4-5 Kilo Fazlası Olan Balık Hatunlar Kilo Verecek

bugünüm ağrılıydı 2 tane 20lik diş çektirdim hala kendime gelebilmiş değilim.iştah sıfırın altında zaten ağzımı açamıyorum tatlı kaşığı ile beslendim.şu iştahımın kapalı olduğu sürede umarım midem biraz küçülürde az bir gıda ile de doyar hale gelirim.bu gün bir şey yemedim gibi onun için kilom yanıltıcı olabilir.yarın ve cumartesi tartılırım
Ooo çok geçmiş olsun canım.
Bende bugün çok iştahlıyım maalesef :(
Nede olsa yarın başlıyorum düşüncesi ile herşey i yiyorum

Ooo çok geçmiş olsun canım.
Bende bugün çok iştahlıyım maalesef :KK43:
Nede olsa yarın başlıyorum düşüncesi ile herşey i yiyorum
teşekkürler alt çeneden diş çektirmek çok fena bir şeymiş bu arada,önce nezle oldum iştah kapandı şimdi dişleri çektirdim, 1 tane 20liğim kaldı onuda haftaya çektirmeyi düşünüyorum böylece şu iştahsız dönemi uzatırım ::)

Öncelik
teşekkürler alt çeneden diş çektirmek çok fena bir şeymiş bu arada,önce nezle oldum iştah kapandı şimdi dişleri çektirdim, 1 tane 20liğim kaldı onuda haftaya çektirmeyi düşünüyorum böylece şu iştahsız dönemi uzatırım ::)
Öncelik saglık elbette ama bunun yanındada biraz kilo verirsen iyi bir motive olur sana. Umarım biran önce diş saglıgınada kavuşursun canım.

ve iştah kaybımın sonucu hanımlar :) sabah aç karnına tartıya çıktım
P2050203.webp

ayyy bizim boy ve kilomuzda aynıymış. bende tartıldım geçen 58 kilo olmuşum ya şok oldum :KK42:
pzt den itibaren az yiyim dedim. hayır için dağıtılan lokma kalbimi çaldı :KK23:
minnos26 minnos26 ben bi haftalık diyet yapıorm pazartesi tartılcam inşallah kilogitmiştir de boydan kardes olurz sadece yada sende verirsin kiloyu kilo kardeside oluruz ;) lokma deme ama yaaaa

Sağlıklı bir şekilde ve makul bir zaman diliminde fazla olan kilolarımı vermek istiyorum.
Genç kızken oldukça zayıftım zaman içinde kilo aldım şuan 4-5 kilo fazlam var, 1.60 boyunda 58 kgmım şimdi balık bir hatun görüntüsündeyim.biraz göbek ve dolgun kalçalara sahibim yuvarlak hatlarımı kaybetmeden kilo vermek istiyorum.
Bu süreçte benimle olmak isteyen 4-5 kg fazlasından kurtulmak için sabırsızlanan balık hatunlar varsa buyurun topiğime :)
merhaba, bende aynen sen gibiyim. 35 yaşındayım, evlenmeden önce 53-54 seyrederken evlendikten sonra 60-61 i gördüm:( şu sıralar diyetteyim, birbirimize destek olalım, motive edelim ne dersin?

bende varım kızlar :) boyum 1.63 kilom 58.4...
54 kilo olmak istiyorum inşaALLAH. Ama sağlıklı bir biçimde zaman kısıtlamam yok , özel diyet listemde yok.spor ve günde 2 litre su.
Daha önce yani geçtiğimiz Nisan ayından Kasım ayına kadar 9 kilo verdim. Sözümde 55.8 dim. Vize-final derken almışım farkında olmadan... Yine aynı yöntemle vereceğim bu kiloları nasipse. gerekirse haftalık gram gram vereceğim ama yılmak yok. bugün ilk günümdü dikkat ettim bayağı... her gün değilde haftalık tartılacağım nasipse. Birbirimize destek olalım. Belli kurallarınız varsa ona da uyabilirim...

54 kilo olmak istiyorum inşaALLAH. Ama sağlıklı bir biçimde zaman kısıtlamam yok , özel diyet listemde yok.spor ve günde 2 litre su.
Daha önce yani geçtiğimiz Nisan ayından Kasım ayına kadar 9 kilo verdim. Sözümde 55.8 dim. Vize-final derken almışım farkında olmadan... Yine aynı yöntemle vereceğim bu kiloları nasipse. gerekirse haftalık gram gram vereceğim ama yılmak yok. bugün ilk günümdü dikkat ettim bayağı... her gün değilde haftalık tartılacağım nasipse. Birbirimize destek olalım. Belli kurallarınız varsa ona da uyabilirim...

bizimde kurallarımız bende senin gibiyim yemek olarakda ekmek yemiyorum aramıza hoşgeldin :)

merhaba, bende aynen sen gibiyim. 35 yaşındayım, evlenmeden önce 53-54 seyrederken evlendikten sonra 60-61 i gördüm:KK43: şu sıralar diyetteyim, birbirimize destek olalım, motive edelim ne dersin?
hoş geldin derim :))
sende hoş geldin :)) bu grupta kimsenin diyet listesi yok, yalan değil sporlada pek aramız yok :)) ama dikkat ederek verebileceğimiz kilolarımız var

aynen :) tanışalım ben 25 yaşındayım nişanlıyım nasipse yaza düğünüm var ve Kamu yönetimi son sınıf öğrencisiyim ALLAH nasip ederse bu dönem mezunum. Sen de kendini tanıtır mısın :)
tabi tanışalım :) yakında 33 yaşında olacağım açık öğretim adalet 2. sınıf ve örgün öğretimde Ege Üniversitesinde yüksek okul 1. sınıf okuyorum bölümü şimdilik söylemeyeyim :)
bekarım, takı tasarımı ile ilgileniyorum, İzmir'de yaşıyorum

tabi tanışalım :) yakında 33 yaşında olacağım açık öğretim adalet 2. sınıf ve örgün öğretimde Ege Üniversitesinde yüksek okul 1. sınıf okuyorum bölümü şimdilik söylemeyeyim :)
bekarım, takı tasarımı ile ilgileniyorum, İzmir'de yaşıyorum
oo süpersin ALLAH hayırlısıyla mezun olmamızı nasip etsin inşaALLAH... ben de aöf okuyorum :)

sporumu anca bu saatte yapabildim :) gündüz bayağı bir yoğundum çünkü :)
20 mekik
20 bacak hareketi
50 sopa hareketi
30 iç bacak hareketi
30 bisiklet hareketi
20 kalça hareketi yaptım :) fazla su içemedim nasipse yarın ona da başlıyorum :)

Back
X