4 ay öncesi ve sonrası..

aşktanda öte aşk kelimesi az kalır valla kıskanıyo zaten hayalindeki erkeği doğurdun diyo ona hiç öyle bakmamışım ehe ehe ikisinide çok seviyorum tabi ama oğlum bir başka...sırnaşık şey

peki senin göz rengin ile babasının göz rengi ne? düşünsene 20 yaşlarına gelip bu halinin değişmediğini varya kızlar evinizin önünde pervane olu artık :)
ama benim bal küpümde güzel şimdi sana böyle değince kızıma haksızlık ettim gibi geldi.buarada benim gözlerim kahverengi eşimin yeşil kızımın ela :)

ikimizinde kahverengi canım ikimizde esmeriz güzel olmazmı kız maşşallahı var kızının ben onun saçının dökülmüş halini yerim Allahım hepsi birbirinden tatlı güzellik boş canım yaa bahtları kaderleri güzel olsun yeter iyi insan olsunlar zaten çirkinde olsalar bize hep güzel gelicekler...

haklısın valla.. ne zorluklarla dünyaya geldiler Allah hepsine sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin hep iyi mutlu olsunlar inşallah...
sende her akşam oku oğlunu maşallahı var özelliklede bebeklere kimi insan maşallah demeden yada içinde fesatlıkta bakıyo Allah korusun valla...
benim abim bebekken çok tombiş ve tatlı bişeymiş gelen konu komşu hepsi hayranmış bi gün abim durduk yere çok ağlamış dr göt
rmüşler hiçbişeyi yok demiş eve göndermiş bizimkiler çaresiz beklerken ağlamaktan çatlamak üzereyken annem bi bakmış kasığında kocaman bi göz resmi var hemen babaneme haber vermiş tabi bizimkiler şok geçirmiş annem bayılmış babanem annememi bebeğemi baksın şaşırmış sonra kuran okuya okuya sabahlamışlar sonrada geçmiş..
ben nazardan çok korkarım bu yüzden..

burda odaya ilk getirildiği an babam çekmiş..tabi gece 2 de doğunca oda haliyle karanlık...

buda bugünki halimiz ....ne kadar da büyümüş ve değişmiş..

allah hepimizin çocuklarını nazardan korusun hepsine kocaman maşallah....

bende nazara çok inanırım kem gözede ama okuyorum canım hergelenede okutuyorum maşallah diyin diyorum çünkü çok nazar değiyo hergecede burdaki bütün bebeklerimizede okuyorum Allahım hepsini korusun diyee o yüzden hiçbişey olmaz Allahın izniyle çünkü burdaki herkes çok iyi niyetli bunu biliyorum rahat rahat resim koyuyoruz herkesde benim gibi okuyodur eminim ...a.s.

bütün bebeklerimize maşallah hepsi nasılda serpilmiş emir görkem ben senin o gülen yüzünü ısırırım maşallah maşallah tütütütü....annesi kokla benim yerimede bir kere canım cekti yaaa..

emir görkem ne tatlısın yaw...yerim senin o gözlerini..saçlara bak ya bayıldım valla... ayrıca emir adın da 8 yaşında oğlum var bu ismide çok severim

Funda ne ısın var kız burda.. Masallah oglusuna..

doğduğu zaman
...........

sımdıkı halı
..................

sımdıkı halı 2

......................

Son düzenleme:
maşallah bebişlere yaa nekadar büyümüşler
insan kendi bebeğinin yanında olunca büyüdüğünü pek farkedemiyor eski resimlere baktıkça nekadarda büyümüş diyoruz hakkaten bu topik te öyle oldu bebeklerimizin nekadar değiştiğini görmüş olduk hepberaber :))

ilk doğduğu gün

şimdiki hali

hay Allahım şu güzellere bak yaa hepsi birbirinden güzel kalbinur irem ali tuna valla ne diyecegimi bilemiyorum çok tatlısınız çok Allahım korusun sizleri şubat bebeklerinde var bişey var valla varr yerim hepinizi yerim maşallah maşallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…