4,5 haftalik hamilede gaz, bel ve kasik agrisi olurmu?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Merhaba kizlar
Ben Iki gün önce Hamile oldugumu ögrendim. Adetim normal olarak gelmedi. Bende yalniz bel agrisi ve Sol yumurtA tarafinda batma var ha birde gaz. Surekli karnimdan sesler geliyor normalmi bu? Arkadasin biri yazdo bana onda düsük olmus. Korktum simdi... akinti kanama falan yok kuru bende normalmi bunlarin hepsi?

Ben hamileliğimi adetten 4gün önce öğrendm. Öğrenmeden öncesinde de 20 gün belki 1ay kadar önce felaket gaz vardı bende ve hiç olmazdı. Ama ben hiç hamileliğe yormadım. İlk sıralar da dvm etti bi süre. Meğer hanileliktenmş
Her vücudun tepkisii farklı farklı oluyo, düşük falan aklına getirme hiç öyle şeyler. Hiçbi şey olmaz inşallah, güzel düşün

hayırlı olsun öncelikle :) baya bir heyecanlısın buda çok normal fakat sakin ol birazcık :) diğer topiklerini de okudum ,herkesin hamileliği ve belirtileri aynı olmaz ,kimisinde hiç bir belirti yokken kimisinde vardır ,gaz dediğin haftalarda inanılmaz bende de vardı ama şuan yok mesela,bel ve kasık agrıları çok yoktu o haftalar ,son günlerde özellikle belim kalçam kasıklarım ve bacaklarım çok ağrıyor,sanıyorum sadece idrar testi yaptın ,pazartesi kanla dogrula için rahat etsin,saglıklı gebelikler diliyorum canım

Can'ım ben gebeliğimi öğrenmeden başladı bel kaşık ve gaz şişkinlik İnan hala geçmedi. Düşük riski atlattım ama alakası olduğunu sanmıyorum hala bel ağrım ve gaz sorunun var bebeğim iyi şükür

Ooo gaz çok olur öğürme çok olur 10. Haftaya kadar çok olur benim azaldı ama hala var

Hayırlısı olsun kuzum. Çok uzun bir süre sol kasığımda batma oldu. Hamilelikten şüphe sebebim de bu batmaydı. Sol yumurtalığımda büyüme vardı bebek ordan geliyor demişti bi doktor. Bir süre devam etti bu. Bel ağrısı sanırım kişiden kişiye değişen bir durum 7 aylık oldum bel ağrım yeni başladı. Başlarda hiç olmadı. Fakat bir gaz sancısı çekiyordum ve bir gazım oluyordu ki anlatamam. Eşim ne yedin bu kadara kadar gazın oluyor diyordu bana hahahaha. Kötü düşünme yanı canım belirtilerin normal

Peki canim sende kacinci haftada göründü kese? Bende vajinal ultrasyon yaptigi halde görünmedi doktora gittim dün. 4.5 haftalik son adetime göre hesaplarsam... ama doktor ben gebelik göremedim dedi hastanede. kadin doktorum hamilesin dedi ama yaptigi sadece idrar testi bana 13-2- tarihine randevu verdi

Vajinal ultrasyon yaptigi halde gebelik göremiyorum ben dedi. Son adetim 21.12. deydi onun hesaplamasina göre 4 +5 deyim suan. Endiseleniyorum ya L

Vajinal ultrasyon yaptigi halde gebelik göremiyorum ben dedi. Son adetim 21.12. deydi onun hesaplamasina göre 4 +5 deyim suan. Endiseleniyorum ya L
belki gec döllenme olmuştur ,kan vermedin mi sen ? idrar testimi yaptın sadece?

belki gec döllenme olmuştur ,kan vermedin mi sen ? idrar testimi yaptın sadece?

evet sadece idrar testi yaptim kan vermedim. Doktorun kendisi bile idrar testi yapti silik cizgi cikti hamilesiniz dedi randevu verdi ta 13-2- tarihine....Almadi pislik almanlar böyle malesef!

evet sadece idrar testi yaptim kan vermedim. Almadi pislik almanlar böyle malesef!
test yapıp sana hamilesin diyen doktorla vajinal muayene oldugun doktor farklı sanırım diger topiğinde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam,korkma inş hamilesindr

test yapıp sana hamilesin diyen doktorla vajinal muayene oldugun doktor farklı sanırım diger topiğinde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam,korkma inş hamilesindr
evet farkli hamileligi görmeyen doktor hastanede bu kadin doktorumda bana test yapti sadece hamilesin dedi yolladi salak bun almanlar ya

evet farkli hamileligi görmeyen doktor hastanede bu kadin doktorumda bana test yapti sadece hamilesin dedi yolladi salak bun almanlar ya
yurtdışında sistem bu şekildeymiş sıkıntı baska doktora gitsen orasıdamı bakmaz kanda mı veremiyorsun?

yurtdışında sistem bu şekildeymiş sıkıntı baska doktora gitsen orasıdamı bakmaz kanda mı veremiyorsun?
yok canim ya artik zorlicam alin kan diye mecbur alcaklar sorun cikaririm valla! Emin olmak isteiyorum hayret birsey

hayırlısı olsun hakkında zorlayınca yapacaklarsa zorla tabi
Zorladim ve kani aldilar hatta bi test daha yaptirdim. Yine silik positif. Normalde zaman gectikce netledmezmi cizgi? Kadinda dedi bu durumda kani kontrol etmekte yarar var diye

7. Haftaydı sanırım vajinal gözüktü kuzum. Geç gözüktü onu biliyorum. Hatta yumurtalığım çok şiş kese gözükmedi diye dış gebelik diyen bile oldu.

7. Haftaydı sanırım vajinal gözüktü kuzum. Geç gözüktü onu biliyorum. Hatta yumurtalığım çok şiş kese gözükmedi diye dış gebelik diyen bile oldu.
Canim ben bugün telrar gittim tekrar idrar testi yaptilar yine silik positif cikti. En son persembe ve cumartesi yapmistim hep silik cikiyor. Hic koyulasmiyor cizgi kan verdim ama sonuc ta persembe cikacak almanyada böyle gec cikiyo malesef

Zorladim ve kani aldilar hatta bi test daha yaptirdim. Yine silik positif. Normalde zaman gectikce netledmezmi cizgi? Kadinda dedi bu durumda kani kontrol etmekte yarar var diye
Yani bilemedm ama mutlaka biraz fark vardır hepsi aynı şekilde silikmiydi dikkatlice baktnmı, resmi varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…