4+5 hamıle olanlar bır aylık ıkı aylık

epilesnos

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
611
183
23
27
Kızlar burada toplanalım keseyı nezamam gormeye gıtceksınız degerınız kac kalp atısı nezaman duyulcak endıse ıcındeyız bırbırımıze destek olalımm

Ben bu persembe gıdıcem canım ozaman Allahın ıznıyle 5+1 olcak uc gub once kan sonucun 685 cıktı canım kese gorulur ınsallah aklımı sureklı seytan yokluyo ya kese gorunemssw falan korkuyorum :(

Bende 6. Haftada gitmiştim keseyi gördüm. 2 hafta sonra da kalp atışını duymuştuk.

cok sevındım bıtanem rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :))
Sağol canım sen de kötü düşünme keseyi de kalp atışını da gorceksin inşallah:) Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Ben de 4+2 yim bugün.. Doktoruma telefon ettim bugün, cumaya gel dedi.. hakkımızda hayırlısı..

Normal ultrasounddan görmüştük. Hatta doktorum görünmeyebilir dedi ama, görmüştük. Tabi yine de vajinal ultrasounddan da bakmıştı..

Biz de tam dört haftalığız, yarın arayıp randevu alıcaz, rahimde olduğunu Bi göreyim o kadar içim rahatlıycak ki. 😍İnşallah herşey yolunda gider

Ben de pazar günü 5 haftalik oldugunu öğrendim 🙏🙏🙏 kese göründü karin ultrasonunda, bebegim ne zaman görünür, kalp atislarini ne zaman duyarim , ben de merak ve sabirsizlik icindeyim 🙈😊 yarin sabah doktor kontrolum var , insallah nasip olur.🙏🙏🙏 Allah im evlat isteyen herkese nasip etsin, hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi inşallah 🙏🙏🙏

Ben de 5+5 henüz gitmedim doktora inşalah Cuma’ya randevum 🙏🏻🌺 6.haftada gitmiş olucam görünür mü karından acaba ? 🌺🧿🙏🏻

Ben de 5+5 henüz gitmedim doktora inşalah Cuma’ya randevum 🙏🏻🌺 6.haftada gitmiş olucam görünür mü karından acaba ? 🌺🧿🙏🏻
Kese görünür diyorlar, aslinda gercekten kisiden kisiye degisiyor galiba, kuzenim bu zamanda kalp atisini bile duydugunu soyluyor ama doktor hayir diyor sizin 7. Haftada olur yani degisiyor gercekten buna inaniyorum simdi, inşallah nasip olur size, genelde vajinal ultrasonda daha gozukuyor diyorlar ama ben de bilmiyorum tam olarak, yarin gidiyorum bana yine sıkışık gel dediler karindan bakiyorlar, herseyin hayirlisini nasip etsin Allah im 🙏🙏🧿🧿🤲

Kese görünür diyorlar, aslinda gercekten kisiden kisiye degisiyor galiba, kuzenim bu zamanda kalp atisini bile duydugunu soyluyor ama doktor hayir diyor sizin 7. Haftada olur yani degisiyor gercekten buna inaniyorum simdi, inşallah nasip olur size, genelde vajinal ultrasonda daha gozukuyor diyorlar ama ben de bilmiyorum tam olarak, yarin gidiyorum bana yine sıkışık gel dediler karindan bakiyorlar, herseyin hayirlisini nasip etsin Allah im 🙏🙏🧿🧿🤲

Amin inşalah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım nolur 🙏🏻🌺🧿 yarın bana da haber verirmisiniz

Kızlar burada toplanalım keseyı nezamam gormeye gıtceksınız degerınız kac kalp atısı nezaman duyulcak endıse ıcındeyız bırbırımıze destek olalımm
5. Hafta keseyi gördük karından baktı doktorum haftaya kalp atışı için gel dedi yani cuma gidicem 6.haftam olacak inşallah duyarız🙏🏻☺️

Back
X