- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #1.841
bana sayı verilmediği için bende zorlanan arkadaşlara kolaylık olsun diye 100 okudum okuyamayan biri sadece 20 tane okur ben okudum der. o yüzden 100 taneyi okuyan 20 yi de okur canım merak etmeM Minikbirmucizemeselesi okuyacaksan tam sayıyı oku bence. Yoksa hiç okuma. 120 iken neden ısrarla 100 okuyorsun anlamadım. Sonra karışıyor tüm.
Ben mi tersledim ? Ne dedim decanım bu yazışmaları bi daha oku istersen. hem okunmasın demeiğini iddia ettin hem tersledin beni. bende kimseye bişey denilmedi bana neden böyle yaptığını anlamadım mazeretlenince isteyen okumuyor bana gelince oku deniliyorsa okumayana da benim hakkım geçiyor dedim hak meselesi en son meseleydi ve ben zaten akabinde herkese hakkımı helal ediyorum sinirle yazdım dedim
Canım okuyamıyorsan gül arkadaşımız 100 tane okumuş sende 20 tane okuyup duanı et
125 canlar karisiklik olmasinbana sayı verilmediği için bende zorlanan arkadaşlara kolaylık olsun diye 100 okudum okuyamayan biri sadece 20 tane okur ben okudum der. o yüzden 100 taneyi okuyan 20 yi de okur canım merak etme
Ne kadardir olmuyo canim senin bi problem yoktur insAllahAyy inşallah canım benim öyle bişey olur bende sizinle paylaşırım bu mutluluğu kalsın ya silme çok güzel aile tablosu gibi
yazışmaları oku istersen tekrar bugüne kadar kim mazeretliyim dediyse tmm denildi bana gelince yazdınız da yazdınız . gerçekten çok kırıldım bana okunmuş olmasa kesin çıkardım gruptanBen mi tersledim ? Ne dedim de
Canim mazeretli dedin diye degil okundu okunmadi yaptigin icin sonrada isin icine helallik melallik hirince oyle olduyazışmaları oku istersen tekrar bugüne kadar kim mazeretliyim dediyse tmm denildi bana gelince yazdınız da yazdınız . gerçekten çok kırıldım bana okunmuş olmasa kesin çıkardım gruptan
Canım 2 yıllık evliyim evlendiğimiz günden beri istiyoruz ama olmuyor doktor da bişey yok dedi en son gittiğim de aşılama yapalım dedi eşim de istemedi yanaşmıyor bekliyoruz kendiliğinden olsun diyeNe kadardir olmuyo canim senin bi problem yoktur insAllah
Ney yazmisim ben o kadar kirdiysam kusuruma bakma. Dedigim gibi mazeretli oldugun icin degil tek sen mazeretli degilsin ilk de degilsin kimseye birsey denmedi sana niye denilsin ki. Ama minnoskafada dedi sana katiliyorum okunur demissin en basta sonradan okundu okunmadi yaptin helallik girsi isin icine birde yoksa sen mazeretlisin okumak istemiyorsun diye sama birsey diyen olmadi yanlis anlama zaten sorun cozuldu mazretliler okumayacak soru isaretleri de ortadan kalkmis olacakgerçekten gönlüm çok kırıldı . mazeretli olduğum için bir sürü şey yazmasaydın benim için sıkıntı değildi. okunmasın dedin. bende madem bana sayı verilmeyecek kimin ihtiyacı varsa onun okumasına yardım edeyim dedim tek suçum bu.
Allah Allah neyse vardir bundada bir hayir olcaktir insallah vardir zamaniCanım 2 yıllık evliyim evlendiğimiz günden beri istiyoruz ama olmuyor doktor da bişey yok dedi en son gittiğim de aşılama yapalım dedi eşim de istemedi yanaşmıyor bekliyoruz kendiliğinden olsun diye
Canım benim hakkını helal et gönül koyma hani uğraşıyorlar ya sürekli bazıları çıkıyor bazıları okuyamıyor falan ya uğraşıyorlar o yüzden anlık patlama yaşıyorlar ben seni diğer gruplardan da biliyorum herkese yardimci oluyorsun okumamazlık yapmiyorsun üzülme lütfen arkadaş da seni kırmak istememistir eminim kigerçekten gönlüm çok kırıldı . mazeretli olduğum için bir sürü şey yazmasaydın benim için sıkıntı değildi. okunmasın dedin. bende madem bana sayı verilmeyecek kimin ihtiyacı varsa onun okumasına yardım edeyim dedim tek suçum bu.
İnşallah canım benim Allah razı olsun bu dualar da vesile olur Rabbim inşallah verir hepimize şu aralar bal çörek otu tarçın karışımı yapıyorum bakalım artıkAllah Allah neyse vardir bundada bir hayir olcaktir insallah vardir zamanisen stres yapma aklini baska seylere oyala
Canım okuyamıyorsan gül arkadaşımız 100 tane okumuş sende 20 tane okuyup duanı et
kuzum ben bugünden bahsetmiyorumkiCanım arkadaş mazeretli zaten okumaya bilir de hak geçmesin diye 100 tane okumuş okumayan arkadaşlar da üstünü tamamlayıp söylesin gülün okuduğunun üstüne 20 de okuyup bitirdim desin
hee pardon
ben onu demiyorum. Bugünden bahsetmiyorum. Bundan sonraki günler için diyorum. Ya hiç okuma ya tam oku diyorumbana sayı verilmediği için bende zorlanan arkadaşlara kolaylık olsun diye 100 okudum okuyamayan biri sadece 20 tane okur ben okudum der. o yüzden 100 taneyi okuyan 20 yi de okur canım merak etme
Mazeretliler okumuycak canim okunmaz diyenler daha cok oldu zaten bende mazeretli okudum Allah affetsin artik kabul eylesinkuzum ben bugünden bahsetmiyorumki
hee pardon
ben onu demiyorum. Bugünden bahsetmiyorum. Bundan sonraki günler için diyorum. Ya hiç okuma ya tam oku diyorum
Kızzz anladım. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa. Gül herkese 100 tane okudum demedi mi ??Mazeretliler okumuycak canim okunmaz diyenler daha cok oldu zaten bende mazeretli okudum Allah affetsin artik kabul eylesin
Okudum dedi canim Allah kabul etsin ama.ben karisiklik olmasin diye şey yapmadimKızzz anladım. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa. Gül herkese 100 tane okudum demedi mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?