4 5 haftalık gebe olanlar ?

Amin inşallah canım, öğrendiğimden beri çok dikkat ediyorum Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin çok heyecanlıyımm

Merhabalar bende 4 hafta +4 günlük hamileyim, kontrolum perşembe günü, ama felaket bir kasık ağrım var. Doktor 5 cmlik bir kist tespit etti o yüzden mi bu ağrı bilemiyorum

Herkese merhabalar öncelikle kızlar. .çok şükür ben de 2 yıl sonra bu gebe kısmına yorum yapmak nasip oldu
Ben 17 ekimde aşılama oldum ..som adeti 3 ekimde. .adetin 15.günü beta 301 ..17.günü 901 çıkti...ben takvime göre 4 haftalik hamilelik diyor ama benim aşılama olduğundan döllenme tarihi belli gibi yani 17 si aslında o zaman 3 haftalik oluyorum değil mi?

Cnm onu doktora gttiginde ultrasyon cihazo net soyler amannn bosver kac haftaliksa kac haftalik onemli olan hamis olman keyfini cikar :)

H Hinctugba cnm orası öyle tabi :) çok şükür .ama işte 3 haftalik miyim yoksa 4 mu merak ettim 2 güne bi doktor hcg baktı çarşamba sanırım son kez bakacak hcg ye.sonra ultrasonla bakmak için kese için diğer hafta çağırır sanirim.çok heycanlu

Carsamba degerin 3000 leri gecerse keseyi goreblrsn ama herkeste ayni olmuyor carsamba olmazsa bi sonraki hafta kesin gorursun canim allahn izniyle rabbim saglikli hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah

H Hinctugba cnm sen kaç haftaliksin. ? Benim gibi son adeti 3 ekim olan var mı. ? Ama asilamam 17 ekimde oldu ...ben de göğüs agrisindan başka bi belirti yok ..bi de adetim gecikti sadece...yani sadece oturur kalkarken karnımda taş varmış gibi oluyor.inş çarşamba kese görürüz cnm

Benim de son adetim 3 ekim canım , göğüs ağrısı ve ara sıra kasık ağrısı dışında başka bir belirtin yok diyebilirim.Bu arada bende henüz keseyi göremedim cuma günü tekrar gideceğim.

A Artemissha cnm sevindim benle aynı gün birini buldugumabenim aşılama ve 17 ekimde oldu.senden daha küçüktür benimki adetin 2.günü 301 4.günü 901 benim değer

Doktor beni 4 gün sonra yine beta ölçmek için çağırdı ...Sağlıklı artıyor mu diye ama çarşamba kese zor görünür diye düşünüyorum. ..

Ben 6 haftalık hamile oldgm halde keseyi yeni gördük 15 gün sonra kalp atışları inşAllah hepinize saglıklı hamilelikler diliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…