- 26 Nisan 2019
- 4.609
- 6.883
- 158
- 40
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.681
Evet canim bitmis senin icin.
Kizlar elvira icin herkes okuyup bitirdimi??
5 528mucizemmmbegonvil1985 @Bademmm388 @Ayla 64 Ocalh @MaviKuplik
Kusura bakma canim dun takip edemedim onyuzden tekrardan sorma mecburiyetinde hissediyorum kendimi onceki sayfalari kontrol ederek geliyorumEvet canım, ben aldıklarımın hepsini okudum. Sayfada karışıklık olmasın diye Aldıktan sonra tekrar okudum yazmıyorum yada "aldım, okudum, bitti" şeklinde yazıyorum.
Okudum canımEvet canim bitmis senin icin.
Kusura bakma canim dun takip edemedim onyuzden tekrardan sorma mecburiyetinde hissediyorum kendimi onceki sayfalari kontrol ederek geliyorum
Fabatuhan okumadi ya son 5 kisiye.Ben yeni girebildim buraya duasını tamamlayıp diğer arkadaşa geçiyorduk neden nasıl eksik kaldı bunlar ben anlayamadım valla girdiğimde geçmiş sayfalarıda okumaya çalışıyorum aslında ama kaçırdım demek ki yardımcı da olamadım size kaldıysa sayı bende alabilirim ?
Ben okudum canım elvire deniz ve seda için aldıklarımı okudum bittiEvet canim bitmis senin icin.
Ya cok karismis ya kafam allak bullak oldu acaip karismis ya seda icin 1000 fazla okunmus zatenOlsun canım hiç sıkıntı değil❤ Senin nasıl kolayına geliyorsa öyle yap ❤
Seda icin 1000 adet fazla okunmusBen okudum canım elvire deniz ve seda için aldıklarımı okudum bitti
Tamam canım o grubu kapatalım ben oraya yazan olursa buraya yönlendiririm zaten daha yazan olmamış burda başlarızYeni dua grubu acmissin ya fettah hatimi diye burada okuyacaktik ya ?
Hayir canim en son adele 2000 vermissin 1000 vermen gerekirken tekrardan kontrol ediyorum insallah ben yanlis hesaplamisimdir
Farketmez canim sordum sadeceTamam canım o grubu kapatalım ben oraya yazan olursa buraya yönlendiririm zaten daha yazan olmamış burda başlarız
Hesaplayarak yaptım ama canım inşaallah olmamıştırHayir canim en son adele 2000 vermissin 1000 vermen gerekirken tekrardan kontrol ediyorum insallah ben yanlis hesaplamisimdir
Zaten yazanda yokFarketmez canim sordum sadece
Evet 1000 fazla vermissin adele napicaz simdiHesaplayarak yaptım ama canım inşaallah olmamıştır
Ayyy çok özür dilerim canım İnan çok ta dikkatli Hesaplayarak yapmaya çalıştımEvet 1000 fazla vermissin adele napicaz simdi
Olağan kural degistirilmez sonradan birsey nasil gidiyorsa oyle bitirilmelidir yoksa insanlarin kafasi karisir anlamak da zorlasir cunku kimse tek tek okumaz sayfalari o yuzden birsey nasil baslandiysa oyle gitmelidir bu dua sayfalarinin duzenli gitmesi icin buna uyulmalidir sen kalan usulu yerine dagitmissin o da dua sayilarini karistirmisZaten yazanda yokBu sonradan okumalar çok karışıklık yaptı inşaallah pazartesi yeni duaya başlarız canım liste kurduğun zaman ilk adımı yada 2. Sıraya adımı yazar mısın
Kusura bakma tamam canımOlağan kural degistirilmez sonradan birsey nasil gidiyorsa oyle bitirilmelidir yoksa insanlarin kafasi karisir anlamak da zorlasir cunku kimse tek tek okumaz sayfalari o yuzden birsey nasil baslandiysa oyle gitmelidir bu dua sayfalarinin duzenli gitmesi icin buna uyulmalidir sen kalan usulu yerine dagitmissin o da dua sayilarini karistirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?