3lü tarama acil lütfen

Alaraa53

Meleğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
2.342
1.570
133
41
Kızlar merhaba bugün 3 lü test sonucumu aldım 2 li testim gayet düzgün çıkmıştı ama 3 lü de 519 olması gereken yaş riskim 381 çıktı doktorum beni araştırma hastanesine yolladı aminosentez gereklimi değil mi diye cok korkuyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen

bu çocuğu her ne koşulda olursa olsun doğuracaksan tevekkül edip yoluna devam etmeni öneririm. amniyosentezin düşük riski var çünkü.
yok riskli ise aldırırım diyorsan yaptır amniyosentezini..

İkili test daha önemliymiş daha doğru sonuç veriyormuş. Zaten genel olarak bu testler olasılık. Yani 519 da bir olma ihtimali var. Olacak diye bişey Yok. Yaş riskini takma kafana. Ayrıntılı usg haftan yaklaşmış . Orda bi sorun var mı Yok mu görülür. Sağlıkla kucağına al

yaşınız kaç?amniyosentezden korkuyorsanız harmony testi var biraz tuzlu ama güvenilir içiniz rahat eder

bu çocuğu her ne koşulda olursa olsun doğuracaksan tevekkül edip yoluna devam etmeni öneririm. amniyosentezin düşük riski var çünkü.
yok riskli ise aldırırım diyorsan yaptır amniyosentezini..
Çok teşekkür ederim tabi kide doğurucam Allah'a tevekkül etmekten başka bir çaresi de Yok zaten

İkili testim gayet iyi çıktı Can'ım pazartesi günü perinatoloji bölümüne yönlendirdi beni detaylı olarak orda bakılacak mıs insallah iyi haberler alırım

İkili testim gayet iyi çıktı Can'ım pazartesi günü perinatoloji bölümüne yönlendirdi beni detaylı olarak orda bakılacak mıs insallah iyi haberler alırım

Ayrintili USG ye gir merak etme onlar olasılık testi önemli olan 2 test zaten 3 lu 4 lu o kadar çok önemli değil bişey çıkmaz için rahat olsun

Ayrintili USG ye gir merak etme onlar olasılık testi önemli olan 2 test zaten 3 lu 4 lu o kadar çok önemli değil bişey çıkmaz için rahat olsun
Canım çok sağol pazartesi giricem insallah onda belli oluyor mu tisk olup olmadığı

2 li test normal ise 3 lü teste gerek duyulmaz. Güvenilirliği daha az zaten. 2-3 hafta içinde detaylı usg ye gireceksiniz nasılsa. Ben olsam amniyosenteze gerek duymam. En azından önce bir detaylı usg yaptırırım. Takmayın kafanıza yaş riski tek başına hele 3 lü testte anlamlı değil

Aynı durum çok yakın akrabam in başına geldi. Onun yaşı 35 ti. Yaş riski 23/1 di. Amniyosentez yaptırmadı. Geçen hafta doğum yaptı bebeği sapasağlam doğdu. Bide sizin daha düşük risk aralığınız. Saglikla kucaginiza alırsınız inşallah.

İnan'ın böyle seyler duymaya çok ihtiyacım var çok sağolun Rabbim korusun bütün meleklerimizi

Canım çok sağol pazartesi giricem insallah onda belli oluyor mu tisk olup olmadığı
Olur canm merak etme ya zaten o testler insanın yüreğini ağzına getirmekten başka bir şey yapmıyor zaten araştırma hastaneleri 2 li testi yaptı mı 3. Teste gerek bile duymuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…