4.5 aylık bebeğim karnımda ölmüş

Mery44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
17
10
3
39
Merhaba 3 gün önce bebeğimin cinsiyetini öğrenecektim öldüğünü duydum 4.5 aylık bebeğim bırakmış beni 17 saat suni sancı verildi doğum yaptım psikolojim alt üst oldu benim gibi bu durumu yaşayanlar ne kadar sonra hamile kaldınız

Merhaba 3 gün önce bebeğimin cinsiyetini öğrenecektim öldüğünü duydum 4.5 aylık bebeğim bırakmış beni 17 saat suni sancı verildi doğum yaptım psikolojim alt üst oldu benim gibi bu durumu yaşayanlar ne kadar sonra hamile kaldınız
Can'ım acın taze henüz bir sorunun yoksa dr unun verdiği süre bitiminde hamile olursun inş

Son düzenleme:
Canım benim :(
Rabbim yardımcın olsun güç kuvvet versin :((
Bu zamanları unutacağın güzel güzel bebeklerin, huzurlu mutlu günlerin olsun.
Başın sağ olsun

Hayır herşey normaldi..
Mutlaka bir sorun vardi bebekte oyle düşün.Bundan sonra hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek annesi olacaksın inşallah.Benim de karnımda kalbi durmuştu gecen sene su an 4.5 aylik hamileyim.Hem de ilk denemeden.Sen de tez zamanda saglikla gebe kalacaksin insallah arkadaşım

Cok gecmis olsun, benimde karnimda kalbi durmustu kürtajla alindi, 20 gün falandi sakındık. Doktorum psikolojini hazir istedigin her an deneyebilirsiniz dedi. Bende yasak kalktigindan sonra ilk denemede tekrar hamile kaldim. Sana dogum yaptirmislar haliyle lohusa gibisin suan 40 gün bekleme süren olmasi lazim, ardindan kendini rahat hissediyosan hemen dene derim. Allah gönlüne göre versin insallah

Merhabalar çok çok geçmiş olsun ALLAH SABIR VERSİN..bende sizinle aynı durumu yaşadım Benim bebeğim daha küçüktü sizi çok iyi anlıyorum hala unutamıyorum çok üzülüyorum ve o anı yaşıyorum.18 subatda dr kontolüme gittim benim hesabıma göre 3ayın sonuydu 12 hafta muayende doktorum bebeğim kalbi 10 haftalık durmuş biz eşimle şoke olduk kalbi atmyordu bebeğimizin bizi bıraktı gitti ilk kez duymustuk 8 hafta kalbini bir daha duyamadık malesef :( Doktorum vakup yoluyla ertesi gün bebeği aldı..HERŞEY allahtan deyip dua ettim hayırlısı buymus demek dedim hep halada ediyorum ve aklıma gelip resimlerine bakıp aglıyorum ..
doktorum 3 ay süre sonra gebelik olabileceğini söyledi.psıkolojik etkisi hayat boyu gıtmeyecek tabibi bziden ..insallah sağlıklı bebişlerimiz olur bu günlerin üzerine yüzümüzü güldüren..benim çok şükür bir oğlum var 2 gebeliğimdi. Tekrar çok geçmiş olsun sizde artık gebelik düşünebilirsiniz muhtemelen doktrunuz ne dedi tabi önemli 3 ay olacak bu aydan sora hayırlısıyla iyi akşamlar

Canım lütfen üzülme
Rabbim senin için bunu hayırlı kılmış
Dua et bende edeceğim inşallah sana Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsin inşallah

Back
X