- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.721
Aynen canim en guzeli o cunku giren girneyen oluyor o arada bende okusam diyen oluyor en iyisi okumak isteyen yazsin kalani yazsin daha kolay ve karisiklik olmuyor boyleceNolur bölüştürmeyin, kalan usulü gidelim. Herkes kimşn için okuduğu, kaç adet aldığını okusun ve kalanı yazsın
Canim su an musait degilim kontrol edecegimKızlar dua bitti mi ?
Allah razı olsun canım vesile olduğun için dua okumaya.Yeni grupta olmak isterim olursa inşaallahSealand duan tamamlandi canin Allah kabul eylesin toplayabilirsin
Aldığım 6.000 okudum Allah kabul etsin
CNım dün sabah kürtaj oldum maalesef melek oldu yavrum bebeğim. Annesini babasını bırakıp gitti. .çok zor ve bugün rüyamda da bir kalabalık tabutun içinde cenaze götürüyorlardı. Allahım ben nasıl unutcam meleğimi. Yaptıgım testler cekılen ultrason fotoğrafları.. İnşallah rabbim kimseye yaşatmasın.. Allahım saglıklı hayırlı salıh saliha evlatlar nasip etsin hepimize. Sizlerden de Allah razı olsun.Canım nasılsın? M Melekogretmencnn gelişmeler iyi değilse bile lütfen kendini kapama, inan buradaki herkes seninle benzer şeyler yaşadı,yaşıyor. Hepimiz ayakta kalabilmek için önce Allah'a, duâlarımıza sığındık. İnşallah güzel haberler alacağımız günlerde gelecek
Daha kubraya okunmadi kiB Beto2012 canım ya fettah hatmine katılmak isteyen arkadaşlaro etiketliyorum
Uraniaaflora
Kmsl Hnd
caramel_7
Tavuk_suyu_
mucizeistiyorumm
Kafiyesizsiir
gozyasi
B Beklenen2
Neyyy inanmiyorumCNım dün sabah kürtaj oldum maalesef melek oldu yavrum bebeğim. Annesini babasını bırakıp gitti. .çok zor ve bugün rüyamda da bir kalabalık tabutun içinde cenaze götürüyorlardı. Allahım ben nasıl unutcam meleğimi. Yaptıgım testler cekılen ultrason fotoğrafları.. İnşallah rabbim kimseye yaşatmasın.. Allahım saglıklı hayırlı salıh saliha evlatlar nasip etsin hepimize. Sizlerden de Allah razı olsun.
Bende katılırım canımB Beto2012 canım ya fettah hatmine katılmak isteyen arkadaşlaro etiketliyorum
Uraniaaflora
Kmsl Hnd
caramel_7
Tavuk_suyu_
mucizeistiyorumm
Kafiyesizsiir
gozyasi
B Beklenen2
CNım dün sabah kürtaj oldum maalesef melek oldu yavrum bebeğim. Annesini babasını bırakıp gitti. .çok zor ve bugün rüyamda da bir kalabalık tabutun içinde cenaze götürüyorlardı. Allahım ben nasıl unutcam meleğimi. Yaptıgım testler cekılen ultrason fotoğrafları.. İnşallah rabbim kimseye yaşatmasın.. Allahım saglıklı hayırlı salıh saliha evlatlar nasip etsin hepimize. Sizlerden de Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?