Arkadaşlar 4-4.5 ay kadar önce ayrıldığım kişi bugün mesaj atmış saat 4 gibi, aynen şöyle:
Belki kızgınlığın geçti ama kırgınlığın geçmemiştir biliyorum fakat seni o zaman da çok seviyordum şimdi de.. Ne olur bir şans ver ikimize bir daha.Nereye baksam sen,geçtiğimiz gezdiğimiz yerler kahrediyor beni.
Elim ayağım buz kesti bir anda çok şaşırdım çünkü onca zamandır hiç sesi çıkmamıştı. Beni bir kızla aldattı cinsel anlamda hem de.. 2 ay boyunca.
O kızın sayesinde öğrendim. Kız hayatında ben olduğumu öğrenince O mu Ben mi demiş, o da beni seçince kız deliye dönmüş. Ben 'rohy' ile ciddi düşünüyorum,sana vaad vermedim, ama seninle eğlenme gezmeyi çılgınlar gibi içmeyi seviyorum. Rohy. de çok iyi bir kız,onunla evleneceğim ben. Onun zeki biri olması, iyibir mesleği olması, ruhumu dinlendirmesi beni mutlu ediyor. demiş!!! Şu ruh haline bakar mısınız!
Hatta bu durum ortaya çıkınca bana dediği şey şuydu '' O zamanlar nefsine yenik düştüm,onu sevmedim ki hiç,eğlenip bi kenara atacaktım,sevdiğim kişi sensin' demişti. Allahım bu nasıl birşeydir yaa. Ne yorum yapılır ki buna, zıvanadan çıkmış,çirkeflikten pişkinlikten çok öte bir şey.
Bunları hatırlayıp yeniden,sinirim tepeme çıktı. Önce cvp vermedi,m ama baktım 3.msg.ı da atmış cvp yazdım mecburen. Muhattap olmamak için kestirmeden yanıtladım: Sana karşı hiçbir hissiyatım yok emin olabilrsin. Bir daha rahatsız etme.
Sinirim yatışmıyor yaa ffffffff. Hayatımda biri var zaten,seviyorum onu. Evet sonu ne olur bilemeyiz,belki o da iyiye gitmeyecek ama tek bildiğim çok seviyor oluşum.
Eğer yeniden birşeyler söyleme kalkarsa başımdan def etmek için ne diyeyim. Hat değişin demeyin, değişemem.