3bin fatiha

Canım ben herkeve
Okumaya devam etme
Mazeretliler okumayacak bundan sonra
Yok canım okuycam ekle liste ye beni . Ben zaten farklı bi niyette olsaydım arkadaşa sayına yardım ederim sıkıntı yok dedim. ilk başta okunsun dendi ağır gelenlerde eşlerine dostlarına gayet okutabilirler ben hastalandığım için sayısı belli olan listelerin duasını eşime okuttum tekrar benim sayım bölüşülüp hakka girmiyim diye. Günlük 100 Fatiha okumuşum benim icin gerçekten hiç sorun değil

Canım benı listeden çıkarır mısın ben birkaç gün içinde adet olacağım. Ve adetli iken okuyamam insanlar da 5 6 defa fazla okuyacak diye hak helal etmiyor konu fazla uzatıldı bugüne kadar okudugum herkese hakkım helaldir Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun sende hakkını helal et canım yorduk seni hoscakalin

Hayir canim.cikmiyorsun ben okurum senin yerine de

Hehh bi gruptan çıkmamız eksikti

Ne guzel giden bir grubumuz vardi simdi neden boyle sorun yaşadık herkes nasıl ici rahat ediyorsa öyle okusun
Canım herkes nasıl istiyorsa öyle olsun dendi eyvallah dedik onların sayısını da okuduk . Ben mazeretlendim deyince olay oldu ben de anlam veremiyorum yani 10-20 fazla okumuşum okumamışım sorun değil benim için

Canım herkes nasıl istiyorsa öyle olsun dendi eyvallah dedik onların sayısını da okuduk . Ben mazeretlendim deyince olay oldu ben de anlam veremiyorum yani 10-20 fazla okumuşum okumamışım sorun değil benim için
Canim.ben sana niye okumuyorsun dedim.mi hiç? Sen kendin soyledin söyleyeceğini

Senin okuyup okumaman sorun olmadi ki Onlar bana okumadu bnde onlara okumam gbi bi algi olustrdu cumlelerin bizi bozan o

Kalan herkese 100 er ane okuyup gruptan çıkıyorum herkese hakkım helal olsun. İsmiyle de dua edip rabbim duası neyse sen kabul et deyip tamamlayıp en koşa sürede yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…