4 5 haftalık gebe olanlar ?

Merhaba arkadaşlar
9 ekim son adet tarihim
14_16_18 Ekim ilişki oldu
21ekim yumurtlama günüm eminim
31ekim testler pozitif çıktı

Eklentiler

• IMG_20181031_223604_052.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 270
Benimde cok gaz oluyor kizlar ya ara ara da kasik agrisi yasiyorum bas donmelerim oluyor 15 20 saniye sonra geciyor ama rabbim hepimize yardim etsin insallah

Kızlar herkese merhaba. Ben en son 24 eylülde adet olsum ama ben de pko var adetlerim düzensizdir genelde. Kan testinde 31 ekimde beta hcg 186 çıktı. Bugün tekrar tahlil verdim yani 2 gün sonra 480 çıktı. Sizce normal mi ? kaç haftalık filan hiç bilmiyorum doktor haftaya ultrason yapalım dedi.

Sanırım 3 haftalık. Günüde vardır. Elbet benimde en son 538 di 4 haftalıkken gözünüz aydın hayırlı olsun. Sağ saglim dogurmak nasip olur iniAllah bizler

Merhabalar kızlar ben 4Hafta 6 günlük gebeyim 5 haftaya giricem ne gibi şeyleriniz oldu belirtiniz ? Kasık agrılarınız varmı. :)
Evet canım, sanki adet oluyormuş gibi kasık ağrısı, göğüs lerde dolgunluk , hassaslık. Bende birde çok kötü miğde bulantisi var.iki gunde 1 buçuk kilo verdim.

Evet canım, sanki adet oluyormuş gibi kasık ağrısı, göğüs lerde dolgunluk , hassaslık. Bende birde çok kötü miğde bulantisi var.iki gunde 1 buçuk kilo verdim.
Canım bende daha yok Niğde bulantısı sadece kasık agrısı. Gögöslerimin ucu acıo o kadar başka bişey yok şükür küçük oldugu için diyedir diye düşünüyorum

Göğuslerim ve kasıklarım sanki adet olacak gibi acayip ağrıyor, uyku düşkünü bir insan oldum, bir de acayip susuyorum normalde çok fazla su içen bir insan değilim ama bu aralar çok su içiyorum bunlar normal mi acaba?

Susamak hakkında bilgim yok ama su içseniz daha iyi olur çünkü idrar yolu enfeksiyonları gebelikte çok oluyormuş ilaçsan iyidir su için yani

120 ama daha da yükselecek sanırım. İlk hamileliğim bu yüzden çok fazla bilgim yok :)

Daha çok çok yeniii yükselir tabiii ben ilk 328 di sonra 2 gün sonra 583 oldu şuan daha yükselmiştir. Benimde ilk hamileliğim allah. Dogurmamızı nasip etsinnn. çok dikkat et kendine ağır iş yapmaaa. Bebeğin sana tutunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…