• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3çocukla boşanan arkadaşlar

Size bana o dönemde duydugum ve iyi gelen bir sozu paylaşmak istiyorum. Pskolog tu sanirim bir video izlemistim. Demiştiki misal 15 sene sevdiginiz insani aldatildiginizi ogrendiginiz an birden sevmeyeceksiniz diye bir kural yok. Yani t olarak boylemi demisti hatırlamıyorum ama demek istedigi yas surecini yasayin. Bunun icin kendinizden utanmayin. Tabiiki insan asıl hayal kırıklığı ve birden değişen hayatinin yasını tutuyor aslında ama kendinize o sureci verin..verinki daha kisa zamanda toparlanabilin. Isterse uzun sürsün biraz bu süreçtl ne fark ederki bilakis o sizin veya benim veya bir basja kadinin icinin niyetinin temizliginden dolayi bu yapilan karsisinda şoka ugramasidir, onun travmasidir. Ben o zamanlar şununla teselli oluyorum.

2yıl önce ciddi bi süreçten geçtik boşanmanın eşiğinden döndük. Ondan bu yana tek kavgamız olmadı. Hersey o kadar güzeldi çok mutluydum oda mutlu sanıyodum bi daha o kadar mutlu olur muyum bilmiyorum ama güçlü olmak zorundayım.
Ailem çocuklar için 1kere daha dene derler. Ama ben onu kendime yapamam. O yüzden

Çocuklarım için 2evimizi onların üzerine alacağım ayrıca nafaka da alacağım. Zaten istemesemde yapmam demez çocuklarına harcar. Benimde onun tek kuruşuna ihityacım yok zaten çok şükür
Asla onu yapmaz da bunu yapar deme bosanma aşamasında çok farklı birine donusebiliyorlar sana suç atmaya çalışabilir yada mal kaçırmaya calisabilir yada cocuklar icin cüzi nafaka vermek isteyebilir.sana tavsiyem onun sana yaptilarini aldatma vs ne varsa kanıtlayacak şekilde msj lar olsun elinde ve bunları mahkemeye sun. Tabiki onun öfkesini üstüne çok çekme den onu agresiflestirmeden anlasma yoluna git mumkunse istediklerini al sana ve evlatlarına yasattığı yikimin faturasını ödemeli .senin yıllarca çalışıp biriktirdikerinin üstüne sıfırdan gelip biri konmasin çok zoruna gider . Cocuklarinin hakkin i al mahkemede.

Keşke hiçbirimiz bize bunu yaşatan insanları seçmemiş olsaydık:KK43: benimde oğlum 5yaşında herşeyin bilincinde sorup duruyor. Annemi niye üzdün diyor babasına. En küçüğüm 2aylık onunda benim sütüme ihtiyacı var:KK43:
Kiyamam hakli cocuk.. Evet siz daha iyi bilirsiniz zaten 3 cocuk annesi olaral pskolji direk süte etki ediyor. Kizim 2 aylikken bosanmadan bahsedince üzüntüden aninda sütüm kesilmisti. Ailenizde destek oluyordur umarim

Tabi ki hayatım bitmiyor. Zaten öyle düşünsem affetmek için milyonlarca şey bulurdum.
Sizin vesilenizle boşamam çocuklarım için katlanirim diyenlere yazdim aslında.
Acabalarla yaşamak bir anda hayatın değişmesinden bin kat daha zor.

Size bana o dönemde duydugum ve iyi gelen bir sozu paylaşmak istiyorum. Pskolog tu sanirim bir video izlemistim. Demiştiki misal 15 sene sevdiginiz insani aldatildiginizi ogrendiginiz an birden sevmeyeceksiniz diye bir kural yok. Yani t olarak boylemi demisti hatırlamıyorum ama demek istedigi yas surecini yasayin. Bunun icin kendinizden utanmayin. Tabiiki insan asıl hayal kırıklığı ve birden değişen hayatinin yasını tutuyor aslında ama kendinize o sureci verin..verinki daha kisa zamanda toparlanabilin. Isterse uzun sürsün biraz bu süreçtl ne fark ederki bilakis o sizin veya benim veya bir basja kadinin icinin niyetinin temizliginden dolayi bu yapilan karsisinda şoka ugramasidir, onun travmasidir. Ben o zamanlar şununla teselli oluyorum.
İşte bunu çocuklarıma yansıtmadsn nasıl yapabilirim. Gözümün içine bakıyolar çünkü hiç biri beni ağlarken görmedi bağıra bağıra içimin yangınını anlatmsk istiyorum ama susuyorum. Şuan onu bile tam yaşayamıyorum

