- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
Bugün baktılar alttan,kese düzgün 7 mm dedi güzel dilekleriniz için teşekkürlerMerhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsunBenim doktorum biraz garantici olduğu için 5.hafta kese için 7. Hafta da kalp atışı için çağırmıştı. Bildiğim kadarıyla bhcg 3000 civarı kese görünüyormuş. Tahminim 3-4 gün sonra keseyi görürsünüz inşallah ( 5.haftada kese için gitmeden 2 gün önce benim bhcg 3150ydi)
Benim de bugün alttan görüldü hayırlı olsun size de 7 mm mil düzgün dediBen gordum canim 4+5 idi ultrasonda karindan görüldü cok sukur.. cuma günü kalp atisi icin gideceğiz
Benim karindan bakti, söylediği kese olmasi gereken yerde, kanama alani vs yok dusuk tehliken yok gayet saglikli görünüyor iliski serbest haftaya gel kalp atisina bakalm dedi o kadar canimBenim de bugün alttan görüldü hayırlı olsun size de 7 mm mil düzgün dedi
Beni de 10 gün sonra çağırdıBenim karindan bakti, söylediği kese olmasi gereken yerde, kanama alani vs yok dusuk tehliken yok gayet saglikli görünüyor iliski serbest haftaya gel kalp atisina bakalm dedi o kadar canim
sen kalp duydun mu ? Daha erken gerci ama
Bende haftaya cuma gidecegim kalp atisi icin.cok zor beklemesi yaBeni de 10 gün sonra çağırdı
Evet inşallah her şey olması gerektiği gibi olur ikimiz için deBende haftaya cuma gidecegim kalp atisi icin.cok zor beklemesi ya
Amin insallahEvet inşallah her şey olması gerektiği gibi olur ikimiz için de
Yok canım 4+4 te keseyi gördü 9 gün sonra gel dedi fakat henüz yolk sac kesesi yoktu inşallah o da görünürBenim karindan bakti, söylediği kese olmasi gereken yerde, kanama alani vs yok dusuk tehliken yok gayet saglikli görünüyor iliski serbest haftaya gel kalp atisina bakalm dedi o kadar canim
sen kalp duydun mu ? Daha erken gerci ama
Merhaba birşey soracağım size benimde 4+5 ve karından görüldü.Ultrason kağıdında mm cm yazan yer var ya orda kaç yazıyor sizin.Ben gordum canim 4+5 idi ultrasonda karindan görüldü cok sukur.. cuma günü kalp atisi icin gideceğiz
Gebelik kesesini soruyorsunuz sanirim ? Isyerndrym ultrason kagidim evde ama yanilmiyosam 1.20 civarı idiMerhaba birşey soracağım size benimde 4+5 ve karından görüldü.Ultrason kağıdında mm cm yazan yer var ya orda kaç yazıyor sizin.
Merhaba canımYok canım 4+4 te keseyi gördü 9 gün sonra gel dedi fakat henüz yolk sac kesesi yoktu inşallah o da görünürSen duyabildin mi
Ne güzel maşallahMerhaba canım
cuma gunu duydum ben kalp atisini
Sen duyabildin mi gittin mi kontrole falanNe güzel maşallah
Çarşamba gideceğim o da şüpheliyim gittiğimde 5+6 olacak bir ihtimal herhaldeSen duyabildin mi gittin mi kontrole falan
8 mm üstü iyi diyorlar bu haftalarda sızın kacMerhaba birşey soracağım size benimde 4+5 ve karından görüldü.Ultrason kağıdında mm cm yazan yer var ya orda kaç yazıyor sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?