- 1 Kasım 2018
- 8
- 11
- 3
- 33
Amin inşallah canım, öğrendiğimden beri çok dikkat ediyorum Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin çok heyecanlıyımmDaha çok çok yeniii yükselir tabiii ben ilk 328 di sonra 2 gün sonra 583 oldu şuan daha yükselmiştir. Benimde ilk hamileliğim allah. Dogurmamızı nasip etsinnn. çok dikkat et kendine ağır iş yapmaaa. Bebeğin sana tutunsun
Çok sevindim cnım benim maşallahMerhaba ben de 4 hafta+3 günlük hamileyim. Benim de son adet günüm 9 ekimdi. Test yaptırdım hamileyim
Canım ayın kaçında yaptırdım betayı120 ama daha da yükselecek sanırım. İlk hamileliğim bu yüzden çok fazla bilgim yok :)
Perşembe günü yaptırdım cuma günü de sonuçlar çıktı canım daha çok yeniCanım ayın kaçında yaptırdım betayı
Amin canım benim keseyi gördünüzmü ?Perşembe günü yaptırdım cuma günü de sonuçlar çıktı canım daha çok yeni
Ben de perşempe günü yaptırdım yumurtlama günüm 21ekimdi senin ayın kaçıydı. Benim kan sonucum 363çıktıPerşembe günü yaptırdım cuma günü de sonuçlar çıktı canım daha çok yeni
363 değil cnm 36 çıktıPerşembe günü yaptırdım cuma günü de sonuçlar çıktı canım daha çok yeni
Cnm kistte etkiler agriyi sknti ypma sen dinlenmeye calis bol bolMerhabalar bende 4 hafta +4 günlük hamileyim,kontrolum perşembe günü, ama felaket bir kasık ağrım var. Doktor 5 cmlik bir kist tespit etti o yüzden mi bu ağrı bilemiyorum
Cnm onu doktora gttiginde ultrasyon cihazo net soyler amannn bosver kac haftaliksa kac haftalik onemli olan hamis olman keyfini cikar :)Herkese merhabalar öncelikle kızlar. .çok şükür ben de 2 yıl sonra bu gebe kısmına yorum yapmak nasip oldu
Ben 17 ekimde aşılama oldum ..som adeti 3 ekimde. .adetin 15.günü beta 301 ..17.günü 901 çıkti...ben takvime göre 4 haftalik hamilelik diyor ama benim aşılama olduğundan döllenme tarihi belli gibi yani 17 si aslında o zaman 3 haftalik oluyorum değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?