Ben gördüm canımMerhaba arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara sormak istedim geçen hafta pazartesi hamile olduğumu öğrendim bu süreçte hcg yi takip ettim iki gün ara ile 186,509,1038
Geçen ay ki gebeliğim kimyasaldı o yüzden endişe duydum tabi inşallah bunda böyle bir sorun olmaz neyse 1 hafta geçsin istedim 5.haftanın içindeyim yarın 4+4 olacağım kese görünebilir mi sizce onun dışında dış gebelik şüphesi olabilir mi diye erken gitmek istiyorum cevaplarınızı bekliyorum
en sevdigim konular. Bebis bebis bebisMerhaba arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara sormak istedim geçen hafta pazartesi hamile olduğumu öğrendim bu süreçte hcg yi takip ettim iki gün ara ile 186,509,1038
Geçen ay ki gebeliğim kimyasaldı o yüzden endişe duydum tabi inşallah bunda böyle bir sorun olmaz neyse 1 hafta geçsin istedim 5.haftanın içindeyim yarın 4+4 olacağım kese görünebilir mi sizce onun dışında dış gebelik şüphesi olabilir mi diye erken gitmek istiyorum cevaplarınızı bekliyorum
Canım 7. Haftada göründü bende. Genelde 7 de görünür.. biliyorum sabretmek çok zor ama 7 yi bekle boşu boşuna Corona zamanı bin kere gitmemiş olursun hem.Merhaba arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara sormak istedim geçen hafta pazartesi hamile olduğumu öğrendim bu süreçte hcg yi takip ettim iki gün ara ile 186,509,1038
Cevap için teşekkürlerBen gördüm canım
Evet aslında her şeyden emin olsam 6 7 gibi giderim fakat bu konularda tecrübesizim kesenin dışında rahim kalınlığı nasıl dış gebelik şüphesi olabilir mi bundan dolayı daha çok gitmek istiyorumCanım 7. Haftada göründü bende. Genelde 7 de görünür.. biliyorum sabretmek çok zor ama 7 yi bekle boşu boşuna Corona zamanı bin kere gitmemiş olursun hem.
Amin inşallahen sevdigim konular. Bebis bebis bebisartik bi kac gune vajinal gorunur canim. rabbim hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin artisin guzel kimyasal olmaz bu saatten sonra tahminim:) degerlerine gore 1038 ciktigi gun 4+4 olmussundur zaten. (Tahmin ediyorum sadece)
Canım ben gittim direk doktor olması gereken yere yerleşmiş dedi yani dış gebelik değil anlamında dedi sonra tek kese var dedi ikiz değil ama çift kalp atışı duyarsam o zaman tek yumurta ikizleri olur gibisinden konuştu prestegon mu ne varyaCevap için teşekkürlerdiğer süreçler nasıl ilerledi
Ne güzel Allah kucağınıza almayı nasip etsinCanım ben gittim direk doktor olması gereken yere yerleşmiş dedi yani dış gebelik değil anlamında dedi sonra tek kese var dedi ikiz değil ama çift kalp atışı duyarsam o zaman tek yumurta ikizleri olur gibisinden konuştu prestegon mu ne varyaben onları hep kendim sağlık ocağında kendim yaptırmıştım doktor istemedi onlara filan da baktı düşük riskimiz yok dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi karın ağrın kanaman olursa hemen bana gel dedi
İnşallah canımNe güzel Allah kucağınıza almayı nasip etsininşallah benim de sizin ki gibi hemen görünür
Evet öyle hikâyeler çok var doktorlar biraz pat diye söylüyor sonra ki süreciniz nasıl ilerledi4+3te Vajinal ile bakılıp kese görülmüştü, bakan doktor yok yere korkutup boş gebelik olabilir demişti.
Ben gordum keseyi sizinle ayni haftadaMerhaba arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara sormak istedim geçen hafta pazartesi hamile olduğumu öğrendim bu süreçte hcg yi takip ettim iki gün ara ile 186,509,1038
10 gün sonra farklı doktora gittim yolk kese ve kalp atışı görüldü zatenEvet öyle hikâyeler çok var doktorlar biraz pat diye söylüyor sonra ki süreciniz nasıl ilerledi
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsunMerhaba arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara sormak istedim geçen hafta pazartesi hamile olduğumu öğrendim bu süreçte hcg yi takip ettim iki gün ara ile 186,509,1038
Vajinal ultrasyobla gorunur benimki gorunmusdu,ama tam olarak bebegi gormemisdiler kese var ama ici dolumu bosmu bilemeyiz dediler pda 6haftadan sonra ayni sekilde alttan bakarak goruldu,ve inanilmaz bi artis vardi kan degerlerimde ikiz gebelik gibiydi ama tek cikdiMerhaba arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara sormak istedim geçen hafta pazartesi hamile olduğumu öğrendim bu süreçte hcg yi takip ettim iki gün ara ile 186,509,1038
6 da göründü bende. Normalde 7 yi beklemek en doğrusu imiş.Evet aslında her şeyden emin olsam 6 7 gibi giderim fakat bu konularda tecrübesizim kesenin dışında rahim kalınlığı nasıl dış gebelik şüphesi olabilir mi bundan dolayı daha çok gitmek istiyorum
Evet ben de bugün gördümBen gordum keseyi sizinle ayni haftada
Bende keseyi gördüm bugün fakat ilk girdiğim doktor sinirimi bozdu direk karından baktı yok haftaya gel dedi bir özel hastane çıktım memnun kalmadığımı söyledim başka doktora aldılar o da alttan baktı gördü 7 mm dedi fakat kaç haftalık olduğunu adet tarihimi hiç bir şekilde sormadı ne garip doktorlar varVajinal ultrasyobla gorunur benimki gorunmusdu,ama tam olarak bebegi gormemisdiler kese var ama ici dolumu bosmu bilemeyiz dediler pda 6haftadan sonra ayni sekilde alttan bakarak goruldu,ve inanilmaz bi artis vardi kan degerlerimde ikiz gebelik gibiydi ama tek cikdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?