- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.701
Ne ben 100Ben 100
Canim sagol ilgilenmissin ama bu boyledir :)Kusura bakma tamam canım
Ya internet gidiyor ben seda arkadaşım için 2000 almıştım ya 100 tanesini okuyabildim daha kalanı akşam okumaya çalışacağımNe ben 100aciklayarak yaz canim zaten dun giremedim sayfalar baya karismis kafam oldu 1 milyon
Galiba canım 2.000 adet okuyacaktı 100 tane okumuş ozamn fazla olmuyorNe ben 100aciklayarak yaz canim zaten dun giremedim sayfalar baya karismis kafam oldu 1 milyon
Adel 1000 adet fazla okuduysa ocalh arkadaşımız 100 adet okumuş kalan 900 adet olmuyor muGaliba canım 2.000 adet okuyacaktı 100 tane okumuş ozamn fazla olmuyor
Konuyu anlamadım ben okumayim mi şimdiAdel 1000 adet fazla okuduysa ocalh arkadaşımız 100 adet okumuş kalan 900 adet olmuyor mu
Ohhh super okumadigina o kadar sevindim kiii anlatamam yoksa 1000 fazla olacakti sen 900 oku canim tamamYa internet gidiyor ben seda arkadaşım için 2000 almıştım ya 100 tanesini okuyabildim daha kalanı akşam okumaya çalışacağım
Tamam canım ilk defa okuyamayacağım tuttu oda işe yaradiOhhh super okumadigina o kadar sevindim kiii anlatamam yoksa 1000 fazla olacakti sen 900 oku canim tamam
Çok sevindim bu duruma gerçekten üzülmüştümOhhh super okumadigina o kadar sevindim kiii anlatamam yoksa 1000 fazla olacakti sen 900 oku canim tamam
Aynen canim 900 okuyacak fazla olmayacak super oldu bu :)Adel 1000 adet fazla okuduysa ocalh arkadaşımız 100 adet okumuş kalan 900 adet olmuyor mu
Öyle yanlışlık olsaydı o arkadaşa ben okuyacaktım tek başıma sonuçta bir kişi daha bekliyorlar onu hakkına girmiş olurdumAynen canim 900 okuyacak fazla olmayacak super oldu bu :)
Neyse ki yanlışlık düzeldi canımÖyle yanlışlık olsaydı o arkadaşa ben okuyacaktım tek başıma sonuçta bir kişi daha bekliyorlar onu hakkına girmiş olurdum
2000 adet aldım
Bende okudum canım sayıyı aldığım an okumuş say beni anında okuyorum çünküEvet canim bitmis senin icin.
Kizlar elvira icin herkes okuyup bitirdimi??
5 528mucizemmmbegonvil1985 B Bademmm388 @Ayla 64 Ocalh @MaviKuplik
1000 aldım2000 adet aldım
Kalan : 10.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?