Asla onu yapmaz da bunu yapar deme bosanma aşamasında çok farklı birine donusebiliyorlar sana suç atmaya çalışabilir yada mal kaçırmaya calisabilir yada cocuklar icin cüzi nafaka vermek isteyebilir.sana tavsiyem onun sana yaptilarini aldatma vs ne varsa kanıtlayacak şekilde msj lar olsun elinde ve bunları mahkemeye sun. Tabiki onun öfkesini üstüne çok çekme den onu agresiflestirmeden anlasma yoluna git mumkunse istediklerini al sana ve evlatlarına yasattığı yikimin faturasını ödemeli .senin yıllarca çalışıp biriktirdikerinin üstüne sıfırdan gelip biri konmasin çok zoruna gider . Cocuklarinin hakkin i al mahkemede.
Mesajları aldım zaten. Hersey orda açık. Memur olduğu için maaşı da belli zaten. Her ihtimale karşı evlere ve arabaya da tedbir koyduracağım

Kiyamam hakli cocuk.. Evet siz daha iyi bilirsiniz zaten 3 cocuk annesi olaral pskolji direk süte etki ediyor. Kizim 2 aylikken bosanmadan bahsedince üzüntüden aninda sütüm kesilmisti. Ailenizde destek oluyordur umarim
Ailem affet der ve baskı yapar muhtemelen o yüzden boşama bitene kadar bahsetmeyi düşünmüyorum

İşte bunu çocuklarıma yansıtmadsn nasıl yapabilirim. Gözümün içine bakıyolar çünkü hiç biri beni ağlarken görmedi bağıra bağıra içimin yangınını anlatmsk istiyorum ama susuyorum. Şuan onu bile tam yaşayamıyorum
Tabii iki anlayabilecek yasta cocuktan gizlenmek daha zordur ama inanın basarabilirsiniz. Uyuma saatleri aynidir. Bebekte hisseder diyorlar ama insallah hissetmez. Allah büyük hersey yasadikca basimiza geliyor malesef. Bu süreçte mumkunse aile ve arkadas desteği alın. Iyi gelecektir

Sizin vesilenizle boşamam çocuklarım için katlanirim diyenlere yazdim aslında.
Acabalarla yaşamak bir anda hayatın değişmesinden bin kat daha zor.
güvenszlik bi ilişkide en zoru. Ki ben onada güvenmek için çok sınavdan geçirmiştim. Tekrar o günlere dönüp çocukları kavga gürültü içinde büyütemem.

Tabii iki anlayabilecek yasta cocuktan gizlenmek daha zordur ama inanın basarabilirsiniz. Uyuma saatleri aynidir. Bebekte hisseder diyorlar ama insallah hissetmez. Allah büyük hersey yasadikca basimiza geliyor malesef. Bu süreçte mumkunse aile ve arkadas desteği alın. Iyi gelecektir
Burdan başka hiç bi yere anlatamadım henüz. Oda çok huysuz ağlıyo sürekli

Bu yükü tek başınıza taşımasaniz iyi olur.
Paylaşıp hafifleyin derim ama.
Mesela ailenize oncesinde anlatsaniz çok mu tepki verirler?
Arkadaşlarımla paylasırım. Kardeşlerime de anlatır mıyım bilmiyorum. Ama annemlere asla anlatmayı düşünmüyorum. Onun ailesi öğrenipte ailemi aramazsa tabi

Burdan başka hiç bi yere anlatamadım henüz. Oda çok huysuz ağlıyo sürek
Iyiki bu

Iyiki burasi var. Burada birbirimize destek oluyoruz. Hissetmistir belki bir seylerin yolunda olmadigini. Kardeşlerinle paylasirsaniz cocuklarla ilgilenmede yardimci olabilirler

Çocuklarınızın yanında alamayacaksınız diye bir kural yok, ağlayın rahatlayın. Allah yardımcınız olsun...

Çocuklarım için 2evimizi onların üzerine alacağım ayrıca nafaka da alacağım. Zaten istemesemde yapmam demez çocuklarına harcar. Benimde onun tek kuruşuna ihityacım yok zaten çok şükür
18 yaşından küçükse mal çocuğunun üzerine oluyor mu

Back
X