4.5 önce burun estetigi olan var mi?

Benimde 20 gun oldu aynen deliklerim cok buyuk geliyo sızıntı oldugu zamanlar cok kulak cubugu sokup temizlemistm ondan mi acaba diyodm kendi kendime :D

daralttım dediyse daralmıştır belki sana öyle geliyodur.şekli 1senede oturuyormuş,resim koyabilir misin?

Bu tarz şeyleri çok takmayın bence. Çok ayrıntılara takılıyorsunuzdur. Normalden daha geniş ve büyük değildir. Zamana bırakmalısınız diye düşünmekteyim her ne kadar biraz zor olsa da.

ben 4 defa oldum soru neydi bana da sorabilirsin
4 defa mı:/ ben hemen sorayım o zaman sizden daha ii bilenini bulamam:) benimde çok geniş olmayan ama benim takıntı yaptıgım bi burnum vardı. Asimetrik kayma da vardı insanlar farketmese de benim ve doktorun farkettiği..neyse ameliyat oldum 5 ay oldu ama hala yattığımda ya da saga sola dönerken burnumda döndüğüm tarafa doğru bi ağırlık oluyor,yani hala hassasiyet var ve şekil daha değişir mi merak ediyorum, çünkü genişliğinden çok da bişey kaybetmemiş gibi duruyor.

4 defa mı:/ ben hemen sorayım o zaman sizden daha ii bilenini bulamam:) benimde çok geniş olmayan ama benim takıntı yaptıgım bi burnum vardı. Asimetrik kayma da vardı insanlar farketmese de benim ve doktorun farkettiği..neyse ameliyat oldum 5 ay oldu ama hala yattığımda ya da saga sola dönerken burnumda döndüğüm tarafa doğru bi ağırlık oluyor,yani hala hassasiyet var ve şekil daha değişir mi merak ediyorum, çünkü genişliğinden çok da bişey kaybetmemiş gibi duruyor.
Sislik 6 ay kadar sürüyor ama egrilik varsa öyle kalir benim 3. ameliyatimda resmen bir tatafa yatikti kalibin altinda belli oluyordu dr kabul rtmedi tabi öylede kaldi. Sadece sonra degisen sislik gidiyor modeli öyle kalir

Back
X