3bin fatiha

Olur canım hiç sorun değil benim için bende sıklıkla giriyorum aslında ama bugün moralsizdim hiç bakmak aklıma gelmedi kısmet Melikeninmiş yarın da bana okunur bişey olmaz Allah dualarımızı boş çevirmesin yeter ki
Hayırdır inşAllah canım?

Çocuk için canım 2 yıldır evliyim hala olmadı eşimle aram açılıyor yine hasta oldum ve eşim artık tavır yapıyor bana isyankar oldu
Yaa kıyamam sana 😔 Allah'ım kalbine ferahlık versin. Olmadı diye mi tavır yapıyor yoksa sen strese giriyorsun diye mi?

Yaa kıyamam sana 😔 Allah'ım kalbine ferahlık versin. Olmadı diye mi tavır yapıyor yoksa sen strese giriyorsun diye mi?
Olmadı diye olmayınca sebebi benim diye konuşmuyor benimle suan ben memleketteyim kendi başka yerde aramıyor sormuyor konuşmuyor benimle ona o kadar üzülüyorum ki benim yüzümden mahrum kalıyor

Allahım melike kuluna sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et. maddi olarak bizi rahatlattığın için sana şükürler olsun yarabbim. eylül ayında aksilik çıkmadan ameliyat olmamı nasip et yarabbim. ve tüp bebeğe başlicak gücü bize nasip et :KK200:
zamanını en iyi sen bilirsin ama melike kuluna en hayırlı zamanda nasip et yarabbim.
Melike kardeşime okudum allah kabul etsin inşallah.

K kedi medi 707 ♥
sera44 sera44
Allahım melike kuluna sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et. maddi olarak bizi rahatlattığın için sana şükürler olsun yarabbim. eylül ayında aksilik çıkmadan ameliyat olmamı nasip et yarabbim. ve tüp bebeğe başlicak gücü bize nasip et
zamanını en iyi sen bilirsin ama melike kuluna en hayırlı zamanda nasip et yarabbim. 707

minik kalp0753 minik kalp0753 707
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ 707
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi nursevdi 707
Uraniaaflora Uraniaaflora 707
Milyaay Milyaay 707
fabatuhan fabatuhan 707
Ocalh Ocalh 707
Aomine Daiki Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi MelodiminEsi 707
K KurkmantoluS 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki Aomine Daiki 707
[
USER=926421] B Bademmm388 [/USER] 707♥
Minnoskafa Minnoskafa 707
memurhanim memurhanim 707
canparcamugurum canparcamugurum 707

Melike
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

K kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 minik kalp0753
Allahım melike kuluna sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et. maddi olarak bizi rahatlattığın için sana şükürler olsun yarabbim. eylül ayında aksilik çıkmadan ameliyat olmamı nasip et yarabbim. ve tüp bebeğe başlicak gücü bize nasip et
zamanını en iyi sen bilirsin ama melike kuluna en hayırlı zamanda nasip et yarabbim. 707

sera44 sera44 707
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ 707
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi nursevdi 707
Uraniaaflora Uraniaaflora 707
Milyaay Milyaay 707
fabatuhan fabatuhan 707
Ocalh Ocalh 707
Aomine Daiki Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi MelodiminEsi 707 ♥
K KurkmantoluS 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707♥
Minnoskafa Minnoskafa 707
memurhanim memurhanim 707
canparcamugurum canparcamugurum 707

Melike
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

Olmadı diye olmayınca sebebi benim diye konuşmuyor benimle suan ben memleketteyim kendi başka yerde aramıyor sormuyor konuşmuyor benimle ona o kadar üzülüyorum ki benim yüzümden mahrum kalıyor
Çok üzgünüm canım Rabbim sana sabır ve tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. :dua:

Seracim dogru mu anladim ben esin cocuk olmama sebebi olarak seni mi sucluyor lutfen yanlissa duzeltin 😳

Back
X