• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Ay Sonra Yeniden!

Ben de şunu anladım ki,bir ilişkinin bitmesi: Nefret dahi hissetmediğin zamanmış.. Nötr..Pişman olması bile egonu tatmin etmemesi..Dediğime geldi işte, bile dememekmiş..

Evet hıc bır hıs oluşmaması karsındakıne karsı bu unutmak ıste.

Benım anladığım su erkekler cok basıt görüyor ılışkılerını.Bıtmek dıye bır sey yok onlar ıcın.

bıtırırım ,aldatırım sonra gerı döndürürüm,yenıden başlatırım.

Düz mantık yok onlarda yok yok...düpe düz salaklar:1:

Arkadaşlar 4-4.5 ay kadar önce ayrıldığım kişi bugün mesaj atmış saat 4 gibi, aynen şöyle:

Belki kızgınlığın geçti ama kırgınlığın geçmemiştir biliyorum fakat seni o zaman da çok seviyordum şimdi de.. Ne olur bir şans ver ikimize bir daha.Nereye baksam sen,geçtiğimiz gezdiğimiz yerler kahrediyor beni.

Elim ayağım buz kesti bir anda çok şaşırdım çünkü onca zamandır hiç sesi çıkmamıştı. Beni bir kızla aldattı cinsel anlamda hem de.. 2 ay boyunca.
O kızın sayesinde öğrendim. Kız hayatında ben olduğumu öğrenince O mu Ben mi demiş, o da beni seçince kız deliye dönmüş. Ben 'rohy' ile ciddi düşünüyorum,sana vaad vermedim, ama seninle eğlenme gezmeyi çılgınlar gibi içmeyi seviyorum. Rohy. de çok iyi bir kız,onunla evleneceğim ben. Onun zeki biri olması, iyibir mesleği olması, ruhumu dinlendirmesi beni mutlu ediyor. demiş!!! Şu ruh haline bakar mısınız!

Hatta bu durum ortaya çıkınca bana dediği şey şuydu '' O zamanlar nefsine yenik düştüm,onu sevmedim ki hiç,eğlenip bi kenara atacaktım,sevdiğim kişi sensin' demişti. Allahım bu nasıl birşeydir yaa. Ne yorum yapılır ki buna, zıvanadan çıkmış,çirkeflikten pişkinlikten çok öte bir şey.

Bunları hatırlayıp yeniden,sinirim tepeme çıktı. Önce cvp vermedi,m ama baktım 3.msg.ı da atmış cvp yazdım mecburen. Muhattap olmamak için kestirmeden yanıtladım: Sana karşı hiçbir hissiyatım yok emin olabilrsin. Bir daha rahatsız etme.

Sinirim yatışmıyor yaa ffffffff. Hayatımda biri var zaten,seviyorum onu. Evet sonu ne olur bilemeyiz,belki o da iyiye gitmeyecek ama tek bildiğim çok seviyor oluşum.

Eğer yeniden birşeyler söyleme kalkarsa başımdan def etmek için ne diyeyim. Hat değişin demeyin, değişemem.

tatlım aynı durum benimde başıma geldi.. 6 ay sonra adam karşıma evlenme teklifi ile çıktı.. ben hayır desemde ısrarla üstüme geldi ve sevdiğim başka biri var çok mutluyum rahatsız etme artık sanada mutluluklar dedim ve o günden beri ses yok.. teldende rahatsız etmesini istemiyosan operatörün her neyse bi bayiliğe gidip o numaranın sana ulaşmasını engelletebilirsin ben böyle bişey oluyor die biliyorum ama yinede sen bi araştır derim ve yapmanı tavsiye ederim... sevdiğin kişiylede inş. ömür boyu mutlu olursun :)) :34:

Eğer bir daha rahatsız ederse zaten icabına bakacağım ama son msg.ından beri ses yok. Yapamaz da sanmıyorum. Önerin için tşk.ler;)

Evet hıc bır hıs oluşmaması karsındakıne karsı bu unutmak ıste.

Benım anladığım su erkekler cok basıt görüyor ılışkılerını.Bıtmek dıye bır sey yok onlar ıcın.

bıtırırım ,aldatırım sonra gerı döndürürüm,yenıden başlatırım.

Düz mantık yok onlarda yok yok...düpe düz salaklar:1:

Aynen öyle, onunla gezerim,bununla gezerken ötekiyle de gezerim,arasıra terkeder sonra yine bi yoklarım mantığı :)) İyileriyle karşılaşırız inş.

tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı buda o hesap ama sakın inanma sende ne vaadederse etsın biz kızlar hemen yelkenlerı suya indıyoruz mantıklı olmayı öğrenemedık

Ben daha önceki bir ilişkimde de bitirdiğim an bitmişti, bende tükürdüğünü yalama olmaz. Çünkü bilirim ki bugün bitmese yarın bitecek.Hele de aldatma konusu.. Ne halt ederse etsin, sıfır tınnnnnnnnnnnn :))

Ben daha önceki bir ilişkimde de bitirdiğim an bitmişti, bende tükürdüğünü yalama olmaz. Çünkü bilirim ki bugün bitmese yarın bitecek.Hele de aldatma konusu.. Ne halt ederse etsin, sıfır tınnnnnnnnnnnn :))

ha şöyle yaaa gül geç eden ettiğiyle kalır salla gitsin hiç bişiy senden önemli değil yaaa

bunlarda erkeğim diye ortada gezinen yaratıklar işte erkekliği böyle bellemişler

ay ben 1 ay sonra evlencem iice feminist oldum

Ben de şunu anladım ki,bir ilişkinin bitmesi: Nefret dahi hissetmediğin zamanmış.. Nötr..Pişman olması bile egonu tatmin etmemesi..Dediğime geldi işte, bile dememekmiş..

Ona vereceğin en güzel cevabı yine kendin yazmışsın.Belki naz yapıyorsun zanneder tekrar rahatsız ederse bu cevabı ver.Anlar artık herhalde .Birine karşı nötr olmak işte budur.
Ahlaksız adam kendi kız kardeşine veya ilerde olursa kızına bir adam böyle davransa ne yapar acaba.

Dediğinize benzer bir şey söylemiştim(senin kız çocuğun olsaydı vs), o da zorla olmadı ki,karşılıklı rızaylaydı falan dedi. Neresiinden tutayım laflarının,her bir tarafı aşağılıkça. Son kez olsun demiş, evet hataymış ama gafletmiş falan fistan :D Komedi ya,gülüyorum bazen. Ne kadar zavallıymış meğer.Özrü(!) kabahatinden bin beter. Sanki karşılıklı rızayla olunca durm hafifliyor. Adı üstünde işte, göz göre göre yapmışsın. Allah'ın hesabı var elbet,ne yaparsa yapsın.:)

Back
X