Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sıkıntı çeken yok ya da yanlış yerde açtım konuyu...
1. Sınıf oktmuyorum bu yıl çoook şükür. Bizim okulda 3 tane küçük 4 tane büyük 1. sınıf var. Ayrılması avantaj oldu ama kurada küçük sınıfları çeken arkadaşlar çok zorlanıyorlar. Bıcır bıcırlar. Büyükleri okutanlar da eski usül okuma yazma çalışmalarına devam edecekler sanırım. Şimdiden sıkılmış çocuklar yeni programdan. Allah yardımcınız olsun
canım sıkıntı çeken çok da kimsenin yazmaya dermanı yok![]()
1. Sınıf oktmuyorum bu yıl çoook şükür. Bizim okulda 3 tane küçük 4 tane büyük 1. sınıf var. Ayrılması avantaj oldu ama kurada küçük sınıfları çeken arkadaşlar çok zorlanıyorlar. Bıcır bıcırlar. Büyükleri okutanlar da eski usül okuma yazma çalışmalarına devam edecekler sanırım. Şimdiden sıkılmış çocuklar yeni programdan. Allah yardımcınız olsun
mrb,reytingi yükseltmeye çalışalım.ben de 1.sınıf okutuyorum 24 öğrencim var okulda 4 şubeyiz,sınıflarımız karma 7-8er 60-66 arası öğrenci var.eylül 2007li 3 öğrencim varr düşünün artık 2si daha kalem bile tutamıyo,ailelerini ikna edip ansınıfına gönderdim,1 hafta sonra geri gelidler,çocuğumuzun 1 yıl kaybına neden olamayız dediler,,mantığa bak ya,,belki sınıfta kalcak psikolojik kaybı hiiiç umurlarımnda değil....sınıflareın karma olması da güğzel değil çünkü 7 yaşındakiler ya da ansınıfına gelmiş olanlar hemen bitriyo diğerleri çok yavaş kalıyoo,sıkılan öğrencileirmm çoookk.....innanın eve gelince en geç 10da yatıyorum...