4 ay öncesi ve sonrası..

gebzenin güzel kalbinuru desene yakınmışız bende çenesuyu tarafındayım bilirsin belki buz pateninin biraz ilerisi....a.s.

ay ben hiç bilmiyorum 2 senedir gebzedeyim izmirden geldim
ama buz pateninde gemiştik sanırım aöf sınavına giderken
ama pendikte doğdu kalbinur drumuz ordaydı
istanbul güseli zemuszemus

altunhan kardeşim çok güzel bir topik olmuş ben de eklemek isterdim ama babamız kızıyo. izin vermio.

Kalbinur'u kocaman opuyorum annesı. Masaşşah cok guzel bır kız bebegı.. Saclarımız da cıkıyor yenı yenı :)

ay ben hiç bilmiyorum 2 senedir gebzedeyim izmirden geldim
ama buz pateninde gemiştik sanırım aöf sınavına giderken
ama pendikte doğdu kalbinur drumuz ordaydı
istanbul güseli zemuszemus

aaahh ahhh ne sıkıntılarla geldı..

altunhan kardeşim çok güzel bir topik olmuş ben de eklemek isterdim ama babamız kızıyo. izin vermio.

olsun saglık olsun. Hepımız anneyız. Nazarımız degmez.. En cok kendı nazarımız degıyor zten bebeklere :)

bütün bebeklerimize maşallah hepsi nasılda serpilmiş emir görkem ben senin o gülen yüzünü ısırırım maşallah maşallah tütütütü....annesi kokla benim yerimede bir kere canım cekti yaaa..
gülerken yakalamak çok zordu ama artık başarıyorum makinemiz sağolsunhihoyyyt...koklarım teyzesi sen yeter ki iste ....

teşekkürler canım ne güzel adaşımızı öp bizim için ...ayrıca saçlar ve gözler yakar oğlum diye söylemiyorum büyüyünce çok işim war çok

Funda ne ısın var kız burda.. Masallah oglusuna..
teşekkür ederiz teyzesi....ben heryerdeyim hem şubat hem mart annesiyim.........

Son düzenleme:
aaahh ahhh ne sıkıntılarla geldı..

olsun saglık olsun. Hepımız anneyız. Nazarımız degmez.. En cok kendı nazarımız degıyor zten bebeklere :)

nazar değer mi diye düşünüyo bilmiyorum. kıskanıyo oğlunu herkesten. meşhur olmasını istemiyo :)

sağol canım kızım önceleri yüzükoyun uyurdu ve top atsan uyanmazdı yeni doğum yapmış bi ark geldi ayy nasılda uyuyo hem yüzükoyun hem seste çok imrendim dedi bende maşallah de dedim ama demedi gidene kadarda gözünü kızımdan hiç ayırmadı o gittiğinden itibaren kızım hiç yüzükoyun uyumadı ve gece bile yatakta sağa sola dönsem çıkan sürtünme sesine bile uyanıyo evde çıt olmuyo o uyurken..çok zorlanıyorum başka odada uyurkne bile eşimle sessiz konuşuyoruz evde film gibi olduk :)

böyle insanlarada sinir oluyorum maşallah de denirmi akıl etmeleri lazım böyle insanlar anca kendi bebeklerini kucaklarına alınca anlıycaklar heralde bir maşallah deyiversen ne olur yavrum benim yaa kıyamam ben ona huzurunu kaçırmış işte çocugun sen oku canım bol bol Allahım kem gözlerden fesat insanlardan korusun onu inş düzelir inş canım bende okim nazar duası kızına...

çok iyi olur canım yaa.. şimdi o kişinin 2 aylık bebeği var bebeği ağlarken tv izliyodu bende bebeğin yanına gidip annen geliyo şimdi dedim dokunmadım bile benim sesimi duyunca hemen geldi yok korkma oğlum biri bişeymi yaptı sana gel gel dedi aldı kucağına kaçırıyo çocuğu benden sanki çok umrumda neyse böle insanlarda var malesef..
ama ben onun bebeğine hiç onun yaptığını yapmadım zaten 1 kere konuştum bebeğiyle okadar benneyaptımki

tamam canım. öperim teyzesi. belki bir gün istanbulda buluşma ayarlanır şubat annelereiyle orda görüşürüz :)

bizde Mart anneleri olarak çok buşuştuk. Şubat anneleri daha buluşmadı mı? Hem hamileyken hemde doğumdan sonra buluştuk. Mayıs ortalarında :ecrin_bebek:

nazar değer mi diye düşünüyo bilmiyorum. kıskanıyo oğlunu herkesten. meşhur olmasını istemiyo :)

deki kocana sakınan göze çöp batarmış.. Valla benim oğlana benim nazarım çok değiyor. Babası da kızıyor bana.kaydirigubbakcemile3
Şaka bş yana görmesek de mutlaka çok tatludur oğluşun.. Bütün bebekler melekopuyorumnanaktan

aman boşver canım salla gitsin fazla samimi olmaya gelmez demekki öyle gözüküyo aman dikkat et canım yaa neler duyuyoruz valla çokta yaklaştırma bebişine insanoğlu artık herseyi yapar hale geldi kıskançlık falan olur kıskanır sen gene tedbiri elden bırakma sen uyumlu bir insana benziyosun karşı tarafda biraz çekememezlik var gibi a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…