4 ay oldu resimli! Bakar mısınız...

Herakuaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
126
40
13
32
Kızlar selam 4.ay oldu ve burun ucum hala sert ve bu görüntü de ve taş gibi. Kalın deriliyim daha küçülmeye devam eder mi?

Eklentiler

• Screenshot_20161023-201339.webp
    Screenshot_20161023-201339.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 307
Sekil artik oturmustur ama sislikte 1 yila kadar ciddi inmeler oluyormus artik bu estetik bolumunu hatim ettim oyle cok arastirdim ilgilendim ki cidden sis oldugu belli ve o sislik sertlik dedigimiz sey aslinda odem tabiki inecek isterseniz gunluk ananas suyu icmeyi deneyin ama aksatmadan hem ciddi yag yakiyor hemde duzenli olarak tuketirseniz odemleri yok ediyor eczanelerde kapsulude var
Bu arada dudaklar dikkatimi cekti dolgu mu acaba

Sekil artik oturmustur ama sislikte 1 yila kadar ciddi inmeler oluyormus artik bu estetik bolumunu hatim ettim oyle cok arastirdim ilgilendim ki cidden sis oldugu belli ve o sislik sertlik dedigimiz sey aslinda odem tabiki inecek isterseniz gunluk ananas suyu icmeyi deneyin ama aksatmadan hem ciddi yag yakiyor hemde duzenli olarak tuketirseniz odemleri yok ediyor eczanelerde kapsulude var
Bu arada dudaklar dikkatimi cekti dolgu mu acaba

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ödem sinirimi bozuyor. Ucu ortası sis oldugu icin gözüme de geniş geliyor burnum onden bakınca o yüzden geniş geliyodur umarım inince geçer. Dudaklarım da hiç bir operasyon yok benim aileden gelen genetik büyüklük. :)

Sislik kesinlikle odemden odemde omur boyu kalici olacak degil siz icinizi ferah tutun 4 ay az zaman degil beklemek sinir bozucu ama burun isi sabir isi
Ananas kapsulunun hic bir yan etkisi yok genelde selulit yakmada kilo vermede kullaniliyor kimyasal bi urun degil bi deneyin isterseniz
Ayrica disardan sizi rahatsiz ettigi gibi dikkat cekmiyordur siz bikiyosunuz kafaya takiyosunuz ondan gozunuze oldugundan dahada sis geliyodur
Buraya resim atiyolar iste 4.ay 6.ay 1 yil diye o kadar fark ediyorki gecicek insallah

Sislik kesinlikle odemden odemde omur boyu kalici olacak degil siz icinizi ferah tutun 4 ay az zaman degil beklemek sinir bozucu ama burun isi sabir isi
Ananas kapsulunun hic bir yan etkisi yok genelde selulit yakmada kilo vermede kullaniliyor kimyasal bi urun degil bi deneyin isterseniz
Ayrica disardan sizi rahatsiz ettigi gibi dikkat cekmiyordur siz bikiyosunuz kafaya takiyosunuz ondan gozunuze oldugundan dahada sis geliyodur
Buraya resim atiyolar iste 4.ay 6.ay 1 yil diye o kadar fark ediyorki gecicek insallah

O kadar moral oldu ki çok teşekkür ederim. Geçer evet ama insan sabirsizlaniyor. 1. Ay ile şuan arasında dağlar var mesela 1.aylik hali bundan çok daha büyüktü ama eski halinden 1.ay hali bile küçük olduğu için o sis yani 1.ay halini bile begeliyordum.belki de insan psikolojik tamamen eski burnunu unutunca, en ufak ayrıntı da bile kusursuzluk arayıp kafaya takıyor. Kalın derili de olmak zor. İnce deri 2 ay da bile zarif ortaya çıkıyor kalın deriliysen taş gibi oluyosun... ooooof...

Yandan görüntü de hiç şikayetim yok. Profil görüntuyu seviyorum. Umarım önden de düzelir

Eklentiler

• IMG_20161016_221831.webp
    IMG_20161016_221831.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 242
Duzelir duzelir yandan evet cok hos ama ondende siritmiyor ben begendim kalin deri gec oturup toparlaniyor bu bi gercek
Benim suan 11.gunum. Cok ince deriliyim odem azcik var masaj yapmam lazim ama aciyo elleyince su hali gayet kucuk iyi bide odem inince iyice kuculur diye korkuyorum bende tam tersi degissin istemiyorum daha cok erken bakalim ne sekillere
girecek

Duzelir duzelir yandan evet cok hos ama ondende siritmiyor ben begendim kalin deri gec oturup toparlaniyor bu bi gercek
Benim suan 11.gunum. Cok ince deriliyim odem azcik var masaj yapmam lazim ama aciyo elleyince su hali gayet kucuk iyi bide odem inince iyice kuculur diye korkuyorum bende tam tersi degissin istemiyorum daha cok erken bakalim ne sekillere
girecek
Ay sizinki çok yeni ama maşallah bu ne bilgi:) ne güzel çok heyecanlı. Sizin ki de umarım bi an önce iyileşir sonucuna bütün acilar değer :)

Yandan görüntü de hiç şikayetim yok. Profil görüntuyu seviyorum. Umarım önden de düzelir
Evet yandan çok güzel görünüyor .bende ameliyat olalı 1 ay oldu .ama burnum çok büyük önden büyük duruyor ama yandan bir problem yok güzel hoşuma gidiyor . Biran önce inse bu ödemler .ben de kalın deriliyim hem ödemden ve kalın derili olduğum için burnum büyük görünüyor .inşallah 6 ay sonunda burun küçülür ya offf offf ne zor beklemek sabretmek

Evet yandan çok güzel görünüyor .bende ameliyat olalı 1 ay oldu .ama burnum çok büyük önden büyük duruyor ama yandan bir problem yok güzel hoşuma gidiyor . Biran önce inse bu ödemler .ben de kalın deriliyim hem ödemden ve kalın derili olduğum için burnum büyük görünüyor .inşallah 6 ay sonunda burun küçülür ya offf offf ne zor beklemek sabretmek

Coook geçmiş olsun. Ben 4. Ayı görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim ki 1. Ay ile 4. Ay arası bile dağlar kadar fark var. 1. Ay fotoğrafıma bakıyorum bildiğin kocamanmiş 4 ayda yarı yarıya kuculdu ama hala sis tabi...

Back
X