Agrın veya lekelenme olursa kullan bana çiçegim içene tutunsun diye verdi rabbime emanetler sağ saglim dogurmak nasip eder inşAllahHenüz hiç ağrı yaşamadım gaz dışında. Ağrın olmadan kullanma dedi.
Gebelik var gibi sankiMerhaba arkadaşlar
9 ekim son adet tarihim
14_16_18 Ekim ilişki oldu
21ekim yumurtlama günüm eminim
31ekim testler pozitif çıktı
Devam eder inşAllah. Allah kucagımıza almayı nasip eder inşAllah rabbim büyük yiyicek ekmekleri alıcak nefesleri varsa gelir dünyaya herşey allahtan çok şükürTestlere göre var ama bakalım sağlıklı devam edecek mi
Evet öyleötabiöyleötab bakalım bekleyeceğiz:)Devam eder inşAllah. Allah kucagımıza almayı nasip eder inşAllah rabbim büyük yiyicek ekmekleri alıcak nefesleri varsa gelir dünyaya herşey allahtan çok şükür
Sanırım 3 haftalık. Günüde vardır. Elbet benimde en son 538 di 4 haftalıkken gözünüz aydın hayırlı olsun. Sağ saglim dogurmak nasip olur iniAllah bizlerKızlar herkese merhaba. Ben en son 24 eylülde adet olsum ama ben de pko var adetlerim düzensizdir genelde. Kan testinde 31 ekimde beta hcg 186 çıktı. Bugün tekrar tahlil verdim yani 2 gün sonra 480 çıktı. Sizce normal mi ? kaç haftalık filan hiç bilmiyorum doktor haftaya ultrason yapalım dedi.
Amin canım amin inşallah hepimize ..Sanırım 3 haftalık. Günüde vardır. Elbet benimde en son 538 di 4 haftalıkken gözünüz aydın hayırlı olsun. Sağ saglim dogurmak nasip olur iniAllah bizler
Aynen. İnşallah amin aminnnBeta yaniltabiliyor yanliz arkadaslar ona cok takilmayin rabbim hepinize yardim etsin saglikli hamilelikler geçirelim insallah hep birlikte kizlar
Evet canım, sanki adet oluyormuş gibi kasık ağrısı, göğüs lerde dolgunluk , hassaslık. Bende birde çok kötü miğde bulantisi var.iki gunde 1 buçuk kilo verdim.Merhabalar kızlar ben 4Hafta 6 günlük gebeyim 5 haftaya giricem ne gibi şeyleriniz oldu belirtiniz ? Kasık agrılarınız varmı. :)
Canım bende daha yok Niğde bulantısı sadece kasık agrısı. Gögöslerimin ucu acıo o kadar başka bişey yok şükür küçük oldugu için diyedir diye düşünüyorumEvet canım, sanki adet oluyormuş gibi kasık ağrısı, göğüs lerde dolgunluk , hassaslık. Bende birde çok kötü miğde bulantisi var.iki gunde 1 buçuk kilo verdim.
Merhaba ben de 4 hafta+3 günlük hamileyim. Benim de son adet günüm 9 ekimdi. Test yaptırdım hamileyimMerhaba arkadaşlar
9 ekim son adet tarihim
14_16_18 Ekim ilişki oldu
21ekim yumurtlama günüm eminim
31ekim testler pozitif çıktı
Beta hcg kaçtı değeriniz ?Merhaba ben de 4 hafta+3 günlük hamileyim. Benim de son adet günüm 9 ekimdi. Test yaptırdım hamileyim
Susamak hakkında bilgim yok ama su içseniz daha iyi olur çünkü idrar yolu enfeksiyonları gebelikte çok oluyormuş ilaçsan iyidir su için yaniGöğuslerim ve kasıklarım sanki adet olacak gibi acayip ağrıyor, uyku düşkünü bir insan oldum, bir de acayip susuyorum normalde çok fazla su içen bir insan değilim ama bu aralar çok su içiyorum bunlar normal mi acaba?
120 ama daha da yükselecek sanırım. İlk hamileliğim bu yüzden çok fazla bilgim yok :)Beta hcg kaçtı değeriniz ?
120 ama daha da yükselecek sanırım. İlk hamileliğim bu yüzden çok fazla bilgim yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?