- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.142
- 83
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #6.741
Yeni duaya bende katılmak istiyorum demiştim ama etiket yapılmamış bana galiba gözden kaçtı beni de ekler misiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elvira için okumuştum benEvet canim bitmis senin icin.
Kizlar elvira icin herkes okuyup bitirdimi??
5 528mucizemmmbegonvil1985 @Bademmm388 A Ayla 64
Ocalh @MaviKuplik
Amin canım saol. 6.5 te gelişimi durmuş. Bi hafta içinde 5 Dr gittim hepsi de aynı dedi. En son renkli ultrason mudur nedir ona girdim kesin tanı kondu bebek gelişmesi durduğu için büzüşmeye başlamış. Ve beklemenin anlamı yok die kürtaj oldum. Psikolojik ve fiziksel cok yıprandım keşke bebeğim yaşasaydı ama demkki Allahın takdiri böyleymiş.Neyyy inanmiyorumkalbi mi durdu ne oldu ay cok uzuldum ya Allah sabirlar versin canim.
Unutulmaz unutulmaz unutulur mu hic o seni orada bekleyecek rabbim obur tarafta kavustursun tez zamanda kucagini doldursun insallah
Amin inşallah canım.Allah razı olsun hepinizden de. Allahım hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Saglıcakla kucagımıza almayı da nasip etsin inşallah.hepimiz bir bir paylaşalım gebelik haberlerimizi.Canım benim.. ne söylesek şuan seni teselli edemeyecek biliyorum. Hepimizin hikayesi seninkine benziyor o yüzden seni çok iyi anlıyoruz. Unutmayacaksın canım, zaten inşallah unutmazsın, böyle diyorum ki hayatında yaşadığın bunu unutturacak daha büyük bir acın olmasın . Çk şükür ki hamile kalabiliyorsun, inşallah en kısa sürede tekrar mutlu haberlerini paylaşıcaz. Rabbim bizleri bekletiyor demekki çok güzel bebişlerimiz olacak inşallah
Canım şimdi gördüm çok üzüldümAmin inşallah canım.Allah razı olsun hepinizden de. Allahım hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Saglıcakla kucagımıza almayı da nasip etsin inşallah.hepimiz bir bir paylaşalım gebelik haberlerimizi.
İnşallah canım amin. Saol. Allah razı olsunCanım şimdi gördüm çok üzüldüminşallah tez zamanda tekrar nasip eder rabbim
Cümlemizden razı olsunİnşallah canım amin. Saol. Allah razı olsun
Canım zaten biz 8+5olmamıza rağmen kalp atışını duyamadık Bi türlü. Dr yolk kesesi bebekten büyük gelişimini durdurur ya ilerde 3 aylık oluncaya dek düşük olur kalbi durur yada gebelik devam eder dedi. Kendi Dr öle deyince Dr Dr gezdim ondan daha umutsuz konustu lar diğerleri ve en son cumartesi doçente gittim oda öyle deyince zehirlemesin die hemn kürtaja girdim. Ultrason da görülüo anlıcagınCümlemizden razı olsun❤ bişey sorcam doktora gittiğinde anlaşıldı dimi bu durum
Okudum canım ALLAH şifa versinHastane de yatan Babam icin dua eder misiniz bir ayetel kursi okur musunuz hakkinizi helal edin nolur
Anladım canım takdiri ilâhi rabbim yine nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı da inşallahCanım zaten biz 8+5olmamıza rağmen kalp atışını duyamadık Bi türlü. Dr yolk kesesi bebekten büyük gelişimini durdurur ya ilerde 3 aylık oluncaya dek düşük olur kalbi durur yada gebelik devam eder dedi. Kendi Dr öle deyince Dr Dr gezdim ondan daha umutsuz konustu lar diğerleri ve en son cumartesi doçente gittim oda öyle deyince zehirlemesin die hemn kürtaja girdim. Ultrason da görülüo anlıcagın
Amin canım inşallahAnladım canım takdiri ilâhi rabbim yine nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı da inşallah❤
Geçmiş olsun canım. Amin inşallah amin.M Melekogretmencnn arkadaşım seni çok iyi anlıyorum . Bende yakın zamanda düşük yaptım. Evet gerçekten zor . Rabbim yardım ediyor inan. Ben halen ağlıyorum üzülüyorum. Düşük olmasaydı bebeğim yanımda olacaktı şimdi. Allah'ım isteyen herkesin kucağını doldursun.
Canım zaten biz 8+5olmamıza rağmen kalp atışını duyamadık Bi türlü. Dr yolk kesesi bebekten büyük gelişimini durdurur ya ilerde 3 aylık oluncaya dek düşük olur kalbi durur yada gebelik devam eder dedi. Kendi Dr öle deyince Dr Dr gezdim ondan daha umutsuz konustu lar diğerleri ve en son cumartesi doçente gittim oda öyle deyince zehirlemesin die hemn kürtaja girdim. Ultrason da görülüo anlıcagın
Okudum Allah acil şifalar versinHastane de yatan Babam icin dua eder misiniz bir ayetel kursi okur musunuz hakkinizi helal edin nolur