3bin fatiha

Şule arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin

Okudum Allah kabul etsin inşallah canım benim Bifincankahve

9564
Şule arkadaşımız için okudum. Amin...

(Şule Duası : Allahım beni tez vakitte sıkıntılarımdan kurtar, kalbime ferahlık ve bol sabır ver. Bana ve benim gibi evlat hasreti çeken bütün kullarına tez vakitte hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip et. Bizleri annelik duygusundan mahrum bırakma Yarabbim. Evlerimizden huzuru bereketi eksik etme, borçlarımızı ödeme kolaylığı sağla, sen sana açılan elleri geri çevirmezsin Allah'ım. Kardeşlerimi hayırlı insanlarla karşılaştır, hastalara şifa, dertlilere devâlar ver senin herşeye gücün yeter. AMIN. ) Amin....

Afedersiniz ama anlayamadım bir türlü tek tek okudugum halde. Vuslatahasretım de değilmiydi sıra? Ama sonra baktım mitoloji de gözukmus ama o da haber vermemıs kayıpmış o yuzden Şule ye geçmıs ama sonra mıtolojı gelmıs. Gercekten kafam karıstı benım. Sıradakı arkadaslar dua larını son dakika degılde daha önce yazsalar Beto2012 ye mesaj atsalar mesela yada burada yazsalar boşuna zaman kaybı olmasın...
Acaba bir tek ben mi karısıklık yaşıyorum bu durumlar dan....

Canim vuslatahasretim beni sona al demisti mitolojik de tasiniyordu okuyamiycam dedi burada konustuk bunlari ama gormedin sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…