- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #1.721
Valla canım o zaman konuşuldu ben okunsun dedim en son net karar verisin ya herkes okusun ya kimse okumasın dedim okunmasın diye karar verildi o yüzden ben de okumuycam şuan bile listede mazeretli okumayan arkadaşlar var gayet bugüne kadar da onların sayısını bölüştük okudum neden okudum demedim. Ama keyfi olmamalı kurallar bana gelince oku ona gelince okuma demek yanlış bi durumArkadaslar okundu okunmadi yapmayalim Allah aşkına çok zor birşey değil sayı da çok degil yok o okumadi ben okumuycam olmasin lutfen ya baskalarina gore hareket etmeyin icinizden geldigi gibi davranin
Ben kimseye okunsun okunmasin demedim . Okunmasin diye de karar verilmedi bence dua grubunu karistiriyorsun? Okunsun diye karar verildi ama aliskanligi olmayan veya okuyunca agir gelenler oldu onlar okumayacaklarini soyledi onlara da birsey demedim ama mazeretliyken de okumak isteyen okusun dedim yani kimse okundu okunmadi yapmadiValla canım o zaman konuşuldu ben okunsun dedim en son net karar verisin ya herkes okusun ya kimse okumasın dedim okunmasın diye karar verildi o yüzden ben de okumuycam şuan bile listede mazeretli okumayan arkadaşlar var gayet bugüne kadar da onların sayısını bölüştük okudum neden okudum demedim. Ama keyfi olmamalı kurallar bana gelince oku ona gelince okuma demek yanlış bi durum
Birilerinin hakkına girilmiş oluyo bu şekilde. Sana da zor oluyor canm. Mazeretliyken okumayanlar var , onlar okumuyor diye inat edip okumayanlar var. Ben hamileyim ve her gün sırası gelene okuyorum. Benim mazeretim de yok ?. Sen de okumayanlar yerine okumak zorunda kalıyorsun. Bu tamamen insanların hakkına girmektir.Arkadaslar okundu okunmadi yapmayalim Allah aşkına çok zor birşey değil sayı da çok degil yok o okumadi ben okumuycam olmasin lutfen ya baskalarina gore hareket etmeyin icinizden geldigi gibi davranin
Canim burada Allah yolunda beraberiz. Ben 5 10 fazla okusam ne olur ben hakka gectigini dusunmuyorum sorun edilmedigi surece he hakkini helal etmeyen olursa olur o dediginBirilerinin hakkına girilmiş oluyo bu şekilde. Sana da zor oluyor canm. Mazeretliyken okumayanlar var , onlar okumuyor diye inat edip okumayanlar var. Ben hamileyim ve her gün sırası gelene okuyorum. Benim mazeretim de yok ?. Sen de okumayanlar yerine okumak zorunda kalıyorsun. Bu tamamen insanların hakkına girmektir.
Listenin bitmesine de az kaldi sorunsuz bitirelim bence arkadaşlar kalplerimiz bozulmadan kimse kimseyi kırmadanCanim burada Allah yolunda beraberiz. Ben 5 10 fazla okusam ne olur ben hakka gectigini dusunmuyorum sorun edilmedigi surece he hakkini helal etmeyen olursa olur o dedigin
Öyle tabi ki en başta allah için okuyoruz. Ancak bu şekil de düşünenler olunca haliyle hoş bir durum oluşmuyor. Mazeret bahane edilecek birşey değil. Herksin kendi fikridir tabi ki. Lakin Mazeretimiz de Allah'tan duamız Da Allah'tan. Bunu bahane etmek hoş değil.Canim burada Allah yolunda beraberiz. Ben 5 10 fazla okusam ne olur ben hakka gectigini dusunmuyorum sorun edilmedigi surece he hakkini helal etmeyen olursa olur o dedigin
Tamam canım
Tmm canım ben okumaya devam etcem sorun yok öyle dendiği için okumam dedim ve minoşkafa ya da sana yardım ederim sıkıntı değil dedim. Ben mazeretli olup okumayan arkadaşlarada hakkımı helal etmiyorum.sonuçta ilk başta mazeretli okunacak denilip öyle girildi bu gruba bugüne kadar da mazeretlenenler gayet güzel okunamayan devam etti.Ben kimseye okunsun okunmasin demedim . Okunmasin diye de karar verilmedi bence dua grubunu karistiriyorsun? Okunsun diye karar verildi ama aliskanligi olmayan veya okuyunca agir gelenler oldu onlar okumayacaklarini soyledi onlara da birsey demedim ama mazeretliyken de okumak isteyen okusun dedim yani kimse okundu okunmadi yapmadi
Bende mazeretli okudum ama hakkımı helal ediyorum tabi başka durumda mazeretli okuyup burda bahane arkasına sığınılmıyorsaTmm canım ben okumaya devam etcem sorun yok öyle dendiği için okumam dedim ve minoşkafa ya da sana yardım ederim sıkıntı değil dedim. Ben mazeretli olup okumayan arkadaşlarada hakkımı helal etmiyorum.sonuçta ilk başta mazeretli okunacak denilip öyle girildi bu gruba bugüne kadar da mazeretlenenler gayet güzel okunamayan devam etti.
Canim hellallik konusuna girmeyelim bence bunda helal edilmeyecek bu durum yok yanlis dusunuyorsun. Okumayanlar okunmayacak anlamis o yuzden birsey dememisler ama agir gelmis. Hem ne olmus yani onlarin yerine de okuyorsan dilimize yapismadi yaTmm canım ben okumaya devam etcem sorun yok öyle dendiği için okumam dedim ve minoşkafa ya da sana yardım ederim sıkıntı değil dedim. Ben mazeretli olup okumayan arkadaşlarada hakkımı helal etmiyorum.sonuçta ilk başta mazeretli okunacak denilip öyle girildi bu gruba bugüne kadar da mazeretlenenler gayet güzel okunamayan devam etti.
Helal edilmeyecek birsey yok cunkuBende mazeretli okudum ama hakkımı helal ediyorum tabi başka durumda mazeretli okuyup burda bahane arkasına sığınılmıyorsa
Okumaya devam etmeTmm canım ben okumaya devam etcem sorun yok öyle dendiği için okumam dedim ve minoşkafa ya da sana yardım ederim sıkıntı değil dedim. Ben mazeretli olup okumayan arkadaşlarada hakkımı helal etmiyorum.sonuçta ilk başta mazeretli okunacak denilip öyle girildi bu gruba bugüne kadar da mazeretlenenler gayet güzel okunamayan devam etti.
.Yahuu dua gruplarında bile helal haram olayları oluyor. Bu olmasın bari ya. Fatiha suresi gayet tabi mazeretli abdestli abdestsiz vs okunabilir. Gerçekten hayretler içindeyim şuan. Bütün dua gruplarından çıkasım var. M Minikbirmucizemeselesi canımm lafım asla sana değil yanlış anlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?