- 10 Ağustos 2015
- 105
- 12
- 13
- 35
- Konu Sahibi Sinembudak
Arkadaslar varsa bana yardimci olurmusunuz soracaklarim var kafayi yicem
(((((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ay veya 5 ay once demek istedim:)4.5 önce ?
Benimde iki bucuk ay oldu ama hala burun deliklerim genis yaaa duzelir mi ki:) Anladım.ben oldum ama malesef daha 2hafta civarı oldu
Senin ki daha erken toplar mrak etme :)Benimde 20 gun oldu aynen deliklerim cok buyuk geliyo sızıntı oldugu zamanlar cok kulak cubugu sokup temizlemistm ondan mi acaba diyodm kendi kendime![]()
Insallah ya ödem iyice burun ucumda toplandi sanirim sanki agirlik baglayip aşağı cekiyolar gibi hissediyorum burnumuSenin ki daha erken toplar mrak etme :)
sisliklerin en son indigi yer burun ucu ondan :)Insallah ya ödem iyice burun ucumda toplandi sanirim sanki agirlik baglayip aşağı cekiyolar gibi hissediyorum burnumu![]()
Ameliyat öncesi burun deliklerin geniş miydi?yoksa ameliyattan snra mı öle oldu?Benimde iki bucuk ay oldu ama hala burun deliklerim genis yaaa duzelir mi ki![]()
Genisti ama hala genis geliyo bana doktor daralttim dediAmeliyat öncesi burun deliklerin geniş miydi?yoksa ameliyattan snra mı öle oldu?
Genisti ama doktor daralttim dediAmeliyat öncesi burun deliklerin geniş miydi?yoksa ameliyattan snra mı öle oldu?
1 sene kim bekleyecek ben aynaya bakinamiyorum fotolarda genis cikiyor cnm cok skliyoodaralttım dediyse daralmıştır belki sana öyle geliyodur.şekli 1senede oturuyormuş,resim koyabilir misin?
Benimde iki bucuk ay oldu ama hala burun deliklerim genis yaaa duzelir mi ki![]()
4 defa mı:/ ben hemen sorayım o zaman sizden daha ii bilenini bulamam:) benimde çok geniş olmayan ama benim takıntı yaptıgım bi burnum vardı. Asimetrik kayma da vardı insanlar farketmese de benim ve doktorun farkettiği..neyse ameliyat oldum 5 ay oldu ama hala yattığımda ya da saga sola dönerken burnumda döndüğüm tarafa doğru bi ağırlık oluyor,yani hala hassasiyet var ve şekil daha değişir mi merak ediyorum, çünkü genişliğinden çok da bişey kaybetmemiş gibi duruyor.ben 4 defa oldum soru neydi bana da sorabilirsin
Sislik 6 ay kadar sürüyor ama egrilik varsa öyle kalir benim 3. ameliyatimda resmen bir tatafa yatikti kalibin altinda belli oluyordu dr kabul rtmedi tabi öylede kaldi. Sadece sonra degisen sislik gidiyor modeli öyle kalir4 defa mı:/ ben hemen sorayım o zaman sizden daha ii bilenini bulamam:) benimde çok geniş olmayan ama benim takıntı yaptıgım bi burnum vardı. Asimetrik kayma da vardı insanlar farketmese de benim ve doktorun farkettiği..neyse ameliyat oldum 5 ay oldu ama hala yattığımda ya da saga sola dönerken burnumda döndüğüm tarafa doğru bi ağırlık oluyor,yani hala hassasiyet var ve şekil daha değişir mi merak ediyorum, çünkü genişliğinden çok da bişey kaybetmemiş gibi duruyor.