- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
sağol bitanecim
gebzedenim ben haklısındır görmemişimdir belki
gebzenin güzel kalbinuru desene yakınmışız bende çenesuyu tarafındayım bilirsin belki buz pateninin biraz ilerisi....a.s.
ay ben hiç bilmiyorum 2 senedir gebzedeyim izmirden geldim
ama buz pateninde gemiştik sanırım aöf sınavına giderken
ama pendikte doğdu kalbinur drumuz ordaydı
istanbul güseli zemuszemus
altunhan kardeşim çok güzel bir topik olmuş ben de eklemek isterdim ama babamız kızıyo. izin vermio.
altunhan kardeşim çok güzel bir topik olmuş ben de eklemek isterdim ama babamız kızıyo. izin vermio.
gülerken yakalamak çok zordu ama artık başarıyorum makinemiz sağolsunhihoyyyt...koklarım teyzesi sen yeter ki iste ....bütün bebeklerimize maşallah hepsi nasılda serpilmiş emir görkem ben senin o gülen yüzünü ısırırım maşallah maşallah tütütütü....annesi kokla benim yerimede bir kere canım cekti yaaa..
teşekkürler canım ne güzel adaşımızı öp bizim için ...ayrıca saçlar ve gözler yakar oğlum diye söylemiyorum büyüyünce çok işim war çokemir görkem ne tatlısın yaw...yerim senin o gözlerini..saçlara bak ya bayıldım valla...ayrıca emir adın da 8 yaşında oğlum var bu ismide çok severim
teşekkür ederiz teyzesi....ben heryerdeyim hem şubat hem mart annesiyim.........Funda ne ısın var kız burda.. Masallah oglusuna..
aaahh ahhh ne sıkıntılarla geldı..
olsun saglık olsun. Hepımız anneyız. Nazarımız degmez.. En cok kendı nazarımız degıyor zten bebeklere :)
emir büyük yerden yani... olsun sen benim yerime bi kere öp oğluşunu yeter...
aaahh ahhh ne sıkıntılarla geldı..
olsun saglık olsun. Hepımız anneyız. Nazarımız degmez.. En cok kendı nazarımız degıyor zten bebeklere :)
bende nazara çok inanırım kem gözede ama okuyorum canım hergelenede okutuyorum maşallah diyin diyorum çünkü çok nazar değiyo hergecede burdaki bütün bebeklerimizede okuyorum Allahım hepsini korusun diyee o yüzden hiçbişey olmaz Allahın izniyle çünkü burdaki herkes çok iyi niyetli bunu biliyorum rahat rahat resim koyuyoruz herkesde benim gibi okuyodur eminim ...a.s.
sağol canım kızım önceleri yüzükoyun uyurdu ve top atsan uyanmazdı yeni doğum yapmış bi ark geldi ayy nasılda uyuyo hem yüzükoyun hem seste çok imrendim dedi bende maşallah de dedim ama demedi gidene kadarda gözünü kızımdan hiç ayırmadı o gittiğinden itibaren kızım hiç yüzükoyun uyumadı ve gece bile yatakta sağa sola dönsem çıkan sürtünme sesine bile uyanıyo evde çıt olmuyo o uyurken..çok zorlanıyorum başka odada uyurkne bile eşimle sessiz konuşuyoruz evde film gibi olduk :)
tamam canım. öperim teyzesi. belki bir gün istanbulda buluşma ayarlanır şubat annelereiyle orda görüşürüz :)
nazar değer mi diye düşünüyo bilmiyorum. kıskanıyo oğlunu herkesten. meşhur olmasını istemiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?