4-5 kilo vermek isteyenler

İstanbulda mısın bilmiyorum ama güngörenden küçükçekmeceye gidiyorum sabah 10 dk yokuş aşağı tramvaya yürüyorum c.bağda inip metrobuse biniyorum. m,köyde inip 20 dk iş yerine yokuş aşağı iniyorum. akşamda tam tersi yokuş çıkyorm:KK76:
bilmem miiii ben de güngörendeyim:)iyi yürüyormuşsun hele yokuşlar ne yakar bacakları

Ben de bugun güne çok geç başladım. 12 de kahvaltı yaptım kepekli tost light beyaz peynirle

Sonra 1.10 dk k.bandinda yürüyüş +koşu

Öğlen yemeği madimak yemeği 4 kaşık light yoğurt üstüne keten tohumu

Şimdi Türk kahvemi yapacağım.

Şimdilik boyle

Uzun süredir diyette olduğum için kilo vermem güçlesti. Spora yükleniyorum inşallah bu hafta verebilirim
safahat çok iyi spor yapıyorsun ya ben de ilk başlarda çok hevesliydim ama şimdi içimden gelmiyor en azından biraz dışarı çıkıp yürüyebilsem keşke :KK1:

sağol canım, desteğin için.bu sabah iki kayısı ve sporla güne başladım, sonra 10 dakika sıkılaştrma hareketleri yaptım.kahvaltımı klasik yaptım zeytin peynir yeşiilk ekmek şeklinde.ara öğünde 3form bisküvi ve Türk kahvesi içtim.öğlen sUsu barbunya yemeği,iki baget ve bir kase yoğurt yedim ekmeksiz.şu ana kadar da 1,5 lt su içtim

Çok güzel olmuş menun Harikasın
safahat çok iyi spor yapıyorsun ya ben de ilk başlarda çok hevesliydim ama şimdi içimden gelmiyor en azından biraz dışarı çıkıp yürüyebilsem keşke :KK1:

Artık çok zor veriyorum diyete rağmen. Bir de basen bölgesi sorunum hedef kilolar orda toplandığı icin:)O yüzden spora yonlenmem gerekiyor.
Havalar guzelken hala çık bence. İnan gribim bile iyileşti sporla. Dinclik ve sağlık veriyor.

:D:KK76:Evet gün içinde bir öğün sebze yemeği bir öğün de et yemeği yediğim için, sebze yemeğini yapıp 2-3 gün tüketiyorum. Gün içinde yiyeceklerimin hazır olması acikip kaçamak yapmamı engelliyor.

iki gündür sanırım yiyorsun gözüme çarptı da

:D:KK76:Evet gün içinde bir öğün sebze yemeği bir öğün de et yemeği yediğim için, sebze yemeğini yapıp 2-3 gün tüketiyorum. Gün içinde yiyeceklerimin hazır olması acikip kaçamak yapmamı engelliyor.

Ben verimecem galiba bu kiloları :(

Bayanlar birşey soracağım. Akşamları eşim çaysız durmuyor. Bende çayın yanında yemeden duramıyorum ne güzel iki gündür akşam yemeğim yok kocam beni yoldan çıkarıyor. Çayın yanında atıştırmalık kilo aldırmıcak şey nedir?
:KK16:

Bayanlar birşey soracağım. Akşamları eşim çaysız durmuyor. Bende çayın yanında yemeden duramıyorum ne güzel iki gündür akşam yemeğim yok kocam beni yoldan çıkarıyor. Çayın yanında atıştırmalık kilo aldırmıcak şey nedir?
Merhaba,
Normalde en gec aksam 8 dan sonra yememek gerekir diye inaniyorum. Ayrıca kilo aldirmayacak atıştırmalık için en iyi sey kavrulmamis cig kuruyemis bence. Mesela ceviz en güzeli. ♥

Biz kilo vermek için yediklerimize dikkat ediyoruz ama ben bir iki gün normal boyutta yesem bile hemen eski kilodan daha fazla alıyorum yani sürekli bir diyet halinde olmak yediğim şeye dikkat etmek gerçekten canımı sıkıyor ben o kadar uğraşıp 5 kilo versem bile istediğim bir iki şeyi yediğim zaman hemen geri alacağım bu mantığa göre bizim ömür boyu dikkat etmemiz gerekir öfff :KK43:

ben diyet yaparken bile canım bi şey çok isterse yeme taraftarıyım ki öyle de yapıyorum.bi şeyi tamamen kesmek belki bİr süreliğine başarılı oluyor ama beyin o kestiğimiz şeyi unutmuyor işte,bir kenara yazıyor ve biz zar zor kilo verip normal yemeye başlayınca çıkarmaya başlıyor acısını.böylece verilenler hoop geri geliyor -bazen de- fazlasıyla.bu sebeplerden ben tamamen kesip atmak yerine denge kurma taraftarıyım.öğlen abarttıysam yemeği,akşam sadece bir meyve veya süt içiyorum.yoksa ömür boyu diyet çekilir mi yaa:(kebapsız,pizzasız,tatlısız hayat nereye kadar
Biz kilo vermek için yediklerimize dikkat ediyoruz ama ben bir iki gün normal boyutta yesem bile hemen eski kilodan daha fazla alıyorum yani sürekli bir diyet halinde olmak yediğim şeye dikkat etmek gerçekten canımı sıkıyor ben o kadar uğraşıp 5 kilo versem bile istediğim bir iki şeyi yediğim zaman hemen geri alacağım bu mantığa göre bizim ömür boyu dikkat etmemiz gerekir öfff :KK43:

kızlar meraba, iki gündür yoğun çalışıyorum o yüzden giremedim nete
ben diyetime devam ediyorum ve bu gün ödül olarak alışveriş yaptım oleeeyyyy
bu arada size kilo aldırmayan doğal şekerli bir tatlı tarifi veriyorum, canan karataydan...

