- 1 Ağustos 2014
- 37
- 11
- 13
- Konu Sahibi ummandakises
bu arada arkadaşlar face den şu resmi paylaşmışlar bayıldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tabi ki buradan birbirimize destek olacağız.Ay ipucu verirsen bize süper olur ne yiyip ne yemiyerek:)
maşallah ne güzel vermişsin kiloları.ben bugün hep dışarıdaydım.istemediğim şeyler yemek zorunda kaldımHerkese merhaba Benim de vermek istediğim son 3-5 kilo kaldı. Kabul ederseniz size katılmak isterim. 2.5 ayda fazla olan 12.5 kiloyu diyetisyen desteğiyle vererek 73 kilodan 60.5 kiloya ulastim. Boyut 1.69 ilk hedefim 57 kilo
Teşekkür ederim. İnan üzerimden bir çuval yük kalktı.maşallah ne güzel vermişsin kiloları.ben bugün hep dışarıdaydım.istemediğim şeyler yemek zorunda kaldımzaten bu hafta hiç kilo verebileceğimi zannetmiyorum
of of offffff
sağol canım, desteğin için.bu sabah iki kayısı ve sporla güne başladım, sonra 10 dakika sıkılaştrma hareketleri yaptım.kahvaltımı klasik yaptım zeytin peynir yeşiilk ekmek şeklinde.ara öğünde 3form bisküvi ve Türk kahvesi içtim.öğlen sUsu barbunya yemeği,iki baget ve bir kase yoğurt yedim ekmeksiz.şu ana kadar da 1,5 lt su içtimTeşekkür ederim. İnan üzerimden bir çuval yük kalktı.
Bugün için üzülme bence. Motivasyonunu da hiç bozma. Yarın telafi edersin sporunu arttirsin. Tartida yuzun gülecek ins.
Haftada bir mi tartiliyorsunuz?
geSes veriyorum 1 2 3 . . . Bir kaç gündür Internetim yoktu bugün modemi tamir ettirdim. Benim su sıralar yemekle ilgili problemim yok ama spora olan ilgimi kaybettim suya da şöyle böyle alısiyorum sanırım :) Takiptteyim millet siz doğru beslenin ki bizim gibiler de örnek alsınlar![]()
mesafe ne kadar zeyzeyBen hiç spor yapamıyorum kiişe gelip giderken yürüyebiliyrm o kadar
mesafe ne kadar zeyzey
Ben de bugun güne çok geç başladım. 12 de kahvaltı yaptım kepekli tost light beyaz peynirle
Sonra 1.10 dk k.bandinda yürüyüş +koşu
Öğlen yemeği madimak yemeği 4 kaşık light yoğurt üstüne keten tohumu
Şimdi Türk kahvemi yapacağım.
Şimdilik boyle
Uzun süredir diyette olduğum için kilo vermem güçlesti. Spora yükleniyorum inşallah bu hafta verebilirim