3bin fatiha

Hatice arkadasimiza okudum allah kabul etsin. Kusura bakmayin yardim edemiyorum kalanlara. Evin isleriyle ugrasiyorum okuma bittikten sonra. Yetistireyim diye bir is yapmiyorum.

Yeni arkadas icin gece yarisindan sonrami paylasilacak dua ? Etiketlerseniz gece bakmaya calisacagim erkenden baslayayim insallah okumaya. Hafta sonu mevlüt var eltimin zaman zor olabilir. Vaktim varken baslamak istiyorum insallah.

Sirasi gelen ismini ve duasinimi yaziyor ? Öncedenmi paylasiliyor ? Sirami kacirirsam önemli degil benden sonrakiyle devam edebiliriz

Sirasi gelene etiket yapiyorum ismini ve duasini paylasiyor

-Adel- duani paylasir misin canim
Adım; Elif
Allah'ım sen evladımı sağlıkla kucağıma almayı nasip o gün de beni bi nefeste kurtar. Benim gibi hamile kim varsa onlara nasip eyle rabbim. Bebek isteyen bekleyen kim varsa onlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et. Evimden huzuru,bereketi,saygıyı,sevgiyi eksik etme Allah'ım. Anneme babama saglik sihhat ihsan eyle. Bi an önce yeni eve çıkmalarını nasip et. Senden baska kimsemiz yok rabbim sana açtığımız bu ellerimizi geri çevirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…