kuru kayısı, kuru incir, hurma, badem, fındık, ceviz ve tarçını rondada çekiyorsun (hamur gibi olmadan durdurun yoksa makine bozulur) sonra birazda elle yoğurup küçük yoplar haline getiriyorsun, hindistan cevizine bulayıp kürdan batırıyorsun...sonrada afiyetle yiyiyorsun

harika bir tatlı, çokta yararlı, ben kriz tutunca yapıyorum misafirede yapmıştım bikere bayıldılar. sakın ben bunları ayrı ayrı yiyeyim diye düşünmeyin karıştırınca harika oluyor, hem karnın doyuyor hem gözün

Gece en masum meyve ve süt oluyor sanirim. Kuruyemiş yağ oranından dolayi gündüz ara öğünu için daha uygun. Ben de bisküvi vs abur cubur yemeyeli aylar oluyor.Aslında boylesi daha iyi. Öyle zararlilar ki katkı maddesi dolu içleri.

Gece en masum meyve ve süt oluyor sanirim. Kuruyemiş yağ oranından dolayi gündüz ara öğünu için daha uygun. Ben de bisküvi vs abur cubur yemeyeli aylar oluyor.Aslında boylesi daha iyi. Öyle zararlilar ki katkı maddesi dolu içleri.

Geçen akşam tv izlerken şeker hastalığını dinliyordum. dünyada her saniye 10 kişinin bir uvzu kesiliyormuş şeker hastalığı sebebiyle ve şeker hastalığına davetiye çıkaran en büyük şeyler bisküvi ve hazır meyve suyu. bu haberi dinlediğimden beri meyve suyuna hayır meyveyi kaynat iç. Eşime söyledim asla bu eve gazoz hariç asitli ve hazır meyve sular ısirmicek dedim. gazozuda çok seviyrm haftada bir vurur bana acısı hemen bir niğde gazozu :)
zamanla belki bundanda vazgeçerim.
Artık akşamları yatmadan yarım saat önce sÜT içiyorum eve gidincede yoğurt yiyrm olursa çorba içiyorum. ama çayın yanında dün hiç bişey yemedim:)

Geçen akşam tv izlerken şeker hastalığını dinliyordum. dünyada her saniye 10 kişinin bir uvzu kesiliyormuş şeker hastalığı sebebiyle ve şeker hastalığına davetiye çıkaran en büyük şeyler bisküvi ve hazır meyve suyu. bu haberi dinlediğimden beri meyve suyuna hayır meyveyi kaynat iç. Eşime söyledim asla bu eve gazoz hariç asitli ve hazır meyve sular ısirmicek dedim. gazozuda çok seviyrm haftada bir vurur bana acısı hemen bir niğde gazozu :)
zamanla belki bundanda vazgeçerim.
Artık akşamları yatmadan yarım saat önce sÜT içiyorum eve gidincede yoğurt yiyrm olursa çorba içiyorum. ama çayın yanında dün hiç bişey yemedim:)

Biz de bir süredir eve hazır icecekleri sokmuyoruz. Benim de tek takıntım Doğanay sağlam suyu :))) Bir de evde şerbet yapıyorum aynen reyhan şerbeti gül serbeti vs. Evde limonata yapmak da pratik. Bunca doğal ve guzel içecek varken ne olduğu belirsiz içecekler çok mantıksız bence de:)

Supersin akşamki iraden müthiş canım. Eşlerin yanında diyet yapmak çok oluyor

Bu arada bugün ölçüm günümdü.
Sadece 400 gr verebilmisim :( üstelik sadece 100 gr yağ gitmiş. O kadar spora karsi:( olsun ki 59.9 u gordum ya ona da sevindim.:))

Arkadaşlar merhaba :) ben foruma yeni katıldım hatta bu benim ilk iletim. hem destek olmak hem destek almak için bi yazayım dedim :KK16:

boyum 1.63 kilom 55. aslında boy kilo oranımda hiçbir sıkıntım yok ama kışın 4 kilo aldım ve çok sevdiğim kıyafetlerim malesef olmuyor :( tek hedefim kıyafetlerime girene kadar 4 kilocuk vermek.

yarın sabah yürüyüşe başlamaya karar verdim. diyetle beraber faydası olacağını düşünüyorum :)

birazcık teşviğe ihtiyacım var o kadar :oops:

Arkadaşlar merhaba :) ben foruma yeni katıldım hatta bu benim ilk iletim. hem destek olmak hem destek almak için bi yazayım dedim :KK16:

boyum 1.63 kilom 55. aslında boy kilo oranımda hiçbir sıkıntım yok ama kışın 4 kilo aldım ve çok sevdiğim kıyafetlerim malesef olmuyor :KK43: tek hedefim kıyafetlerime girene kadar 4 kilocuk vermek.

yarın sabah yürüyüşe başlamaya karar verdim. diyetle beraber faydası olacağını düşünüyorum :)

Hoşgeldin :54: yürüyüş ve diyetle 4 kilocuk uçup gidecek ;) hep destek tam destek :)

boyum 1.63 kilom 55. aslında boy kilo oranımda hiçbir sıkıntım yok ama kışın 4 kilo aldım ve çok sevdiğim kıyafetlerim malesef olmuyor :KK43: tek hedefim kıyafetlerime girene kadar 4 kilocuk vermek.

Hoygeldin canım:) hayırlı olsun bende bu sabah tartıldım 61 olmuşum 2 haftada anca 1 kilo verdim ama ben spor yapamıyorum. düzenli bir beslenmem yok ama inşallah vercez bu kiloları.

4 kilo ddeiğin nedir. :KK76:

Back
X