bende de aşırı gaz şikayeti kasıklarda ağrı durumu var kızlar
bir de bugün belim ağrıyo ara ara
kasık ağrısı bel ağrısı geçtim de şu şişkinlik olayı çok fena akşam yılbaşım zehir oldu gibi birşey
mrb arkadaşlar bende de kasık ağrıları çok fazlaydı doktor ilaç verdi , hamileler için ilaç pek ii değildir derler genelde kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım ismi progestan kullanan varsa bana cvp yazabilir mi
mrb arkadaşlar bende de kasık ağrıları çok fazlaydı doktor ilaç verdi , hamileler için ilaç pek ii değildir derler genelde kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım ismi progestan kullanan varsa bana cvp yazabilir mi
Vildan merhaba, bana da doktor aynı ilaçtan verdi, 100 mg. Açıkçası ben de senin gibi düşündüm ya zararlı olursa diye. Ama forumu gezersen düşük tehlikesi olan çoğu hamişe bu ilaçtan
kullandırıyorlar. Ama yine de biz doktor olmadığımızdan zararlı veya zararsız diyemeyiz. O yüzden sen bilirsin ama istersen doktorunla görüş, için rahat etsin...
Vildan merhaba, bana da doktor aynı ilaçtan verdi, 100 mg. Açıkçası ben de senin gibi düşündüm ya zararlı olursa diye. Ama forumu gezersen düşük tehlikesi olan çoğu hamişe bu ilaçtan
kullandırıyorlar. Ama yine de biz doktor olmadığımızdan zararlı veya zararsız diyemeyiz. O yüzden sen bilirsin ama istersen doktorunla görüş, için rahat etsin...
arkadaşlar merhaba bende 6 haftalık hamileyim benim de kasıklarımda bıçak batması gibi ağrılarım oluyor netten çok araştırıyorum bende bunlar normal süreçlermiş ilk hamileliği olanlarda daha erken zamanlarda başlarmış zaten.ben de progestan kullanıyorum 4.haftamda bi gün açık kahverengi akıntım gelmişti doktor da düşük önleyici olarak progestan verdi.sonra rahmime bakıldığında da kanamam görüldü kese yanında ama normalde akıntı devam etmiyor rabb,m hayırlısını versin inş. bol istirahat etmeliyizz