4 5 haftalık gebe olanlar ?

Busra0534

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
117
47
13
28
Merhabalar kızlar ben 4Hafta 6 günlük gebeyim 5 haftaya giricem ne gibi şeyleriniz oldu belirtiniz ? Kasık agrılarınız varmı. :)

Slm bende 6 haftalık hamileyim henüz hastaneye gitmedim kasık ağrılarm bir kaç gündür var bakalım senin nasıl gidiyor

Bende gitmedim henüz benim de fazla belirtim yok mide bulantısı 1 hafta oldu geçti belim ve goguslerim agriyor o kadar bakalım hayırlısı

Ben kasik ağrısı ve sık idrara çıkma dışında hiç bir şey hissetmedim o haftalarda.

Bende gitmedim henüz benim de fazla belirtim yok mide bulantısı 1 hafta oldu geçti belim ve goguslerim agriyor o kadar bakalım hayırlısı
Benim bulantım hiç olmadı daha erken diyorlar yani bugün hiçbişeyim yok normal hissediyorum kendimi. Agrım felan yok

Ben kasik ağrısı ve sık idrara çıkma dışında hiç bir şey hissetmedim o haftalarda.
kişiden kişiye değişiyor demekki benimde dün vardı agrım bugün yok hiçbişeyim bende sık idrara çıkıyorum acaba dedim idrar yollarm enfeksiyonmu kaptı diye yarın idrar tahlili vericektim çünkü çok çıkıyorum var gibi hissediyorum

Benimde adet olacakmışım gibi ağırlarım ve göğüslerimde Ağrı var ,idrara çok sık geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…