4-5 Kilo Fazlası Olan Balık Hatunlar Kilo Verecek

Ay insaallah canım. Yazdıklarının hepsi oğlumda var. Hiç bişey yemiyor. Bu durumda iyileşmesi de daha zor oluyor.
Umarım tez zamanda benim yavrumda iyileşir:KK61:
bana annem iyi baktı ve iyileştim bence sende oğluna iyi bakacaksın ve iyileşecek
yünde yatır oğlunu, terlesin ama asla ıslak çamaşırla bırakma sık sık değiş, değiştiğim kıyafetleri ısıtmadan giydirme, bolca çorba içir bulursan köy tavuğundan yap çorbayı bulamazsan yumurtalı çorbalar var onlardan, süt verme süt balgam yapar yoğurt yedir, bol sıvı almalı portakal sık ve bitki çayları en çokta ıhlamur ve adaçayı şeker yerine bal kullan, azar azar yedir mideside bulanıyordur iştahsızlıktan.yedikçe kendine gelir zaten eklemleride ağırıyordur masaj yap, ayaklarının altına çok az vikis sür ama az olsun çünkü küçük bir prens :)

A
bana annem iyi baktı ve iyileştim bence sende oğluna iyi bakacaksın ve iyileşecek
yünde yatır oğlunu, terlesin ama asla ıslak çamaşırla bırakma sık sık değiş, değiştiğim kıyafetleri ısıtmadan giydirme, bolca çorba içir bulursan köy tavuğundan yap çorbayı bulamazsan yumurtalı çorbalar var onlardan, süt verme süt balgam yapar yoğurt yedir, bol sıvı almalı portakal sık ve bitki çayları en çokta ıhlamur ve adaçayı şeker yerine bal kullan, azar azar yedir mideside bulanıyordur iştahsızlıktan.yedikçe kendine gelir zaten eklemleride ağırıyordur masaj yap, ayaklarının altına çok az vikis sür ama az olsun çünkü küçük bir prens :)
Ay canım benim tavsiyelerin için çok çooook teşekkür ederim. Çok doğru şeyler yazmışsın. Şimdilik iyileşti. İnş. Bi daha hastalanmaz.

çok şükür geçmişler olsun.
buralardaydım ama yazmadım :) kilom sabit kaldı ya değişiklik olmayınca yazmadım ben yazmayınca sizlerde yazmamışsınız :)
Bende fırsat buldukça kendi günlügümde yazıyorum. Bendede pek değişiklik olmuyor. 3 aşagı 5 yukarı yerimde sayıyorum açıkcası.

Hımmm
Limonunda karbonata eş deger olduğunu okumuştum. Yani Karbonat yerine kimonlada vücudu alkali yapabilirmişiz. Ben zaten limonlu suyu her sabah içerim.
Açıkcası Karbonat a gözüm kesmiyor.
limon tansiyon düşürüyor diye pek tercihim değil, aslında çokta severim limonu :)

spor salonunda her şey yolunda henüz bir sıkılaşma yok ama bolca mekik ve hareket var.gülerken karnım yürürken iç bacaklarım ağırıyor.vucudum hala alışamadı
foto yüklemeye üşeniyorum bu sabah tartıda kilom 56.1 :))
bir süredir karbonatlı suyu ihmal etmiştim bu gece yine hazırlayacağım

bugün tartıda gördüğüm :)
kilo.webp

spor yapmaya devam ediyorum ama vucudum yumuşacık hala spor hocama artık sıkılaşmak istediğimi söyledim pazartesi sıkılaşma hareketlerine başlıyacağım canım çok yanacak çok

spor salonuna gidemiyorum hastayım ve salondan terli çıkıp eve gelmeye cesaret edemiyorum.evde video izleyerek bir şeyler yapıyorum.
en beğendiğim videolar
Tifanny Rothe'nin videoları
dün gece squattada başladım yavaş yavaş ama bu gün zor yürüdüm iç bacaklarım çok ağırıyor

Back
X