- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
benim kızımın gözleri doğduğunda lacivertti şimdi ise ela oldu.. herkes yeşile döner diyo ama bence böyle kalcak 6 aya kadar değişmezse zaten böyle kalırmış ama senin oğlunun göz rengi tam oturmuş yani farklı mavi olsaydı belki derdim ama bence böyle kalır değişmez...
aşıksın oğluna dimi? maşallah eşin kıskanmasın sonra!
peki senin göz rengin ile babasının göz rengi ne? düşünsene 20 yaşlarına gelip bu halinin değişmediğini varya kızlar evinizin önünde pervane olu artık :)
ama benim bal küpümde güzel şimdi sana böyle değince kızıma haksızlık ettim gibi geldi.buarada benim gözlerim kahverengi eşimin yeşil kızımın ela :)
haklısın valla.. ne zorluklarla dünyaya geldiler Allah hepsine sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin hep iyi mutlu olsunlar inşallah...
sende her akşam oku oğlunu maşallahı var özelliklede bebeklere kimi insan maşallah demeden yada içinde fesatlıkta bakıyo Allah korusun valla...
benim abim bebekken çok tombiş ve tatlı bişeymiş gelen konu komşu hepsi hayranmış bi gün abim durduk yere çok ağlamış dr göt
rmüşler hiçbişeyi yok demiş eve göndermiş bizimkiler çaresiz beklerken ağlamaktan çatlamak üzereyken annem bi bakmış kasığında kocaman bi göz resmi var hemen babaneme haber vermiş tabi bizimkiler şok geçirmiş annem bayılmış babanem annememi bebeğemi baksın şaşırmış sonra kuran okuya okuya sabahlamışlar sonrada geçmiş..
ben nazardan çok korkarım bu yüzden..
burda odaya ilk getirildiği an babam çekmiş..tabi gece 2 de doğunca oda haliyle karanlık...
buda bugünki halimiz ....ne kadar da büyümüş ve değişmiş..
allah hepimizin çocuklarını nazardan korusun hepsine kocaman maşallah....
bu doğduktan hemen sonra
4 aylık iken
bu da geçenlerde
maşallah canım yaa kocaelinin güzeller güzeli kızı valla yakıyo şimdiden canım sen kocaelinin neresindensin geçende sordum görmediin heralde.....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?