• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3yılın sonunda ayrılık..

Terbiyesizzzz.... Yillarca bosuna zamaninizi yemis. Belki o olmasaydi simdiye hayatinizin askini bulacaktiniz...Eru Gundes`ten ``sende benim hatalarimdan birisinn,sen en buyuk gunahlarin bedelisin. Senin icin harcanan zamana yazik,sen en guzel duygularin katilisin`` sozlerinin gectigi,duruma cuk diye oturan sarkiyi armagan ettim gitti :KK62:

Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum yeni üye oldum ve derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum 5 yıl önce internet üzerinden birisiyle tanıştım ilk iki yıl arkadaş olarak öylesine konuşuyorduk sonra bu aşka dönüştü 3 yıldır telefon face skyp üzerinden görüntülü sesli konuştuk bu zamana kadar getirdik ben şuanda 22 yaşındayım istanbulda oturuyorum oda 22 yaşında şanlıurfada o okulu bitirip katip olarak memurluğa atandı ben açıköğretimde okuyorum zaten memurluğa atandıktan sonra hal ve hareketlerinde değişmeler oldu soğukluk.. Şimdiye gelicek olursak 25 ağustos 2014 günü buluşma kararı verdik bigün önce istanbula gelmişti ben anadolu yakasında oda avrupada dayısında kalıyordu söylene söylene yollar uzak diye diye geldi görüştük konuştuk sonra ben ona hakkımdaki düşüncelerini sorduğumda aşk adına birşey hissedemedim heyecanlanmadım dedi fiziksel uyum olmadığını söyledi oysa birbirimizi çok seviyorduk 2 gündür depresyondayım öyle çirkin bi kız değilim minyonum boyum 150 kilom 40 artık kilo ve boyumu takıntı hale getirdim fiziksel olarak bunuda biraz ileri sürdü sanırım.. kendisinin boyu 170 kilosu 70 cuma günü yani yarın gelicekmisin dediğimde yollar çok uzak bulamam dedi çarşamba günü içinde başım ağrıyo dedi biliyorum anlamak zor değil seven insan için bahaneler yoktur.. Anlamadığım 3 yıl boyunca seviyorum diyen boyum kilomu söylediğimde ben seni her halinle kabul ederim severim diyen bi insan nasıl bu kadar çabuk değişti anlam veremiyorum ablalarım arkadaşlarım sizden bi yorum bi yol göstermenizi istiyorum.. Şimdiden teşekkür ederim.
Canim birincisi internet asklarinin sonu ne yazikki husran.ikincisi senin iteklemenle bi iliski nereye kadar Allah askina. Erkek senin uzerine dusmeli bulusmayi o istemeli ya seni istemeyeni sen hic isteme ne o oyle bahaneler erkek olarak biraz dik dur kendinde kusur arama

iki yıl arkadaş olarak, üç yıl sevgili(!) olarak konuşmanızın hiç bir anlamı yok.çocuğun size karşı aşk adına bir şey hissetmemesi ve heyecan duymaması normal, asıl tuhaf olan sizin buna aşka dönüştü demeniz, hatta gülünç.adam belki de reelde kanlı canlı karşısında duran kişilerle görüşüyordu, görüşmediğinden nasıl emin olabilirsiniz?ya da sanal bir ilişkiye nasıl böyle gereğinden fazla anlam yükleyebilirsiniz?bir insanlar yüzyüze görüşmekle sanal alemde görüşmek çok farklı şeyler, bu kadar saf olmayın.

Canim birincisi internet asklarinin sonu ne yazikki husran.ikincisi senin iteklemenle bi iliski nereye kadar Allah askina. Erkek senin uzerine dusmeli bulusmayi o istemeli ya seni istemeyeni sen hic isteme ne o oyle bahaneler erkek olarak biraz dik dur kendinde kusur arama
Cevabınız için teşekkür ederim

iki yıl arkadaş olarak, üç yıl sevgili(!) olarak konuşmanızın hiç bir anlamı yok.çocuğun size karşı aşk adına bir şey hissetmemesi ve heyecan duymaması normal, asıl tuhaf olan sizin buna aşka dönüştü demeniz, hatta gülünç.adam belki de reelde kanlı canlı karşısında duran kişilerle görüşüyordu, görüşmediğinden nasıl emin olabilirsiniz?ya da sanal bir ilişkiye nasıl böyle gereğinden fazla anlam yükleyebilirsiniz?bir insanlar yüzyüze görüşmekle sanal alemde görüşmek çok farklı şeyler, bu kadar saf olmayın.

O bana benden daha çok sevdiğini söylediği için böyle şeyler hissettim sanırım hislerimde yanılmışım..

Yüz yüze görüşülmeyen biriyle nasıl sevgili olunuyor ? tamam netten tanışırsın ama bir süre sonra canlı kanlı görüşürsün ki sevgili olabilesin..

Back
X