek kardeşlerime bin kat karşılığını ver Allahım
16.641
4.000 aldım
Kalan : 12.641
Sealand
dua:
Rabbim senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı ve sana isyan etmeyen iman eden bir kalbe ve akla sahip olmayı nasip et. Umutlu,huzurlu sağlıklı mutlu senin yolunda bir ömür nasip et. Hakkımda hayırlı olanı sen bilirsin beni o yönde ilerlet.Mutlu olacağım ve iyi anlaşacağım bir eş,hayat arkadaşı ;aşk,sevgi,saygı,huzur dolu, bereketli,sağlıklı bir yuva nasip et ama yine de sen en iyisini bilirsin ve bizim için en iyisini ister ve gerçekleştirirsin,sonunda olmuş ve olacak olana rıza gösteren bir kalp ve akıl nasip et. Burada okuyan tüm arkadaşlarımı ve beni ,ailemi doğru yoluna senin yoluna ulaştır ve bu yoldan ayırma ,kötülüklerden şeytanların,şeytanlaşmış insanlardan ve nefsin kötülüklerinden ve bilip bilmediğim gelmiş ve gelecek kötülüklerden hastalıklardan maddi ve manevi sıkıntılardan koru dünya ve ahirette güzellikler nasip et ve dualarımızı kabul buyur.
16.641
4.000 aldım

B Beklenen2

Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eyle ve Rabbim tüm isteyen kullarına evlat sevgisini nasip etsin inşallah Amin
16.641
4.000 aldım

Canim cok tesekkur ederim bugun calisiyorum sen ilgilenirmisin bugun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…