- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #7.981
Sirasi gelene duasi ile niyetlenip verdigim sayi kadar Ya Fettah cekiyoruz.Nasıl oluyo anlatır mısınız listeye nasıl dahil olabilirim
Beni de eklermisinSirasi gelene duasi ile niyetlenip verdigim sayi kadar Ya Fettah cekiyoruz.
10 bine yakin sayi
Eklerim bir sonraki kiside okursunBeni de eklermisin
Okudum Allah kabul etsin inşallah canım benimKendim için okudum rabbim kabul etsin♥
Çok özür dilerim.donup bakamadım okudum.yazmadiysam.okumamisimdir. Bugün ev taşıdım o yüzden bakamıyorum kalan arkadaşları birkaç saat oturur hepsine okurum diyordum ama beni listeden çıkarırsanız da haklısınız yetişemiyorum şu ara
Canim kolay gelsin sana. Islerin bitene kadar sana sayi vermiyim o zaman dualar yarim kalmasin karismasin islerin bittiginde geri donus yaparsinÇok özür dilerim.donup bakamadım okudum.yazmadiysam.okumamisimdir. Bugün ev taşıdım o yüzden bakamıyorum kalan arkadaşları birkaç saat oturur hepsine okurum diyordum ama beni listeden çıkarırsanız da haklısınız yetişemiyorum şu ara
Taman canim. Amin insaAllah cumlemizin duasını kabul eylesin Rabbim
Kolay gelsin canim ev taşıma işleri çok zordur Rabbim yardimcin olsunÇok özür dilerim.donup bakamadım okudum.yazmadiysam.okumamisimdir. Bugün ev taşıdım o yüzden bakamıyorum kalan arkadaşları birkaç saat oturur hepsine okurum diyordum ama beni listeden çıkarırsanız da haklısınız yetişemiyorum şu ara
sibel icin okudumSibel icin okumayanlar bugun son
Ocalh
@MaviKuplik
mucizeistiyorumm
Uraniaaflora
memurhanim
caramel_7
Kafiyesizsiir
canparcamugurum
vuslatahasretim
Sealand
Senfonim
minik kalp0753
Rana_murat
Rainbow Peace
C cansu_tr
Aventuss
Bende dipnot düşmek istedim mümkünse hurmayi tek sayı olarak tuketelim
Sibel icin okumayanlar bugun son
Ocalh
@MaviKuplik
mucizeistiyorumm
Uraniaaflora
memurhanim
caramel_7
Kafiyesizsiir
canparcamugurum
vuslatahasretim
Sealand
Senfonim
minik kalp0753
Rana_murat
Rainbow Peace
C cansu_tr
Aventuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?