- 2 Aralık 2015
- 4.556
- 18.566
- 208
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #1.761
Allah razı olsun canımHayir canim.cikmiyorsun ben okurum senin yerine de
Diger topiklerde noldu kiz anlattttB Beto2012 M MinikbirmucizemeselesiMilyaay . Kızlarrr. Beni üzüyonuzzz yaaaa. Bence Gülcümmm kötü bi niyetle öyle demedi. Birazda diğer topiklerin kızgınlığı var galibaa 100 tane fazla okudum diye haram etmez o hakkını kimseye de. Hadi öpüşün barışın kimsede çıkmasın gruptan
Ben kimseye kırgın değilim canım herkese de hakkım helaldir severek isteyerek girdim gruba Rabbim hepimizin muradını versin inşallah yüzümüzü güldürsün tez zamandaB Beto2012 M MinikbirmucizemeselesiMilyaay . Kızlarrr. Beni üzüyonuzzz yaaaa. Bence Gülcümmm kötü bi niyetle öyle demedi. Birazda diğer topiklerin kızgınlığı var galibaa 100 tane fazla okudum diye haram etmez o hakkını kimseye de. Hadi öpüşün barışın kimsede çıkmasın gruptan
Bende kirgin degilm ben zaten tartisma ciktigini dusunmuyorum sadece anlasmazlik oldu herkese hakkim helalB Beto2012 M MinikbirmucizemeselesiMilyaay . Kızlarrr. Beni üzüyonuzzz yaaaa. Bence Gülcümmm kötü bi niyetle öyle demedi. Birazda diğer topiklerin kızgınlığı var galibaa 100 tane fazla okudum diye haram etmez o hakkını kimseye de. Hadi öpüşün barışın kimsede çıkmasın gruptan
Valla canım herkese hakkım helal olsun sizlerde helal edin . Mazeretliler okumuyor diye söyledim diğer arkadaş da bana zor oluyor deyince ben gene okuyum senin sayına yardım ederim dedim.olay büyüdü. Ben okumuyacak biri değilim .mazeretli olanlar bugüne kadar çoğu okumadı ben de durumumu bildirdim . Şimdi herkese 100 er tane okuyorum bitsin bildirecem . Kimsenin hakkına girmek istememB Beto2012 M MinikbirmucizemeselesiMilyaay . Kızlarrr. Beni üzüyonuzzz yaaaa. Bence Gülcümmm kötü bi niyetle öyle demedi. Birazda diğer topiklerin kızgınlığı var galibaa 100 tane fazla okudum diye haram etmez o hakkını kimseye de. Hadi öpüşün barışın kimsede çıkmasın gruptan
Niye okuyorsun anlamadimValla canım herkese hakkım helal olsun sizlerde helal edin . Mazeretliler okumuyor diye söyledim diğer arkadaş da bana zor oluyor deyince ben gene okuyum senin sayına yardım ederim dedim.olay büyüdü. Ben okumuyacak biri değilim .mazeretli olanlar bugüne kadar çoğu okumadı ben de durumumu bildirdim . Şimdi herkese 100 er tane okuyorum bitsin bildirecem . Kimsenin hakkına girmek istemem
irem için okudum.Canim misafrlerm var hala yarn gidiyorlar anca smdi oturdm hemen basliyorm okudum say
100tane herkesin sayısını okuyup gruptan ayrılcam canım 100 tane okudu deyip sayıyı ona göre bölersinNiye okuyorsun anlamadim
Ayy inşallah canım benimmmBen kimseye kırgın değilim canım herkese de hakkım helaldir severek isteyerek girdim gruba Rabbim hepimizin muradını versin inşallah yüzümüzü güldürsün tez zamanda
Valla sen bilirsin canımm100tane herkesin sayısını okuyup gruptan ayrılcam canım 100 tane okudu deyip sayıyı ona göre bölersin
Canim cikmak yok okuma lutfen. Hem helal ettim sorun yok diyorsun hem cikicam diyorsun100tane herkesin sayısını okuyup gruptan ayrılcam canım 100 tane okudu deyip sayıyı ona göre bölersin
Çıkacam derken bu listeyi komple bitircem diğer listede olmuycam canım.Canim cikmak yok okuma lutfen. Hem helal ettim sorun yok diyorsun hem cikicam diyorsun
Liste bitince devam edecekmi belli degil yeni kiside seni mazeretli yazicamÇıkacam derken bu listeyi komple bitircem diğer listede olmuycam canım.
Yeni kişi için 100 Tane okudum canım yazma duasını paylaşsın dua etcem .Liste bitince devam edecekmi belli degil yeni kiside seni mazeretli yazicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?