4.5 yıldan sonra :)

ozov

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
64
6
48
İzmir
kızlar 4.5 yıl bekledikten sonra bugün hamile olduğum haberiyle sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. hala şoktayım. birgün bende hamileyim diyebilecekmiyim acaba diye hep düşünürdüm. :) rabbim sonunda bizede nasip etti. darısı isteyen herkesin başına hayırlısıyla inş. sizlere naçizane bir tavsiyem kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın. bizimde olmadı tam 4.5 yıl. ümitsizliğe kapıldığımız zamanlarda oldu tabiki ama hep hayırlısıysa olsun dedik. allaha sığındık ve sonuç ortada. rabbim bizede nasip etti işte. allahım hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin inş. şuan 3 haftalıkmışız. ulratasonda sadece keseyi gördük. 10 gün sonra tekrar gidecez. :)

şu anda sancılarım başlasında gideyim diye sabırsızlanıyorum ama tık yok :) inşallah rabbim sizede bu günleri gösterir buraya doğum hikayenizi yazarsınız bizde okuruz hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir şekilde kucağınızda görmek nasip olsun

hamilelikte sağlık problemleri aşıldığında geriye kalan en önemli şey psikoloji ne zamanki rahat oluyoruz mutlulukların ardı arkası kesilmiyor umudumuzu yitirmemek de çok önemli ne mutlu size Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah:49::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim,sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah.:nazar::nazar:
27 aydır bebek isteyen biri olarak inşallah birgün bende buraya hamileyim diye yazabilirim:49::49:

kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ediyorum. bebeği olmayan arkadaşlarıma sesleniyorum umudunuzu hiç ama hiç kaybetmeyin olur mu? sizde birgün mutlaka meleklerinize kavuşacaksınız :)

tebrik ediyorum canım allah tamamına erdirsin sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
:16:

Back
X